Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zakladatelko záleží jen na tobě, vzhledem k věku dětí bych do druhého šla, ať si jsou blíže i vztahově, ať si vyhrajou. Pokud je to jen kvůli práce, tal úplně na pohodu tě v roce a půl druhého dítěte může na rodičovské vystřídat chlap. Samozřejmě pokud se tak dohodnete, ale jestli budeš mít po škole pauzu 3 nebo 6 let je dle mého úplně jedno, protože po škole stejně skoro prd víme a musíme se to naučit praxí, ať už máš jakýkoli obor. ![]()
Co se týče věku otce, tak dle mého lepší táta 40+ než máma 40+, ale já jsem třeba ráda, jak to máme, přestože jsme s chlapem o 12 let, tak první jsme měli, když měl chlap 36, druhé čekáme teď (chlap bude mít 39, já mám 27) a jsem ráda, že jsme to stihli do jeho 40, on sám říkal, že po 40 další dítě nechce, že pak sám bude chtít klid a to je akční víc jak já a stejně uvažuje dopředu
ale každý je jiný, já jsem ráda, že chlap v tom má jasno
pokud se někomu otěhotnět nedaří atd. tak to samozřejmě mění situaci, pouze říkám svůj názor, pokud jsou oba zdraví a sitauce jim to umožňuje ![]()
@Anonymní píše: Vícecim vetsi rozdil mezi detmi, tim min si budou rozumet. Jestli to zvladnete financne, si musite posoudit sami.