T-mobile pokuta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2740
30.11.10 11:09

do trech dnu? 8-o Ja fungovala asi za hodinu. 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2740
30.11.10 11:10

Haninac - tak bych zkusila mail, a nebo to risknout, zkusit jejich bezplatnou linku i ze zahranici a treba taky nic nebudes platit, i kdyz to bych asi byla naivni… :nevim: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1692
30.11.10 11:13

Ano do třech dnu platím složenkou ono to asi převodem bývá rychlejší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2740
30.11.10 11:14

Jo taaaak, ja to platila primo na pobocce… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1692
30.11.10 11:24

Aha to jde tak to bych možná tu pokutu nedostala ono to tou složenkou přece jen trvá tak ted už vím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2740
30.11.10 11:25

Tak vis aspon pro priste… :wink: Sice se plati poplatek asi 80,–, kdyz jdes platit primo na pobocce, ale lepsi nez 1.000,– :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1692
30.11.10 11:35

Tak to máš pravdu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3412
30.11.10 11:51

přítel má O2, faktury za volání mu chodí do práce a najednou mu přišlo o 150 víc 2X po sobě, tak jim tam volal, co to má znamenat. Oni ho poslali skoro do prdele, že zaplatil pozdě a oni mu byli nucení poslat upomínku a když se ptal kam, tak mu řekli, že na starou adresu, kde nebydlí. Proč jednu věc posílají tam a druhou tam? Třetí měsíc zaplatil včas a hele, zase tam bylo 150 navíc. Smlouva mu má vypršet ke konci roku a oni mu řekli, že výpovědní lhůta je 2 měsíce,takže mu přijde ještě faktura za leden.
Prostě KRETÉNI!

U Vodafonu jsem zaplatila párkrát pozdě,jednou dokonce o týden a žádná pokuta.

Kdysi jsem měla problém s T-mobilem,kde mi za 2 měsíce naúčtovaly 25 tis a dodnes jsem se nedočkala jakéhokoliv důkazu, že tato částka byla skutečná. A to bylo hodin provolaných, hádek s různými pitomečky na telefonu, kteří měli před sebou nějakou příručku a četli mi z ní. Samozřejmě, zaplatit jsem to musela.

Vodafon mi nějakým nedopatřením naúčtoval jednou 300 korun navíc, zavolala jsem na linku, dohodla jsem se s nima a částku mi odečetli. Známý nevěděl, že se mu volné minuty nepřevádí do nekonenečna, provolal jeden měsíc o 1000 víc, sice to zaplatil, ale z Vodafonu mu nabídli telefon za 77kč jako omluvu ačkoliv nárok neměl.

Dále musím říct, že mám chut dát pěstí lidem na ulici co nabízí paušály (O2 či Tmobile). V závěru klidně uzavřou smlouvu na 7mi leté dítě, kterému pak příjde soudní výzva 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
30.11.10 12:01

To teda koukám 8-o
Nám končí zúčtovací období oboum vždy k 25. dni v měsíci, faktury musím zaplatit do 12. v měsíci následujícím.
Většinou platím až na poslední chvíli :oops: párkrát přišlo i upozornění, že nemám zaplaceno a musím to uhradit do 7 dnů.
Nikdy mě však za moji děravou hlavu nepokutovali.
Máme Vodafone.
Netvrdím, že jsou to svatoušci, taky umí spoustu věcí zvrtat, ale je s nimi možná domluva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1692
30.11.10 12:06

Tak jak poslouchám vodafon to tak nemá já na t-mobile jsem dost naštvaná a to i tím že mám nejnižší tarif +volné minuty a stejně platím každý měsíc kolem 700kč A to moc nevolám a píšu tak normalka taky moc ne.Jenže ukončit smlouvu mohu až příští rok v letě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
30.11.10 12:09

S T-Mobile sem provždy skoncovala.Pokutu 1000 kč sem platila pořád.Trochu se se splátkou opozdíte a už vám napaří tisícovku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
30.11.10 12:10
lukymaty píše:
Tak jak poslouchám vodafon to tak nemá já na t-mobile jsem dost naštvaná a to i tím že mám nejnižší tarif +volné minuty a stejně platím každý měsíc kolem 700kč A to moc nevolám a píšu tak normalka taky moc ne.Jenže ukončit smlouvu mohu až příští rok v letě

To se v dnešní době hraje ještě na několikaleté smlouvy? 8-o
Já mám tarif, můžu si ho změnit kdykoliv (navýšit, snížit, můžu si s ním hrát - přidávat a rušit placené služby) a kdykoliv ho můžu zrušit.
Platím 550 a mám v tom 100sms, 50 volných minut, internet v mobilu a 77volných mms

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3040
30.11.10 12:14

já jsem od t-mobile odešla, protože v té době (kdy jsem to měnila) nenabízeli nic nového - žádné výhodné tarify. Přešla jsem k vodafone a naprostá spokojenost. Asi dvakrát se mi podařilo zaplatit později, ale vždy jsem tam zavolala a řekla,že se mi zpozdila výplata a že to zaplatím později. Nikdy žádný problém.
Přítel odcházel od tmob k vodafone se stejným číslem a co dělaly za ciráty - hotová komedie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
30.11.10 12:16
lemaz píše:
já jsem od t-mobile odešla, protože v té době (kdy jsem to měnila) nenabízeli nic nového - žádné výhodné tarify. Přešla jsem k vodafone a naprostá spokojenost. Asi dvakrát se mi podařilo zaplatit později, ale vždy jsem tam zavolala a řekla,že se mi zpozdila výplata a že to zaplatím později. Nikdy žádný problém.
Přítel odcházel od tmob k vodafone se stejným číslem a co dělaly za ciráty - hotová komedie.

Teda mě číslo nenechaly,svině.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
30.11.10 12:19

Taky jsem přecházela s číslem od t-mobile k vodafone a problém nebyl :nevim: Já bych se čísla nevzdala, mám ho fááákt dlouho :lol:
Co tak čtu, tak být u O2, tak už jsem musela vyhlásit osobní bankrot 8-o Zpožďuju se každou chvilku (všechno ostatní platím včas, ale telefony zapomínám :oops: ). Teď jsem tedy přešla na kredit, protože už volám a píšu tak málo, že se mi ani nejnižší paušál nevyplatí a taky se žádný zásadní problém nekonal :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová