Minulý život?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
12.4.20 13:03

Minulý život?

Zdravím, mám docela strach o mojí sestru..Mně je 27, jí je 16..Strach o ní mám z důvodu, že se chová, jako někdo převtělený z války..
Od mala doslova žere jákekoliv válečné dokumenty, filmy a tak dále. Je velmi znalá v období válek a vždy vše ví, dokonce má někdy i vlastní teorie.
To by ještě nebylo nic neobvyklého, ale problém nastává tady…Mně připadá, že je fakt převtělený přílslušník wafen ss nebo tak něco (omlouvám se za chyby, moc se v tomto nevyznám). Je úplný opak naší rodiny..Je strašně cholerická, má výbuchu vzteku i kvůli maličkostem. Je na holku celkem krutá a navíc má docela sílu. Nesnáší jiné rasy - tady nevím, jestli je to osobní preference, nebo fakt někdo z minulého života tzn. vede to k tomu, že je asi teda fakt rasistka.
Když se koukáme na válečné filmy, není jí nikdy líto židů, naopak třeba já mám vždy nehorázně zvláštní pocit..Ona ne..Nic jí to nedělá a ani to největší utrpení s ní nehne ani o píď - jako by bylo vycvičená.
Do toho všechno jí strašně baví vojenství a tak všeobecně, má ráda les, přespávání v lese a u nás v rodině na to vážně NIKDO není. Často má sny o válkách, dejavu, velice dobře vyvinutou intuici, nemá z ničeho strach -opět jako by na to byla vycvičená, taky opravdu jak voják plní povinnosti, naprosto pilná a důsledná. Taky jí často je špatně a bolest břicha, ale to s tím nemusí vůbec souviset.
A máte Vy nějaké takové zkušenosti???

Prosím anonym- aby mě tu někdo nepoznal :palec: navíc je to pro mě docela osobní

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20848
12.4.20 13:23

Myslim si, ze vam radne hrabe :D

No tak ma jinej konicek nez ostatni a co ma bejt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6534
12.4.20 13:37

Vypadá to, že tvoje sestra je převtělený Adolf Hitler.
No bože, tak ji zajímá zrovna toto téma. A co jako. Každej ma jiný záliby, jinou povahu. Trochu pochopení z tvé strany by to chtělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26850
12.4.20 13:38

Ma zrejme nizky emocni koeficient. Treba az vyroste, vstoupi do armady a bude zni dobry vojak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33221
12.4.20 13:39

Tak je prostě jiná, každý máme něco. Ubližuje svým chováním a zájmy někomu? Pokud by i jí samotnou zajímalo, co se za tím vším skrývá, tak může vyzkoušet Regresní terapii. Ta mě docela láká. Chce to ale najít někoho, kdo tomu opravdu rozumí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
12.4.20 13:40

Podle mě jí mohlo poznamenat, že ji máma měla v jedenácti :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
12.4.20 13:44

@Bábrdl sestru ne dceru :lol: ale taky jsem nejdriv cetla dceru…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33221
12.4.20 13:48

@Bábrdl Je to sestra, ne matka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
12.4.20 14:07
@Tableta píše:
Vypadá to, že tvoje sestra je převtělený Adolf Hitler.
No bože, tak ji zajímá zrovna toto téma. A co jako. Každej ma jiný záliby, jinou povahu. Trochu pochopení z tvé strany by to chtělo.

To má chápat, že sestra necítí žádný soucit? Tak jasně, Adolf Hitler měl také koníček - vraždit Židy. Doufám, že máš pro něj pochopení. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lynx.lynx
12.4.20 14:13

@Enmamma díky, já už si říkala, že je se mnou něco špatně, když nemám pochopení pro lidi, co jsou krutí rasisti. Máme jednoho takovýho v rodině, ten si Adolfa obhajuje jako zachránce planety a holocaust prý neexistoval a je to jen ruská propaganda.

Nevím jestli je možný aby byla takhle převtělená, asi se to neprojevuje úplně takhle. Ale teda její povahové rysy by pro mě byl velký vykřičník.

• Citovat
  • Upravit
36556
12.4.20 14:20

Já jsem ale nepozorný čtenář :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
puzzles
12.4.20 14:29

Zajímám se o sériového vraha. Možná, že do mě taky vstoupil? :think: I když trochu jinak než bych chtěla.

• Citovat
  • Upravit
20848
12.4.20 15:22
@Enmamma píše:
To má chápat, že sestra necítí žádný soucit? Tak jasně, Adolf Hitler měl také koníček - vraždit Židy. Doufám, že máš pro něj pochopení. :zed:

O historii vite uplne prd. Konicek to urcite nebyl. Pokud o vecech nic nevim, tak se k nim nevyjadruji. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
12.4.20 15:24
@Cenarius píše:
O historii vite uplne prd. Konicek to urcite nebyl. Pokud o vecech nic nevim, tak se k nim nevyjadruji. :palec:

Nechám se ráda od mudrce poučit. Povídej, jsem jedno velké ucho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6534
12.4.20 19:19
@Enmamma píše:
To má chápat, že sestra necítí žádný soucit? Tak jasně, Adolf Hitler měl také koníček - vraždit Židy. Doufám, že máš pro něj pochopení. :zed:

Neodsuzuju ho :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat