Mivolis náhražka jidla

miselinek
25.6.22 21:50

Mivolis náhražka jidla

Dobrý den. Chci se zeptat čím nahradit jídlo?. Chci shodit mám 75 kilo výška asi 176 nevím přesně. U mě je problém že nemám chuť na jídlo ale nezhubnu. Tuto váhu mám cc dva roky a ne a ne jít dolů. Pohyb mám hodně jsem na nohou celý den doma i v práci. Četla jsem že tím že nejím skoro vůbec tak se tuk ukládá a asi to bude můj případ. Ráno vůbec snídaně nepřipadá v úvahu. Nemám na to čas letím s dětma do školy a od tama do práce. Takže u mě je max káva a letím. V práci nemám čas na jídlo takže jsem v půl 1 doma dám si zase kávu a pak sním oběd max malí talířek. Večer rohlík šunka a druhý den nanovo. Někdy sním víc někdy tak jak píšu. Našla jsem v dm nějaký prášek Mivolis náhrada jídla takže chci vyzkoušet jíst pravidelně ráno ten koktejl a začít pak během dne jíst. Nemáte někdo s tím koktejlem zkušenosti? Děkuji za odpověď a rady. Pěkný den

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
338
25.6.22 22:01

Není jednodušší si prostě ráno dát kaši nebo míchané vajíčka? Trvá to asi pět minut, to jako chemický koktejl má být přínos? No ano, očividně nemáš žádnou výživu, podjídáš se a tělo je v režimu, kdy nepustí ani gram.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
25.6.22 22:03

Co si ráno privstat pár minut a prostě se nasnídat? A k večeři se neplacat rohlikama, ale dát si něco lehčího, ale vyzivnejsiho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
25.6.22 22:04

Nevěřím, že dva roky jedeš v tomhle režimu.
Pokud chceš s tím pohnout, začni se Smoothie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
miselinek
25.6.22 22:08

Bohužel opravdu. Beru antidepresiva a prostě chuť na jídlo vůbec nemám a už vůbec ne ráno. Prostě jen pomyšlení že mám ráno něco sníst je pro mě hrůza.

• Citovat
  • Upravit
miselinek
25.6.22 22:16

A mám 167 a 75 kg.

• Citovat
  • Upravit
11.12.24 06:42

Ahoj, to me mrzi, ze mas takovy stavy. Neco podobneho znam, minulou sezonu jsem mel tezkou praci a okolo 5 rano jsem musel byt na znackach v -20 a kmitat az do odpoledne a bylo jasny, ze od te pate, se dostanu k jidlu az na obed, jestli vubec. Mel jsem nejaky nervy a po ranu sileny bolesti bricha, bylo to az hmatatelny a ultrazvuk nic neodhalil. Normalne to mam trochu slozitejsi se snidani mimochodem, casem jsem si zvykl na vareny vejce, to je pro me nejlepsi start, treba pomuze. Ale k veci, ja jsem daval napoj MANA (celkem proflakly) a bylo to dobry. Mel jsem s nim zkusebost uz z cestovani, kde mi parkrat zachranil rano v horach :) Takze, nemam zkusenost s Mivolis ale predpokladam, ze to bude na podobne bazi, lusteninovy peoteiny, vitaminy/mineraly, tuky, vlaknina a sacharidy. Pokud by ti to melo uklidnit zaludek, fakt toho, ze uz jis a nejak standartne fungujes ti doda i psych.silu a taky budes mit proste palivo pro to telo..proste telo se chysta na nejhorsi, vzdycky, tak mu musis dat vedet, ze tak hrozny to neni, a ze se mu venujes ;) Preju hodne stesti a klidne dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí