Mirena na myomy?

16775
2.10.15 10:00

Mirena na myomy?

Ahoj, jsem zmatena.. Jsem po dvou konizacich behem roku a pul, od porodu (4r) se mi zhorsovala postupne sila menstruace, v posledni dobe je to extrem. Zmenila jsem gynekologa, protoze to neresil a nova dr mi nasla myom, ma pres 2 cm, poslala mne do nemocnice na vysetreni. Tam mi jich nasli vic, ale male. Zacali mne tlacit do nitrodelozniho teliska, Mireny, za tyden jdu na kyretaz a rovnou by ho zavedli.. Furt mi vyhrozuji hysterektomii, casem, ted ne, protoze jsem mlada. Tak tapu. Pomuze Mirena? Od porodu syna pred 11 lety mi prestala sedet jakakoliv HA, veskere vysetreni na gynde je pro mne dost bolestive, at uz ultrazvuk nebo posilovani s kulickami.. Poradite? :think: Moc dekuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3232
5.3.16 13:42

@misi11
na nektere myomy plati devitalizace, ale nevim zda ji jeste dnes nekde provadi, mnozi gynekologove v ni neveri a nemaji ji radi, tezko rici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
5.3.16 13:46

@Pesimista uvedli mne do prechodu, pichaj mi hormonalni injekce do bricha, ze by to melo pomoct. No vydrzelo to 2 mesice, ted bojuju znova. Pujdu na prepocitani, mam jich kolem 10, neco zas dela neplechu. Furt dokola, ale na odstraneni delohy su prej mlada :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3232
5.3.16 14:03
@misi11 píše:
@Pesimista uvedli mne do prechodu, pichaj mi hormonalni injekce do bricha, ze by to melo pomoct. No vydrzelo to 2 mesice, ted bojuju znova. Pujdu na prepocitani, mam jich kolem 10, neco zas dela neplechu. Furt dokola, ale na odstraneni delohy su prej mlada :zed: :zed:

neplechu delaji zenske hormony, holt jsi proste zenska a tvuj organsmus je aktivni, pravdou je, ze prechodem se to zmirni nebo definitivne prestane rust, ale na to jsi prilis jeste mlada

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
5.3.16 14:11
@Pesimista píše:
neplechu delaji zenske hormony, holt jsi proste zenska a tvuj organsmus je aktivni, pravdou je, ze prechodem se to zmirni nebo definitivne prestane rust, ale na to jsi prilis jeste mlada

Ja mam davku pro kona a stejne je to malo :roll: :mrgreen: holt to se mnou bude jeste naky casek mlatit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3232
5.3.16 14:13

Je to jasne, telo (priroda) si zada otehotneni, jinak myomy porosotu jako o zavod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
5.3.16 14:19
@Pesimista píše:
Je to jasne, telo (priroda) si zada otehotneni, jinak myomy porosotu jako o zavod

No tak to neee 8o 8o
To uz neklapne, po konizacich nemam cipek skoro zadny, takze bych prcka neudrzela. Zacarovany kruh :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3232
6.3.16 00:51
@misi11 píše:
No tak to neee 8o 8o
To uz neklapne, po konizacich nemam cipek skoro zadny, takze bych prcka neudrzela. Zacarovany kruh :?

s udrzenim si lekari poradi, bud bez obav, az te privedu do pozehnaneho stavu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
6.3.16 19:49
@Pesimista píše:
s udrzenim si lekari poradi, bud bez obav, az te privedu do pozehnaneho stavu :hug:
:mrgreen: hlasis se dobrovolne, jo :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3232
6.3.16 22:54
@misi11 píše: :mrgreen: hlasis se dobrovolne, jo :hug:

jak jinak :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek