Strukturální obtisky - dortování

11502
30.11.10 19:13

Strukturální obtisky - dortování

Ahoj, nikde se mi nedostalo odpovědi, tak to zkouším tady. Jedná se mi o strukturální obtisky viz.: http://www.mlsani.vesele.info/…alni-obtisky

Kde bych je mohla sehnat? Na internetu jsem nenašla žádný obchod ve kterém by je měli. Chtěla bych hlavně tu kůru a ještě nějaký. Víte o něčem? Děkuji za reakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2457
30.11.10 19:23
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
30.11.10 19:41

isand moc děkuju! Když jsem si zadala do vyhledávání strukturované folie, tak mi vyjely nějaký tapety aj., ale tohle opravdu ne, takže jsem moc ráda a jdu hned objednat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
30.11.10 19:45

Pettule, hele, co se dá s folii ještě dělat:
http://www.mimibazar.cz/navod.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2457
30.11.10 19:46

Není zač. Já už mám některé doma, ale ještě jsem s nimi nezkoušela dělat. Asi odzkouším ted na vánoce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
30.11.10 20:10

na MMB je toho plno
pak fialapraha
a ceske formicky.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
30.11.10 20:21

Makino, tak to je paráda, jestli dorazej brzo, tak to taky zkusim.

Jízvíková: na český formičky koukám a už jsem tam 2× nakupovala, ale nic moc obtisky tam nemaj. Na toho fialu jsem taky koukala a taky nic moc. pak jsem koukala na ty cukrářský potřeby a maj to tam dost drahý, zatimco na tom prvnim odkazu od isand chtějí za folii cca 45,– na tom druhym za 158,– za fólii! Což je dost velký rozdíl a maj tam mooc druhů, takže jsem objednala hned z toho prvního, to mají nejlevnější, jinak vše ostatní dost drahý. A na MMB mi to taky žádný odkaz nehodilo, ale taky tam mrknu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová