Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj
už se nám třetí Vánoce stalo, že stromek nevoňel,takže zklamání. Měli jsme nepichlavé jedle či smrčky, borovice mi do bytu nesmí, je to koště. Máte nějakého osvědčeného prodejce v Praze? nebo za Prahou? Ráda bych asi čerstvě uříznutý, třeba je to záruka vůně .)
My měli vloni koupený před Teskem v Letňanech. Byli jsme tam jen náhodou,jinak tam nejezdíme, koupili jsme krásnou jedli a voněla. Letos tam asi sjedeme zas.
Ja pojedu uz treti rok do Globusu v Cakovicich… Zaruku vune ti nedam, ale maji tam naprosto dokonaly stromy, zadny kostata…
Ale me vonel pokazdy, ja si na tom taky ulitavam. ![]()
My jezdíme do zahradnictví ve Střešovicích, a nemůžu si stěžovat ![]()
my už dva roky kupovali u interšpáru ve štěrboholech - celkem voněl a měli košaté…
My jsme naprosto spokojení se zahradnictvím v Hostivaři…mají krásné jedličky dovezené z Dánska. ![]()
My jsme byli v neděli na adventních trzích ve starých Čakovicích, byli tam prodejci stromků, říkali že byli den předtím uříznutý, vonělo to tam nádherně a stromky byly za babku. takže doporučuju, my si tam taky pojedeme. Měli všechno, smrky, borovice, jedle…
Budou tam každou neděli myslím od 10 do 18hod až do vánoc.
Už několik let kupujeme jedle z hornbachu, a jsem pokaždé spokojená - mají jich hodně na výběr a vždycky krásně voní. A cena taky docela ještě jde.
Mispulin píše:
My jsme byli v neděli na adventních trzích ve starých Čakovicích, byli tam prodejci stromků, říkali že byli den předtím uříznutý, voněloo to tam nádherně a stromky byly za babku. takže doporučuju, my si tam taky pojedeme. Měli všechno, smrky, borovice, jedle…
Budou tam každou neděli myslím od 10 do 18hod až do vánoc.
A coo znamená za babku? mám jen tchýni ![]()
Ivana IZA píše:
Už několik let kupujeme jedle z hornbachu, a jsem pokaždé spokojená - mají jich hodně na výběr a vždycky krásně voní. A cena taky docela ještě jde.
Souhlasím, taky kupujeme v Hornbachu a vždycky najdeme pěkný kousek, který provoní byt ![]()
známí měli loni nááádhernej z Baobabu v Uněticích.
My si kždej rok o %Stědrej den ráno ufiknem na zahradě.
My chceme borovici a tu měli za 250 Kč za kus, to mi přijde hodně málo. Měla asi 2,5 metru.
a ti kdo upuji nepichlave jedle, mate pocit, ze voni min, nez smrk?
my sme kedysi kupovali pri bauhase, tescu a pod. minuly rok sme kupili u nas v zahradnictve v uhrinevsi a cena bola smiesna oproti tym „supermarketovym“. chce to ist radsej do maleho zahradnictva, nez nakupovat pri supermarketoch.