Miss 2022

1316
7.5.22 22:52

Miss 2022

Hezký večer,
po dlouhé době dávají v telce Miss Čr. Dívá se někdo? Já to pár let neviděla a teď nějak nechápu. Ten styl, jakým to pojali, hrozná choreografie, holky už v tak mladém věku nabotoxované, šíleně načesané. Jako katastrofa. Komerční hrůza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
874
7.5.22 22:57

Muž to tam zapl asi na 5 minut a úplně se zděsil, cože to prý je za umělé Panny :-D ja viděla Teda 2 holky a stačilo :mrgreen: ani nemohly pořádně mluvit přes ty pneumatiky místo tváří. Smutné no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
7.5.22 23:05

Koukala jsem jen přes reklamy v Marťanovi - mně v té TV přišly všechny mnohem starší (na to kolik jim je) - tipla bych jim všem kolem 30 - 33 :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1316
7.5.22 23:06

@Scara Ano, je to smutné. Když si vzpomenu jak to bylo dříve. Bývalo to i vtipné. Teď jen komerční hnus a umělé holky. Ach jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1316
7.5.22 23:07

@Kelliee Také tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
698
7.5.22 23:08

Taky se mi moc nelíbily. Vypadaly o dost starší, většina na 30+
Ta červená se mi nelíbila vůbec.
Ta co vyhrála byla ještě jedna z nejlepších.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
7.5.22 23:16
@impossible píše:
Hezký večer,
po dlouhé době dávají v telce Miss Čr. Dívá se někdo? Já to pár let neviděla a teď nějak nechápu. Ten styl, jakým to pojali, hrozná choreografie, holky už v tak mladém věku nabotoxované, šíleně načesané. Jako katastrofa. Komerční hrůza.

Jako… Nechápu, proč se tenhle relikt ještě drží. :roll: Přijde mi to jako ofiko výběrové řízení na matrace pro fotbalisty a hokejisty. :roll: Pardon všem, co v tom vidí lesk a slávu…

Asi jsem tak trochu sufražetka, no… :mrgreen: :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1316
7.5.22 23:36

@SAJ Vidím to stejně. Bohužel….

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2395
8.5.22 00:11

Neviděla jsem to a nezajímá mě to, takže to hodnotím jen na základě fotek uchazeček, a ty holky mi přijdou letos celkem povedené. :) Botox tam nevidím, spíš teda make-up stylistice ujel vlak a zamrzla ve strobingu :mrgreen: - na těch fotkách ze soustředění ty holky vypadají mnohem líp a na svůj věk.

Vítězka byla jasná - už jsem s ní četla asi 5 rozhovorů před vyhlášením, takže jsem ji zaregistrovala a vypadá šikovně - jednak už plně „modelínuje“ a k tomu stíhá studium dvou žádaných VŠ, kde přijímačkama projde jen ta chytřejší půlka národa, navíc jednu dává v cizím jazyce, takže kloubouček. :palec: Konečně nějaký dobrý vzor. Hubená je hodně, ale v kontextu modelingu je v té zdravější polovině, takže tady taky nemám výhrad.

A ty poznámky k vylézajícím kostem teda nechápu - to je prostě o stavbě těla, mně žebra a pánevní kosti lezou taky a lezly ven i v 75kg, což je u mně dle BMI hraniční limit nadváhy. :nevim: Prostě mám robustní kostru - a je logické, že určité procento modelek (hlavně slovanských, kde jsme přirozeně podsaditější) tu robustní kostru má vzhledem k výšce taky a ty kosti jim polezou víc než stejně hubeným holkám s 165cm. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
8.5.22 00:18

Dcerka si to zapla, tak jsem chvíli koukala s ní. Jako nevím no, jestli nemám vkus nebo co, ale nelíbila se mi žádná. Ještě trochu šla ta blondýna s hladkým mikadem, ale zbytek :? Hlavně ať na příští ročník vymění vizážistu, ty make-upy byly děsný. Pamatuju si když jsem koukala jako malá holka, ty slečny byly opravdu krásný, dneska bych si na zadek nesedla ani z jedné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
8.5.22 08:29

Půlka missek od Makarenko má plastiky a druhá půlka je bude mít v budoucnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Štofik
8.5.22 09:27

Mně přijdou krásný :nevim: a makeup super. Modelky no.

• Citovat
  • Upravit
Štofik
8.5.22 09:28

@Tomie jojo, taky mi lezou kosti :nevim:

• Citovat
  • Upravit
5633
8.5.22 11:50

Další důkaz, že soutěž Miss je těžký se pravěk. Jinak holky děsně nacesane i nalíčené, všichni třpytky pod očima včetně poroty a korunu tomu dal ten příšerný slaďouš, co se tam nakrucoval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1316
8.5.22 13:37

@terien Také tak. Mně se zase nelíbila úprava vlasů. Přišlo mi, že jim to přidává věk. Ina, která to moderovala je všechny strčila do kapsy. Teda přímo nemoderovala, ale dělala nějaké rozhovory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová