Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,je tu někdo,komu odjel teď manžel nebo přítel na misi?Jsem z toho nešťastná,každý den řvu,do toho jedno dítě doma a druhé na cestě…ach jo…
To je mi líto. Drž se. Pozor na psaní jakýchkoli podrobností, to se nesmí. Žádné údaje - nic z čeho se dá cokoli vydedukovat. Raděj to prober s nějakou kamoškou osobně, aby se ti ulevilo. ![]()
můj už byl na misi dvakrat..
první měsíc je nejhorší..pak už jsem byla ráda že mám čas jen na sebe a bylo to fajn..uteklo to rychle.
můj 6krát ,nedavno se vrátil a už ho mám plné zuby
byla bych nejradši kdyby zase jel.
jak říká smurfka první měsíc je nejhorší ,pak ti začne utíkat a zvykneš si.
je fakt že když je člověk těhotný, tak je to asi něco jiného..hrají tam víc asi hormony a tak..ale bud ráda že máš čas na sebe a děti..Já byla ráda že nemusím vařit, uklízet, prostě můžu si dělat všechno jak chci já a kdy chci já a ne že chlap přijde z práce tak musí být navařeno a tak..prostě pohoda. Ono to potom prvním měsíci fakt rychle uteče..tak se drž.
Jejda, to si ani nedokazu predstavit:( musi o byt neprijemne:( asi je ti moc smutno, kdyz jsi s prckem sama a brisku mimnko:( preji at to rychle utece ![]()
Jo holky,děkuji za podporu,vím,že se nesmí prát podrobnosti…no my jsme na sebe hodně zvyklí,takže je to horší a hlavně v tom hrají roli asi opravdu ty hormony,je to strašný,ale je pryč od úterý,tak snad si to sedne.Ty jo, 6krát na misi,tak to bych opravdu nepřežila,to obdivuji…až porodim,tak budu mít jiné starosti,tak to bude snad ok… ![]()
ahoj můj byl jednou. Tehdy byli synovi dva roky. První týden jsem taky probrečela. Dokonce jsem okamžitě převlíkla postel, abych ho necítila, uklidila spoustu jeho věcí. Aby mi to každý pohled nepřipomínal. Pak už jsem si zvykla a docela to uteklo. Kdy máš termín?
jo a na mimibazaru je diskuze, myslím „máme tátu na misi“, tam jsem hodně mezi holky po jeho odjezdu chodila. Zkus se po ní poohlídnout.
Bud rada, ze dneska funguje neco jako skype…
Uvidite se klidne kazdy den, nezoufej ![]()
74paja píše:
Bud rada, ze dneska funguje neco jako skype…![]()
Uvidite se klidne kazdy den, nezoufej
to těžko..na to jsou tam pravidla..můj mi mohl volat jednou za tři dny..na počítač se doslal asi taky tak..( jsou tam pořadníky, protože je tam pár telefonů a pár počítačů a několik set vojáků.. )
smurfka píše:74paja píše:to těžko..na to jsou tam pravidla..můj mi mohl volat jednou za tři dny..na počítač se doslal asi taky tak..( jsou tam pořadníky, protože je tam pár telefonů a pár počítačů a několik set vojáků.. )
Tak to se omlouvam za mistifikaci. Ja videla v utery dokument o slovenskych vojacich v Afg a tam si prave s manzelkama skypovali… Paaaardon ![]()
74paja píše:smurfka píše:Tak to se omlouvam za mistifikaci. Ja videla v utery dokument o slovenskych vojacich v Afg a tam si prave s manzelkama skypovali… Paaaardon74paja píše:to těžko..na to jsou tam pravidla..můj mi mohl volat jednou za tři dny..na počítač se doslal asi taky tak..( jsou tam pořadníky, protože je tam pár telefonů a pár počítačů a několik set vojáků.. )
tak jako mohli si skypovat..ale že by mohli každý den to ne..
74paja píše:smurfka píše:Tak to se omlouvam za mistifikaci. Ja videla v utery dokument o slovenskych vojacich v Afg a tam si prave s manzelkama skypovali… Paaaardon74paja píše:to těžko..na to jsou tam pravidla..můj mi mohl volat jednou za tři dny..na počítač se doslal asi taky tak..( jsou tam pořadníky, protože je tam pár telefonů a pár počítačů a několik set vojáků.. )
Bracha tam byl minuly rok, je teda Slovak a skypovali jsem docela dost, i kdyz nejsem jeho manzelka (ktera ma jasne prioritu), to asi bude zalezet kde presne jsou.
kvetinka56 píše:74paja píše:Bracha tam byl minuly rok, je teda Slovak a skypovali jsem docela dost, i kdyz nejsem jeho manzelka (ktera ma jasne prioritu), to asi bude zalezet kde presne jsou.smurfka píše:Tak to se omlouvam za mistifikaci. Ja videla v utery dokument o slovenskych vojacich v Afg a tam si prave s manzelkama skypovali… Paaaardon74paja píše:to těžko..na to jsou tam pravidla..můj mi mohl volat jednou za tři dny..na počítač se doslal asi taky tak..( jsou tam pořadníky, protože je tam pár telefonů a pár počítačů a několik set vojáků.. )
jojo..kde jsou a hlavně taky co je..jestli je bojovník, logistik a tak.. ![]()