Chci voňavý stromek, jaký a kde v Praze?

14046
1.12.10 12:49

Chci voňavý stromek,jký a kde, Pha

Ahoj
už se nám třetí Vánoce stalo, že stromek nevoňel,takže zklamání. Měli jsme nepichlavé jedle či smrčky, borovice mi do bytu nesmí, je to koště. Máte nějakého osvědčeného prodejce v Praze? nebo za Prahou? Ráda bych asi čerstvě uříznutý, třeba je to záruka vůně .)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11482
1.12.10 13:01

My měli vloni koupený před Teskem v Letňanech. Byli jsme tam jen náhodou,jinak tam nejezdíme, koupili jsme krásnou jedli a voněla. Letos tam asi sjedeme zas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2740
1.12.10 13:03

Ja pojedu uz treti rok do Globusu v Cakovicich… Zaruku vune ti nedam, ale maji tam naprosto dokonaly stromy, zadny kostata… :-) Ale me vonel pokazdy, ja si na tom taky ulitavam. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
1.12.10 13:11

My jezdíme do zahradnictví ve Střešovicích, a nemůžu si stěžovat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6051
1.12.10 13:12

my už dva roky kupovali u interšpáru ve štěrboholech - celkem voněl a měli košaté…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
1.12.10 13:38

My jsme naprosto spokojení se zahradnictvím v Hostivaři…mají krásné jedličky dovezené z Dánska. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
1.12.10 13:42

My jsme byli v neděli na adventních trzích ve starých Čakovicích, byli tam prodejci stromků, říkali že byli den předtím uříznutý, vonělo to tam nádherně a stromky byly za babku. takže doporučuju, my si tam taky pojedeme. Měli všechno, smrky, borovice, jedle…
Budou tam každou neděli myslím od 10 do 18hod až do vánoc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
1.12.10 13:45

Už několik let kupujeme jedle z hornbachu, a jsem pokaždé spokojená - mají jich hodně na výběr a vždycky krásně voní. A cena taky docela ještě jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
1.12.10 13:59
Mispulin píše:
My jsme byli v neděli na adventních trzích ve starých Čakovicích, byli tam prodejci stromků, říkali že byli den předtím uříznutý, voněloo to tam nádherně a stromky byly za babku. takže doporučuju, my si tam taky pojedeme. Měli všechno, smrky, borovice, jedle…
Budou tam každou neděli myslím od 10 do 18hod až do vánoc.

A coo znamená za babku? mám jen tchýni :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
1.12.10 14:00
Ivana IZA píše:
Už několik let kupujeme jedle z hornbachu, a jsem pokaždé spokojená - mají jich hodně na výběr a vždycky krásně voní. A cena taky docela ještě jde.

Souhlasím, taky kupujeme v Hornbachu a vždycky najdeme pěkný kousek, který provoní byt :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
1.12.10 14:14

známí měli loni nááádhernej z Baobabu v Uněticích.
My si kždej rok o %Stědrej den ráno ufiknem na zahradě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
1.12.10 14:15

My chceme borovici a tu měli za 250 Kč za kus, to mi přijde hodně málo. Měla asi 2,5 metru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
1.12.10 15:24

to je fakt levny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
1.12.10 16:40

a ti kdo upuji nepichlave jedle, mate pocit, ze voni min, nez smrk?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
2.12.10 12:21

my sme kedysi kupovali pri bauhase, tescu a pod. minuly rok sme kupili u nas v zahradnictve v uhrinevsi a cena bola smiesna oproti tym „supermarketovym“. chce to ist radsej do maleho zahradnictva, nez nakupovat pri supermarketoch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová