Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Haninac - tak bych zkusila mail, a nebo to risknout, zkusit jejich bezplatnou linku i ze zahranici a treba taky nic nebudes platit, i kdyz to bych asi byla naivni…
![]()
Ano do třech dnu platím složenkou ono to asi převodem bývá rychlejší
Aha to jde tak to bych možná tu pokutu nedostala ono to tou složenkou přece jen trvá tak ted už vím.
Tak vis aspon pro priste…
Sice se plati poplatek asi 80,–, kdyz jdes platit primo na pobocce, ale lepsi nez 1.000,– ![]()
přítel má O2, faktury za volání mu chodí do práce a najednou mu přišlo o 150 víc 2X po sobě, tak jim tam volal, co to má znamenat. Oni ho poslali skoro do prdele, že zaplatil pozdě a oni mu byli nucení poslat upomínku a když se ptal kam, tak mu řekli, že na starou adresu, kde nebydlí. Proč jednu věc posílají tam a druhou tam? Třetí měsíc zaplatil včas a hele, zase tam bylo 150 navíc. Smlouva mu má vypršet ke konci roku a oni mu řekli, že výpovědní lhůta je 2 měsíce,takže mu přijde ještě faktura za leden.
Prostě KRETÉNI!
U Vodafonu jsem zaplatila párkrát pozdě,jednou dokonce o týden a žádná pokuta.
Kdysi jsem měla problém s T-mobilem,kde mi za 2 měsíce naúčtovaly 25 tis a dodnes jsem se nedočkala jakéhokoliv důkazu, že tato částka byla skutečná. A to bylo hodin provolaných, hádek s různými pitomečky na telefonu, kteří měli před sebou nějakou příručku a četli mi z ní. Samozřejmě, zaplatit jsem to musela.
Vodafon mi nějakým nedopatřením naúčtoval jednou 300 korun navíc, zavolala jsem na linku, dohodla jsem se s nima a částku mi odečetli. Známý nevěděl, že se mu volné minuty nepřevádí do nekonenečna, provolal jeden měsíc o 1000 víc, sice to zaplatil, ale z Vodafonu mu nabídli telefon za 77kč jako omluvu ačkoliv nárok neměl.
Dále musím říct, že mám chut dát pěstí lidem na ulici co nabízí paušály (O2 či Tmobile). V závěru klidně uzavřou smlouvu na 7mi leté dítě, kterému pak příjde soudní výzva ![]()
To teda koukám ![]()
Nám končí zúčtovací období oboum vždy k 25. dni v měsíci, faktury musím zaplatit do 12. v měsíci následujícím.
Většinou platím až na poslední chvíli
párkrát přišlo i upozornění, že nemám zaplaceno a musím to uhradit do 7 dnů.
Nikdy mě však za moji děravou hlavu nepokutovali.
Máme Vodafone.
Netvrdím, že jsou to svatoušci, taky umí spoustu věcí zvrtat, ale je s nimi možná domluva
Tak jak poslouchám vodafon to tak nemá já na t-mobile jsem dost naštvaná a to i tím že mám nejnižší tarif +volné minuty a stejně platím každý měsíc kolem 700kč A to moc nevolám a píšu tak normalka taky moc ne.Jenže ukončit smlouvu mohu až příští rok v letě
S T-Mobile sem provždy skoncovala.Pokutu 1000 kč sem platila pořád.Trochu se se splátkou opozdíte a už vám napaří tisícovku.
lukymaty píše:
Tak jak poslouchám vodafon to tak nemá já na t-mobile jsem dost naštvaná a to i tím že mám nejnižší tarif +volné minuty a stejně platím každý měsíc kolem 700kč A to moc nevolám a píšu tak normalka taky moc ne.Jenže ukončit smlouvu mohu až příští rok v letě
To se v dnešní době hraje ještě na několikaleté smlouvy? ![]()
Já mám tarif, můžu si ho změnit kdykoliv (navýšit, snížit, můžu si s ním hrát - přidávat a rušit placené služby) a kdykoliv ho můžu zrušit.
Platím 550 a mám v tom 100sms, 50 volných minut, internet v mobilu a 77volných mms
já jsem od t-mobile odešla, protože v té době (kdy jsem to měnila) nenabízeli nic nového - žádné výhodné tarify. Přešla jsem k vodafone a naprostá spokojenost. Asi dvakrát se mi podařilo zaplatit později, ale vždy jsem tam zavolala a řekla,že se mi zpozdila výplata a že to zaplatím později. Nikdy žádný problém.
Přítel odcházel od tmob k vodafone se stejným číslem a co dělaly za ciráty - hotová komedie.
lemaz píše:
já jsem od t-mobile odešla, protože v té době (kdy jsem to měnila) nenabízeli nic nového - žádné výhodné tarify. Přešla jsem k vodafone a naprostá spokojenost. Asi dvakrát se mi podařilo zaplatit později, ale vždy jsem tam zavolala a řekla,že se mi zpozdila výplata a že to zaplatím později. Nikdy žádný problém.
Přítel odcházel od tmob k vodafone se stejným číslem a co dělaly za ciráty - hotová komedie.
Teda mě číslo nenechaly,svině.
Taky jsem přecházela s číslem od t-mobile k vodafone a problém nebyl
Já bych se čísla nevzdala, mám ho fááákt dlouho ![]()
Co tak čtu, tak být u O2, tak už jsem musela vyhlásit osobní bankrot
Zpožďuju se každou chvilku (všechno ostatní platím včas, ale telefony zapomínám
). Teď jsem tedy přešla na kredit, protože už volám a píšu tak málo, že se mi ani nejnižší paušál nevyplatí a taky se žádný zásadní problém nekonal ![]()