Bolestivé kopání ve 32tt

352
15.9.16 07:19

bolestivé kopání ve 32tt

Holky prosim :( poraďte mi co můžu dělat když se mi malá uvelebila hodně dole a její pohyby jsou strašně bolestivé…celou noc jsem nespala nevím jestli je to i tím že bude úplněk ale nemohla jsem ležet nijak, už jsem myslela že pojedu do nemocnice ale zas si říkám co by se mnou asi udělali ze :nevim: včera jsem byla na kontrole, hlavička ani nenalehala, čípek drží a doktorka mi k to. u řekla že se prostě umí trefit, haha…je to ostrá bolest do mocaku a k tomu i tlqk na spodek když se tam mrvi :( chce se mi umřít jak s tím nedokážu nic udělat :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1977
15.9.16 07:23

Ahoj já jsem 37+3tt a malej se mi taky umí pěkně rochnit po čípku.. :roll: U prvního syna jsem tohle nezažila. Je to nepříjemné, ale mě pomáhá když si lehnu a počkám, až se nějak uvelebí a usne.. ;) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1824
15.9.16 07:26

Chce se mi říct „a bude hůř“, ale lituju tě. Bohužel se s tím nedá nic dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
352
15.9.16 07:28

@Ivulka88 no ale ona holka rádi i v noci víš :( a jak náhodou usla tak jsem nemohla usnout já…spíš mi jde o to jestli je to normalni :think: jestli se mi fakt nemůže vykopnout ven nebo já nevim :roll: jedno dítě už mám a tohle neznám…jo semtam mě taky rezaal na mocaku ale ty tlaky… možná mi to víc tenkrát tlumila placenta vpředu…teď je vzadu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1977
15.9.16 07:30

@Megane 123 Taky ji mám vzadu…Proto jsou ty pohyby tak cítit. Nic s tím nenaděláme, musíme vydržet. :palec: A ven se určitě neprokopne. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
352
15.9.16 07:31

@Zireael jeziiis nestras :,( :,( horší už to být asi nemůže…i když jo když mě tam pak udeří místo dvoukiloveho dítěte třeba tři a pulkilove :,( to řezání v mocaku je tedy normál? Když do mě asi boxuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
352
15.9.16 07:33

@Ivulka88 nejradši bych se zavěsila za nohy do stropu ať ji vyzenu výše :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1824
15.9.16 07:35

@Megane 123 pokud by to bylo stálé řezání, tak bych se zmínila doktorce, ale jinak je to asi bohužel normální. Já dnes v noci měla taky pocit, že si malá spletla můj močák s gumovou hračkou a málem jsem se nedobelhala (o běhu nemohla být ani řeč) na WC.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
352
15.9.16 08:23

@Zireael doktorce jsem to říkala, zkontrolovala mě…i moč a nic..sama nevěděla co mi říct

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
15.9.16 20:35

I když tě asi nepotěším, ale stále mi to příjde jako ta lepší varianta, aspoň víš, že je malý zdravý a plný síly ;) já v prvním těhu byla několikrát na pohotovosti, že jsme necítili pohyby vůbec žádný skoro celý den… a to je teprve záhul na psychiku, kdy člověk po tmě leží a čeká aspoň na nějaký pohyb a ono nic… několik hodin nic, měníš polohy, zkoušíš vše možné a ono nic, to je teprve k zešílení, takže buď ráda za tohle i když to je nepříjemné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
352
16.9.16 07:40

@Petty4 jj to věřím že je depresivní ale ono když nemůžeš ani ležet ani sedět ani stát ani chodit a můžeš jen brecet je hooodne narocne :,( doteď jsem takový problém neměla. ale teď dva dny tam leží hodně blbě že to bolí při jakémkoliv pohybu…už mám spodek okopany tak že mě bolí i malé klasické převalování…asi to lepší už nebude no…je už velká a bude ještě větší…druhé tehu prý budu vnímat víc mi doktorka řekla ale takový masakr jsem nečekala..vím jistě že další dítě už neeeee…nejvíce se bojím ze mě tak rozkope že se třeba začne zkracovat čípek nebo tak… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí