Misionářská poloha ve 22 týdnu těhotenství

15.9.16 14:27

Misionářská poloha ve 22tt

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, s přítelem milujeme misionářskou polohu, nemůžeme tím nějak ublížit miminku, i když třeba na chvilku přítel zatlačí na bříško? Placentu mám na přední straně, tak by to sna ničemu nemělo vadit. Co myslíte?

Děkuji za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35772
15.9.16 14:28

Ne. Pokud nemáš rizikové těhotenství a sex zakázaný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.9.16 14:34

To nemám, ale četla jsem, že je ta poloha nevhodná právě pro ten tlak na břicho, tak mám strach, jestli jsme malý nemohli nějak ublížit… :? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7332
15.9.16 14:36

V klidu sim tě :-) Já byla ve vysokém stupni těhotenství a ráno jsem se vzbudila a spala jsem na břichu. Jak mě z toho bylo blbě, že jsem dítě zalehla… Frčela jsem na gyndu a ten se smál :-) že v klidu. aby se něco stalo, musela by to být fakt pořádná rána, náraz jako při autonehodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3103
15.9.16 17:54

@Marcela2222 v klidu, jsem ve 23. tt a misionářskou polohu praktikujeme a vše je v pořádku. Dokonce jsem chodila na rehabilitace a tam jsem do cca 19./20. tt ležela přímo na břiše. Z misionářské polohy se nic stát nemůže ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.9.16 18:00

Děkuji, snad bude vše v pořádku, je to moje první těhotenství a ještě pořádně necítím pohyby, tak mám strach, abychom jí tím tlakem nějak nepřidusili nebo tak :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.9.16 18:08

Já jsem u toho v jednu chvíli měla i pokrčené nohy, skoro u hlavy, tak se bojím, ale snad bude v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3103
15.9.16 18:43

@Marcela2222 ne, myslím si, že jí přidusit nemůžeš. Pod kůží máš podkožní tuk, svalovinu, pak je děloha, plodová voda, miminko je dostatečně chráněné. Pokud tě po sexu nic nebolí, vůbec bych se ničeho nebála a nestresovala se. Přenášíš stres i na mimčo :hug:.
Ohledně pohybů, píšeš že máš placentu na přední stěně, ta pohyby tlumí. Zároveň miminko má v břiše furt dost místa, může být přetočené a kopat jinam. Já jsem taky prvorodička a pohyby jsem cítila kolem 20. tt, placentu mám na zadní stěně a myslím si, že jsem pohyby cítila brzo. Četla jsem, že prvorodičky cítí pohyby třeba až ve 23. tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.12.20 02:29

Sex ve 20 týdnu na misionáře

Dobrý den, chtěla bych se zeptat nevadí to miminku když je sex na misionáře?… mám strach aby se neco nestalo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí