Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Tosule píše:
@Xiraxinek dneska už se neblokuje ( pokud za dobu mé mateřské zas něco nezměnili) ale dočasně jí převedou na dobíjení, tj. dobije kredit a volá dál. Až zaplatí fakturu, tak jí zpět převedou na paušál
Noooo, jasný, tohle jsem měla namysli… Prostě bude mít bloknutý neomez paušál a bude muset jet na dobijku, což je palba a ona potřebuje hodně volat atd, takže masakr…
@Xiraxinek jo aha, jestli jí jde o ten datum, kdy jí převedou na dobíjení, ať si tam zavolá, oni jí ten datum zjistí ( myslím, že jen do 15h, kdy tam jsou na platebním)
@Tosule píše:
@Xiraxinek jo aha, jestli jí jde o ten datum, kdy jí převedou na dobíjení, ať si tam zavolá, oni jí ten datum zjistí ( myslím, že jen do 15h, kdy tam jsou na platebním)
Aha, dobře, vyřídím, takže teoreticky, pokud jí to do 15h dneska nebloknou, tak by to mohlo vydržet do pondělí
![]()
Je úplně otřesné, co tu operátorům prochází, problém je v tom, že přejdete k jinému a ten vás osolí jinde. Už mě to tak žralo, že jsem si prostě číslo převedl na předplacenou Tesco kartu a zatím - asi rok - spokojenost.
Někde jsem nedávno četl, že neomezený tarif opravdu využije jen asi 30% lidí ( nebo tak nějak, prostě málo ). Ti, s nimiž člověk volá nejčastěji - u mě rodina - tak s těmi volám zadarmo a jinak se prostě nevykecávám, co nevyřídím po telefonu do dvou minut, to stejně asi nevyřídím.
Každému to asi nevyhovuje, ale pocit, že tu kartu můžu zahodit a nemám žádné závazky, lhůty atd. se mi líbí.
@Xiraxinek to bohužel ne,. oni blokaci nastaví do pc a ta se pak provede sama, ale zjistit to můžou jen to těch 15h.
@Otakar Z. nechápu…
Ať si zavolá na T-mobile a poprosí je o odložení platby. Kamarádka to tak dělala, když nevyšla a vím, že jí posunuly platbu na další měsíc. Jen nevím jestli to jde i v případě, že už dostala pokutu. No ať to zkusí, za to nic nedá
@Otakar Z. píše:
Je úplně otřesné, co tu operátorům prochází, problém je v tom, že přejdete k jinému a ten vás osolí jinde. Už mě to tak žralo, že jsem si prostě číslo převedl na předplacenou Tesco kartu a zatím - asi rok - spokojenost.Někde jsem nedávno četl, že neomezený tarif opravdu využije jen asi 30% lidí ( nebo tak nějak, prostě málo ). Ti, s nimiž člověk volá nejčastěji - u mě rodina - tak s těmi volám zadarmo a jinak se prostě nevykecávám, co nevyřídím po telefonu do dvou minut, to stejně asi nevyřídím.
Každému to asi nevyhovuje, ale pocit, že tu kartu můžu zahodit a nemám žádné závazky, lhůty atd. se mi líbí.
Tesco kartu?
No to taky není nic moc.
My máme s manželem mobily přes mamčinu firmu, kde pracuje. Platíme měsíčně 69,– 60volných minut,100 sms a pak 0,60,–/min a 0,60/sms. Takže si voláme jak chceme a měsíčně neplatíme více jak 100,–
Tomu říkám výhodný tarif.
@Tosule Nene, telefony se blokují neustále.
@Xiraxinek Pokud vím, tak O2 poslalo SMSku s posledním možným datem splatnosti a informaci o termínu zablokování služeb. Nemá nějakou takovou informaci? Jinak kdyby chtěla mít dneska zaplaceno, tak už by stejně musela jít přímo do banky, u které má t-mobile účet a složit peníze přímo tam.
@Otakar Z. Nemám pocit, že by si operátor dovolil nějak moc a konkrétně t-mobile nejdřív píše SMS, že nedošla platba a varují upominkou za 130kc a od této zprávy běží další tři, čtyři dny a pak přijde další SMS, že pokud nebude zaplaceno dá toho a toho data, bude účtována smluvní pokuta 1150kc a opět je to tak 3-4 dny limit a omezené služby. Nevidím nic spatnehoj
Příspěvek upraven 24.07.15 v 14:00
@brulinka píše:
Tesco kartu?No to taky není nic moc.
My máme s manželem mobily přes mamčinu firmu, kde pracuje. Platíme měsíčně 69,– 60volných minut,100 sms a pak 0,60,–/min a 0,60/sms. Takže si voláme jak chceme a měsíčně neplatíme více jak 100,–
Tomu říkám výhodný tarif.
Jasně to je výhodný tarif to bez debaty.
@Tosule píše:
@Xiraxinek to bohužel ne,. oni blokaci nastaví do pc a ta se pak provede sama, ale zjistit to můžou jen to těch 15h.
@Otakar Z. nechápu…
Tak zatím mi volala, tak snad to vydrží do pondělí… Na Tmob se nedovolala, furt byla v pořadí…
@pajisek90 píše:
Ať si zavolá na T-mobile a poprosí je o odložení platby. Kamarádka to tak dělala, když nevyšla a vím, že jí posunuly platbu na další měsíc. Jen nevím jestli to jde i v případě, že už dostala pokutu. No ať to zkusí, za to nic nedá
To bohužel nemůže, protože to lze jednou za půl roku a to dělala v březnu, tak právě jí to nepustí…
@RadkaCh píše:
@Tosule Nene, telefony se blokují neustále.@Xiraxinek Pokud vím, tak O2 poslalo SMSku s posledním možným datem splatnosti a informaci o termínu zablokování služeb. Nemá nějakou takovou informaci? Jinak kdyby chtěla mít dneska zaplaceno, tak už by stejně musela jít přímo do banky, u které má t-mobile účet a složit peníze přímo tam.
Aha, tak jí zatím došel včera dopis s tou pokutou, víc nic… A zaplatit to chtěla přímo na pobočce, vím, že takhle kolikrát letěla na tmob a platila to tam, sice to je dražší, ale je to tam hnedka. Teďka akorát to nevyšlo, jelikož je účetní v luftě, tak snad to do pondělí doklepe…
@RadkaCh píše:
@Xiraxinek Prosím tě a co má za paušál, že ho takhle nezvládá platit?
Má neomezený za nějak těch 700Kč. Jenže ji zadlužil šíleně syn a má na sebe psaný i jeho paušál a on jí na to nepřispívá, takže lepí jak se to dá… ![]()