Mise Afgánistán

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
54
10.2.12 14:45

No on snad na tom bude s tímhle dobře,ale je blbý,že jsme rok v novém městě,já tu moc lidí neznám,rodinu tu nemám a můžu jezdit jen busem,protože řidičáku jsem se bála,takže jsem tu sama jak kůl v plotě…A hlavně se o něj bojim…když si představim,že jsme na začátku…ach jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.2.12 14:57
maiovadana píše:
No on snad na tom bude s tímhle dobře,ale je blbý,že jsme rok v novém městě,já tu moc lidí neznám,rodinu tu nemám a můžu jezdit jen busem,protože řidičáku jsem se bála,takže jsem tu sama jak kůl v plotě…A hlavně se o něj bojim…když si představim,že jsme na začátku…ach jo

Nevim, jestli te to uklidni, ale svagr byl taky vojak z povolani, nikdy nebyl na misi a umrel tragicky doma kvuli spatne prodluzovacce na lednici, akorat kdyz se zacinali stavet zdi jejich domecku :,( Ja verim na to, ze nektere udalosti neovlivnis, at jak se bojis, ja vim, ze je to tezke, kdyz je v podstate uprostred valky, ale stat se mu muze leccos i tady. At vam to rychle utika :hug:

• Citovat
  • Upravit
54
10.2.12 15:21

Jo,jo asi to tak bude,moc děkuji,až se narodí prcek,tak nebudu vědět,kam dřív skočit,tak snad to uteče…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
28.2.12 19:48

Mise Afghánistán

Ahojky,
dostala jsem odkaz na emimino od kolegyne z prace. Manzel mi odjel na misi do Afgh. minulé úterý......měl letět 14, ale presunuli je na 21. Scháněla jsem někoho, kdo je na tom stejně jako já a kolegyně mě navedla na Tebe. Celou středu jsem probrečela, pak už bylo lépe........máme 5letého synka, moc jsme chtěli další, ale nezadařilo se......teď jsem hrozně ráda, protože včera to došlo tak daleko, že jsem si musela vzít prášek na nervy…:-( Můj jel poprvé a to kvůli dluhům, které chceme zaplatit, abychom si druhé mohli vůbec porádně dovolit. Manžel říkal, že to trvá tak 14 dní, než si zvyknem, ale do srpna je neskutečně dlouho. Ty budeš rodit, když on tu nebude? To tě obdivuju. Já budu mít zase v květnu státnice. Musíme se držet, přeju Ti hodně sil!!!
p.s. chtěla jsem Ti napsat soukromou zprávu, ale jako nováček nemůžu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
28.2.12 22:17

Ahojky,to jsem ráda,že se tu objevila nějaká spřízněná duše!No lepší by bylo psát si soukromě ohledně tohoto tématu,protože se mnou o ničem nesmí mluvit,když si voláme,vše je tajné.Máš facebook?Že by jsme se tam našly?No těžké to je a moc,myslela jsem,že z toho porodim,ten první týden,nikdo se o něm nesměl zmínit,protože jsem začala hned řvát,tak jsem musela odjet k rodičům alespoň na týden,abych se uklidnila,teď si občas také vzpomenu a brečim,ale už to jde.Mimčo čekáme 14.4.,takže u toho bohužel nebude,takže to fotečky jistí,je z toho nešťastnej,že ho uvidí,až mu budou 4měsíce,ale co můžem dělat,také jel kvůli dluhům,poprvé a naposled,nejsme zvykli byt od sebe,ještě na tak dlouho!Odkud jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
29.2.12 13:07

Možná se naši chlapi znaji,nechci tady zveřejňovat jména,bavila jsem se o tom dneska s tim svym a on řikal,že by to na někoho odpovídalo,nevez ten tvůj náhodou někomu tam šampon? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
1.3.12 14:11

mise

pisla jsem ti soukromou zpravu s mailovou adresou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8042
4.2.13 09:52

Zdravím :)
Chtěla bych obnovit diskuzi a poznat někoho, kdo je v pododný situaci jako já - Manžel odjel na půl roku na misi. Zůstala sem sama doma s ročním prckem a druhým potomkem na cestě, rodina bydlí daleko.
Máte někdo podobné zkušenosti a zážitky, jak vše zvládnout a vyrovnat se tím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1876
4.2.13 09:58

Ber to tak ze priveze penize.ja mela take manzela na stavbe ale po 10dbech prijel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
4.2.13 10:04

Ničeho se neboj, jsi teď úplně ve stejné situaci jako já před rokem, taky těhotná v 8.měsíci a jedno dítě pěkně živé na krku, věř mi, uteče to, jestli můžeš, odjeť na nějaký čas za rodinou, tam to uteče ještě rychleji a nebudeš na to sama, my jsme to hodně střídali, doma, rodina a opravdu to uteklo. Říká se to lehce, já vím, také jsem byla hotová, když mi tohle holky psaly a nevěřila jsem tomu, ale je to tak. držim palce a peníze jsou pěkný! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8042
4.2.13 14:18

@maiovadana Díky, právě sem koukala, že si byla loni ve stejný situaci jako teď já :) U našich bych mohla bejt klidně celou dobu a i tam odrodit, ale to zase nechci. Doma už sem prostě tady a pak řešit zase změny doktorů a tak.
Asi to nakonec uteče, ale ty první dny se zdají trochu nekonečný. Byla sem zvyklá, že jezdil různě po cvičeních a školeních, třeba na 14 dní, tři tejdeny nebo jezdil domů jen na víkendy, tak sem myslela, že to bude porobný, ale nějak to hůř snáším. Možná i ty těhotenský hormony tam hrajou roli :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nela krainerová
29.6.13 12:52

mám tátu v afganistánu

Ahoj je mi 9 let a táta mi odjel na půl roku do afgánistánu mě to chrozně chibí ale on je voják ale sem na tom hrozně každej den řvu

• Citovat
  • Upravit
nela krainerová
29.6.13 12:54

Seš dobrá ale já sem dítě

:zed:
  • Citovat
  • Upravit
10959
5.7.13 15:46
@Nela krainerová píše:
Seš dobrá ale já sem dítě:zed:
:roll: a maminku nemáš?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nela krainerová
6.7.13 18:41

táta v afganistánu

Ahoj je mi 9 let a mám tátu v afganistánistánu je to utrpení a sem hrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrozně smutná a je tam na půl roku tak pa sme bojovnice

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová