Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj všem,chci se jen vypsat,dneska byl takový blbý den…hned ráno jsem pustila myčku,a ona nepřepla z předoplachu na mytí,a tak to bylo několikrát,i po restartu a volbě nového programu.Zavolali jsme servis,takže pár stoveček zas v čudu…do toho malej začal vyvádět,lomcovat v obýváku s dvd přehrávačem.Zařvala jsem na něj,a plácla ho po ruce.Jsem stejná jako moje matka
pak jsme jeli na plavání,měli jsme podvodní focení.I když venku mrzne,a byla hlášená fujavice,tak jsem si přála mít hezké fotky…no,i když pokusů bylo dost,ani jedna se nepovedla.Malej nemá rád vodu v očích,tak tak si i pod vodou mnul oči.Je mi to trochu líto…vím,že jsou to malichernosti,ale depku mám jak fík ![]()
Bude líp
. Já si v takové dny říkám píp píp píp, zítra bude líp
.
Prostě den blbec. nic si z toho nedělej, udělej si hezký večer, zítra se probudíš do nového dne a bude určitě lepší ![]()
hkac píše:
Bude líp. Já si v takové dny říkám píp píp píp, zítra bude líp
.
Není to z UP parády
![]()
Zakladatelko, neboj, vždycky je naděje, že může být i hůř ![]()
Nainuva píše:
Prostě den blbec. nic si z toho nedělej, udělej si hezký večer, zítra se probudíš do nového dne a bude určitě lepší
Joo,doufám…zítra jdem na 4 dávku Synflorixu,takže asi bude taky veselo…
Lucyus12 píše:hkac píše:
.
Není to z UP parády
![]()
To nevím odkud to dcera má
.
hkac píše:Lucyus12 píše:To nevím odkud to dcera máhkac píše:
.
Není to z UP parády
![]()
.
Tak to je jasná upparáda na public tv ![]()
Lucyus12 píše:Tak to je jasná upparáda na public tv
Tak odtud to ona asi nemá, to neznám. Tak asi ze školky
.
Neboj taky mám dneska den blbec…špatně jsem sepsala smlouvu na věcný břemeno a dala jí na katastr…pán co to vyřizuje mi dneska vysvětlit, že si přece musím dávat pozor, když něco sepisuju…jako bych to nevěděla, tak jsem si byla zaboxovat a zítra hurá na katastr ;o)
yweta píše:
Neboj taky mám dneska den blbec…špatně jsem sepsala smlouvu na věcný břemeno a dala jí na katastr…pán co to vyřizuje mi dneska vysvětlit, že si přece musím dávat pozor, když něco sepisuju…jako bych to nevěděla, tak jsem si byla zaboxovat a zítra hurá na katastr ;o)
Joo,já dneska zapekla bosu,už jsem nějak neměla sílu..normálně to nedělám…
Momi… tos mela jit, prisla bys na jiny myslenky. ![]()
Jinak me na depkoidni stavy zabira kafe a kousek cokosky. Kafe moc nepiju, takze takovy doping. ![]()
Ale nejlepsi je vyspat se do pozitivniho dne. Coz s tim ockovanim mozna moc nebude, ale hele… patek to jisti. ![]()
Lucci píše:
Momi… tos mela jit, prisla bys na jiny myslenky.Jinak me na depkoidni stavy zabira kafe a kousek cokosky. Kafe moc nepiju, takze takovy doping.
Ale nejlepsi je vyspat se do pozitivniho dne. Coz s tim ockovanim mozna moc nebude, ale hele… patek to jisti.
Asi jo,ale když už opravdu vynechám cvíčo,tak už nemůžu…
Tak co Momi? Uz je lip? ![]()
U nas dneska pohoda, ale vcera vecer jsem sla do vyvrtky. ![]()