Antikoncepce Mirena - úprava cyklu/otěhotnění

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
15326
17.2.06 08:09

Mirena

Ahoj holky, máte prosím Vás někdo aplikovanou Mirenu? Opravdu se s ní nemestruuje a jste s ní spokojené? Díky Makina
Potřebovala bych si upravit cyklus, ale nechci brát pilulky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
159
17.2.06 08:51

Mirena je hormonalni… Ma sice male mnozstvi hormonu, ale pokud Ti hormony nedelaji dobre, je mozne, ze Te bude zlobit i Mirena… Ja mam zavedene nehormonalni telisko a jsem spokojena.
 Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
17.2.06 14:50

Zrovna taková diskuze probíhá pod názvem „nitroděložní tělísko“. Je tam hodně názorů. Já mám MIRENU už podruhé a jsem spokojená (nic jiného nesmím mám hlubokou žilní trombózu).
 Ivina

První tři měsíce mi bylo tak nějak všelijak, pak se všechno uklidnilo. Jenom „špiním“ tak cca 3dny (stačí mi slipové vložky).
Psala jsem svůj názor i na tu druhou diskuzi, tak se tam jukni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4092
10.5.12 14:12

Ahojky zajímalo by mně je tu někdo nebo znáte někoho kdo otěhotněl přes Mirenu? Zvažuju ji a zajímalo by mně jaká je její spolehlivost díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
10.5.12 14:23

Mirenu mam pul roku, dala jsem si ji asi 4 měsíce po porodu, zatím menstruace žádná, ale kojit jsem přestala až před 14 dny.
Mikky: Přesně na toto jsem se ptala mého Dr. před zavedením. Zavádějí jich opravud hodně a prý on nemá jediný takový případ, tak mě trošku uklidinil :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.5.12 14:43

RE: Mirena

Já ji mám, skoro 5 měsíců a zatím normálně menstruuju. To je dost individuální…Jinak u mě všechno v pořádku, nemám problém. Jen jsem trochu doufala, že ta menstruace nebude… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
10.5.12 20:58

Ahoj Makino,
já myslela, že ji máš - stejná jména dětí, stejná antikoncepce, řešily jsme v jedné diskuzi i stejného manžela :) .
Já mám tedy už druhou, při první jsem celých pět let normálně menstruovala, teď mám už skoro rok druhou a menstruaci nemám. Takže to fakt asi záleží (ale nevím na čem, když jeden člověk to má pokaždé jinak). Předem se to asi zjistit nedá. Já na ni ale nedám dopustit, je to fakt pohoda. A doufám, že když se ten hormon uvolňuje jen lokálně, tak to není takový humus.
Tak hodně štěstí,
 Halka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
11.5.12 05:40

Mam zavedenou mirenu od října (cca měsíc po porodu). Nechala jsem si jí zavést s tím že jí budu mít 2 roky a pak se pokusíme o další mimčo. Nakonec se začneme snažit v prosinci (rok a 2 měsíce po zavedení) Manžel řikal, že 5000,– na rok a pár dní je docela drahá sranda, ale moje tělo přijalo mirenu velmi dobře a vlastně jsem neměla žádnou menstruaci a to si myslim že za to stojí :) A věřim tomu, že kdybych si jí nenechala zavést, tak by mě manžel ukecal do dalšího dítěte dřív a to se mi zase nechce :)

Jen bych se chtěla zeptat, jak moc nepříjemné je vyndání mireny? Je zajímavvé že v těhdle věcech jsem „strašpytel“ ale k porodu jsem jela s chaldnou hlavou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
11.5.12 08:21

No mně tam rovnou zaváděli další, ale nic hrozného to nebylo. Přežila jsi zavádění a tohle rozhodně není horší.
 Halka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
11.5.12 08:23

Makino, omlouvám se, teď se dívám, že někdo reagoval na tvou diskuzi z roku 2006, takže dotaz už není aktuální. A jak je vidět, tak ses nakonec rozhodla pro Mirenu.
 Halka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital