Mise Afgánistán

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
54
10.2.12 09:02

Mise Afgánistán

Ahoj holky,je tu někdo,komu odjel teď manžel nebo přítel na misi?Jsem z toho nešťastná,každý den řvu,do toho jedno dítě doma a druhé na cestě…ach jo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
10.2.12 09:04

To je mi líto. Drž se. Pozor na psaní jakýchkoli podrobností, to se nesmí. Žádné údaje - nic z čeho se dá cokoli vydedukovat. Raděj to prober s nějakou kamoškou osobně, aby se ti ulevilo. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
smurfka
10.2.12 09:04

můj už byl na misi dvakrat..
první měsíc je nejhorší..pak už jsem byla ráda že mám čas jen na sebe a bylo to fajn..uteklo to rychle.

• Citovat
  • Upravit
593
10.2.12 09:11

můj 6krát ,nedavno se vrátil a už ho mám plné zuby :mrgreen: byla bych nejradši kdyby zase jel.
jak říká smurfka první měsíc je nejhorší ,pak ti začne utíkat a zvykneš si.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
10.2.12 09:16

je fakt že když je člověk těhotný, tak je to asi něco jiného..hrají tam víc asi hormony a tak..ale bud ráda že máš čas na sebe a děti..Já byla ráda že nemusím vařit, uklízet, prostě můžu si dělat všechno jak chci já a kdy chci já a ne že chlap přijde z práce tak musí být navařeno a tak..prostě pohoda. Ono to potom prvním měsíci fakt rychle uteče..tak se drž.

• Citovat
  • Upravit
6956
10.2.12 09:20

Jejda, to si ani nedokazu predstavit:( musi o byt neprijemne:( asi je ti moc smutno, kdyz jsi s prckem sama a brisku mimnko:( preji at to rychle utece :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
10.2.12 09:30

Jo holky,děkuji za podporu,vím,že se nesmí prát podrobnosti…no my jsme na sebe hodně zvyklí,takže je to horší a hlavně v tom hrají roli asi opravdu ty hormony,je to strašný,ale je pryč od úterý,tak snad si to sedne.Ty jo, 6krát na misi,tak to bych opravdu nepřežila,to obdivuji…až porodim,tak budu mít jiné starosti,tak to bude snad ok… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1779
10.2.12 09:47

ahoj můj byl jednou. Tehdy byli synovi dva roky. První týden jsem taky probrečela. Dokonce jsem okamžitě převlíkla postel, abych ho necítila, uklidila spoustu jeho věcí. Aby mi to každý pohled nepřipomínal. Pak už jsem si zvykla a docela to uteklo. Kdy máš termín?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1779
10.2.12 09:48

jo a na mimibazaru je diskuze, myslím „máme tátu na misi“, tam jsem hodně mezi holky po jeho odjezdu chodila. Zkus se po ní poohlídnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
10.2.12 10:18

Bud rada, ze dneska funguje neco jako skype… :palec: :lol: Uvidite se klidne kazdy den, nezoufej :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
10.2.12 12:03
74paja píše:
Bud rada, ze dneska funguje neco jako skype… :palec: :lol: Uvidite se klidne kazdy den, nezoufej :hug:

to těžko..na to jsou tam pravidla..můj mi mohl volat jednou za tři dny..na počítač se doslal asi taky tak..( jsou tam pořadníky, protože je tam pár telefonů a pár počítačů a několik set vojáků.. )

• Citovat
  • Upravit
4476
10.2.12 12:27
smurfka píše:
74paja píše:
Bud rada, ze dneska funguje neco jako skype… :palec: :lol: Uvidite se klidne kazdy den, nezoufej :hug:
to těžko..na to jsou tam pravidla..můj mi mohl volat jednou za tři dny..na počítač se doslal asi taky tak..( jsou tam pořadníky, protože je tam pár telefonů a pár počítačů a několik set vojáků.. )

Tak to se omlouvam za mistifikaci. Ja videla v utery dokument o slovenskych vojacich v Afg a tam si prave s manzelkama skypovali… Paaaardon :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
10.2.12 12:50
74paja píše:
smurfka píše:
74paja píše:
to těžko..na to jsou tam pravidla..můj mi mohl volat jednou za tři dny..na počítač se doslal asi taky tak..( jsou tam pořadníky, protože je tam pár telefonů a pár počítačů a několik set vojáků.. )
Tak to se omlouvam za mistifikaci. Ja videla v utery dokument o slovenskych vojacich v Afg a tam si prave s manzelkama skypovali… Paaaardon :mrgreen:

tak jako mohli si skypovat..ale že by mohli každý den to ne..

• Citovat
  • Upravit
kvetinka56
10.2.12 13:23
74paja píše:
smurfka píše:
74paja píše:
Tak to se omlouvam za mistifikaci. Ja videla v utery dokument o slovenskych vojacich v Afg a tam si prave s manzelkama skypovali… Paaaardon :mrgreen:

Bracha tam byl minuly rok, je teda Slovak a skypovali jsem docela dost, i kdyz nejsem jeho manzelka (ktera ma jasne prioritu), to asi bude zalezet kde presne jsou.

• Citovat
  • Upravit
smurfka
10.2.12 13:32
kvetinka56 píše:
74paja píše:
smurfka píše:
74paja píše:
Bracha tam byl minuly rok, je teda Slovak a skypovali jsem docela dost, i kdyz nejsem jeho manzelka (ktera ma jasne prioritu), to asi bude zalezet kde presne jsou.

jojo..kde jsou a hlavně taky co je..jestli je bojovník, logistik a tak.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová