T-mobile pokuta

1692
30.11.10 10:27

t-mobile pokuta

Ahoj měla bych dotaz dostala jsem od t-mobile pokutu 1000kč a to jen za prodlevu jednoho měsíce a za upomínku 150kč je to normální?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
merett
30.11.10 10:32

zkus prostudovat smlouvu, mělo by to tam být napsaný :think:

• Citovat
  • Upravit
4417
30.11.10 10:33

Ahoj, mám dojem že od 1.11. už to tak je. Přijde ti jedna upomínka a když nezaplatíš platíš pokutu. Mrkni přímo na stránky T-mobilu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4417
30.11.10 10:34

Jo, mě na to upozornily sms zprávou, a myslím že i v posledním vyúčtování o tom něco psali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
30.11.10 10:43

nestačím se divit, co všechno operátorům v ČR prochází… když vidím reklamy telefonních operátorů (mnohdy stejných) na cizích kanálech s vánočními dárky typu 10000minut zdarma apod… je mi z toho špatně---

co děláme jako Češi blbě, že jim to u nás prochází?

možná trochu OT, ale já zrovna řeším reklamaci faktury u O2, kde mi ochotný pán na lince poradil, ať si zruším balíček Internetu, když ho nevyužiju; a přišla mi faktura 2900Kč za necelých 9mB dat… :roll: málem to se mnou seklo… jsou to 2-3písničky v mp3… reklamaci jsem podala, i když mi „ochotná“ slečna na prodejně tvrdila, že nemám nárok a doslova se mi vysmívala do očí… požádala jsem si o odklad platby - navíc O2 nemá možnost jakkoli zjistit vaši útratu do doby,než vám to naúčtují - sprosté, takže jelikož vím, že jsem během toho týdne (den kdy mi začíná období až den, kdy mi přišla faktura za minulé a začla jsem to řešit) prosurfovala dalších x dat… s hrůzou čekám další fakturu, která mě připraví o další tisíce a přijde mi pěkně těsně po svátcích, fakt super..

takže soucítím s tebou a zkus se obrátit na operátora nebo prodejnu… přeju pevné nervy! :hug: a ať to dobře dopadne… není jak si přivydělat před Vánocema že

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1692
30.11.10 10:48

Tak já teda hledala a nic jsem nenašla budu tam muset zavolat,jen jsem fakt naštvaná platím vždy včas a jeden měsíc jsem prošvihla a hned pokuta a ještě za upomínku.To by mě zajímalo kolik potom dostanou lidi co neplatí vubec :pocitac: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2740
30.11.10 10:49

t-mobile ma vic pokut, nepamatuju si presne vsechny. Tusim, ze jakmile odpoji tel. pouze na odchozi hovory, platis pokutu 500,– - pokud ti ale tel. cislo odpoji uz i na odchozi hovory - tzn. ze se ti pausal zmeni jakoby na twist a je mozny dokupovat si kredit a dal volat, je tam pokuta 1.000,– - to vim zcela urcite. Takze pokud si nezaplatila a oni byli nuceny te odpojit uplne, platis opravdu pokutu 1.000,–. Ta upominka je tusim tak 2 - 3 mesice „novinka“…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2740
30.11.10 10:51

Jo jinak my ted meli pokutu ve firme, vyjmecne sme platili pozdejc, tak sem tam zavolala, nasypala si popel na hlavu, rekla sem jim, ze sme strasny volove a pokutu nam odpustili, ale to je jenom pro vetsi zakazniky, pr. pro ty, co maji smlouvu dlouho. U sebe sem to zatim nezkousela a mam to tel. cislo uz 14 let… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1692
30.11.10 10:55

Já už ho mám taky hrozně dlouho a nikdy jsem problém neměla až ted :zed: Tedy nepočítam jak nalákájí lidi na to jak budou mít levnější volání atd.a prd pořád je to dražší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2740
30.11.10 10:57

No tak sama priznavas, ze si tel. nezaplatila vcas, tak se nemuzes divit, ze si dostala pokutu… :roll: Vsude ty pokuty maji, neni to jenom u tel. operatoru…
Me samotny ty castky sou taky premrsteny, je to asi 4 mesice zpatky, co sem ji byla nucena zaplatit taky, protoze pritel nemel praci, ale holt se stalo, je to moje chyba, tak to zaplatim a snazim se si na to davat pozor. :nevim: Jejich ceniky bohuzel nezmenime. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1692
30.11.10 11:00

Však já jsem napsala hned na začátku že jsem zapomněla zaplatit ale hned jak mi přišla upomínka zaplatila jsem.Jen mi bylo divné že za prodlevu jednoho měsíce a hned 1000kč + 150kč upomínka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5570
30.11.10 11:02

no tak ted jste me dost vydesily… mne Tmobile neposlal na mail posledni fakturu, myslela jsem, ze to tam zajdu vyridit jakmile se vratim ze zahranici, to uz ale asi bude pozde… nevite jestli existuje nejaky cislo, na ktery se da za slusny penize zavolat i ze zahranici?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2740
30.11.10 11:05

lukymaty - to mi prijde divny, protoze nez ti to odpoji uplne a vznikne tedy narok na 1.000,– pokutu, posilaji predtim min. 3 upominky… tusim ze 2× po telefonu a 1× pisemne… 8-o Neprislo ti to tedy po telefonu a nezapomela jsi to treba?
Jestli ne, zkusila bych tam zavolat a zeptat se, jak to presne bylo, i kdyz jejich tvrzeni urcite „vyhraje“ a placeni se stejne nevyhnes. :roll:

Haninac - tak to netusim. Ja si nechavam poslat vzdycky smskou castku vystaveny faktury… Koukni se na www.t-mobile.cz, prihlas se tam (jde to i jako jednorazovy vstup - zadas tel. cislo a oni ti poslou smskou kod, kterej tam prepises) a dostanes se do svyho uctu, kde vidis i na faktury… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1692
30.11.10 11:09

No mě to přišlo telefonem a za pár dnu písemně a to jsem byla asi tak tři dny odpojená že jsem nemohla volat ale přijímat ano,zaplatila jsem a do třech dnu jsem byla znovu zapojená.No nevím má smysl se tam s nimi dohadovat,asi né prostě to zaplatím.děkuji za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5570
30.11.10 11:09
radka.vos píše:
lukymaty - to mi prijde divny, protoze nez ti to odpoji uplne a vznikne tedy narok na 1.000,– pokutu, posilaji predtim min. 3 upominky… tusim ze 2× po telefonu a 1× pisemne… 8-o Neprislo ti to tedy po telefonu a nezapomela jsi to treba?
Jestli ne, zkusila bych tam zavolat a zeptat se, jak to presne bylo, i kdyz jejich tvrzeni urcite „vyhraje“ a placeni se stejne nevyhnes. :roll:Haninac - tak to netusim. Ja si nechavam poslat vzdycky smskou castku vystaveny faktury… Koukni se na www.t-mobile.cz, prihlas se tam (jde to i jako jednorazovy vstup - zadas tel. cislo a oni ti poslou smskou kod, kterej tam prepises) a dostanes se do svyho uctu, kde vidis i na faktury… :wink:

diky, ale tam uz se nedostanu - nez jsem jela do zahranici mela jsem Bav se, to jsem zrusila tesne pred odjezdem a behem pobytu mi presel telefon na TWIST. Takze ve vyuctovani vidim jenon kolik mam kredit, ale „dluhu“ nee. No musim to jeste dneska nejak vyresit… Mne zase chodily faktury na mail, ale posledni proste neprisla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová