Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Není jednodušší si prostě ráno dát kaši nebo míchané vajíčka? Trvá to asi pět minut, to jako chemický koktejl má být přínos? No ano, očividně nemáš žádnou výživu, podjídáš se a tělo je v režimu, kdy nepustí ani gram.
Co si ráno privstat pár minut a prostě se nasnídat? A k večeři se neplacat rohlikama, ale dát si něco lehčího, ale vyzivnejsiho.
Nevěřím, že dva roky jedeš v tomhle režimu.
Pokud chceš s tím pohnout, začni se Smoothie.
Bohužel opravdu. Beru antidepresiva a prostě chuť na jídlo vůbec nemám a už vůbec ne ráno. Prostě jen pomyšlení že mám ráno něco sníst je pro mě hrůza.
Ahoj, to me mrzi, ze mas takovy stavy. Neco podobneho znam, minulou sezonu jsem mel tezkou praci a okolo 5 rano jsem musel byt na znackach v -20 a kmitat az do odpoledne a bylo jasny, ze od te pate, se dostanu k jidlu az na obed, jestli vubec. Mel jsem nejaky nervy a po ranu sileny bolesti bricha, bylo to az hmatatelny a ultrazvuk nic neodhalil. Normalne to mam trochu slozitejsi se snidani mimochodem, casem jsem si zvykl na vareny vejce, to je pro me nejlepsi start, treba pomuze. Ale k veci, ja jsem daval napoj MANA (celkem proflakly) a bylo to dobry. Mel jsem s nim zkusebost uz z cestovani, kde mi parkrat zachranil rano v horach
Takze, nemam zkusenost s Mivolis ale predpokladam, ze to bude na podobne bazi, lusteninovy peoteiny, vitaminy/mineraly, tuky, vlaknina a sacharidy. Pokud by ti to melo uklidnit zaludek, fakt toho, ze uz jis a nejak standartne fungujes ti doda i psych.silu a taky budes mit proste palivo pro to telo..proste telo se chysta na nejhorsi, vzdycky, tak mu musis dat vedet, ze tak hrozny to neni, a ze se mu venujes
Preju hodne stesti a klidne dny.
Dobrý den. Chci se zeptat čím nahradit jídlo?. Chci shodit mám 75 kilo výška asi 176 nevím přesně. U mě je problém že nemám chuť na jídlo ale nezhubnu. Tuto váhu mám cc dva roky a ne a ne jít dolů. Pohyb mám hodně jsem na nohou celý den doma i v práci. Četla jsem že tím že nejím skoro vůbec tak se tuk ukládá a asi to bude můj případ. Ráno vůbec snídaně nepřipadá v úvahu. Nemám na to čas letím s dětma do školy a od tama do práce. Takže u mě je max káva a letím. V práci nemám čas na jídlo takže jsem v půl 1 doma dám si zase kávu a pak sním oběd max malí talířek. Večer rohlík šunka a druhý den nanovo. Někdy sním víc někdy tak jak píšu. Našla jsem v dm nějaký prášek Mivolis náhrada jídla takže chci vyzkoušet jíst pravidelně ráno ten koktejl a začít pak během dne jíst. Nemáte někdo s tím koktejlem zkušenosti? Děkuji za odpověď a rady. Pěkný den