Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ve svých zprávách nemám info o tom, komu mám poslat dárek na vánoční kolotoč, a mám za to, že asi přišla, ale teď není dohledatelná… je to možné? děkuji
To jako řešíš týden před Vánoci???
Ty v.le, to bych fakt chtěla být ten, komu máš poslat dárek
![]()
To chodilo na mail, me to spadlo do spamu, ale vedela jsem, ze na ni cekam
doufam, ze to stihnes ![]()
@jenny.fields píše:
To jako řešíš týden před Vánoci???
Ty v.le, to bych fakt chtěla být ten, komu máš poslat dárek![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Vždyť polovina lidí beztak ještě ani nezačala dárky kupovat ![]()
@Bandii píše:
Vždyť polovina lidí beztak ještě ani nezačala dárky kupovat
Polovina lidí, co je mají poslat do emimiňáckého kolotoře, to snad ne ![]()
@jenny.fields @Svetluska.Lulu Klííííd
, už jsem to našla. V práci přímo v budově máme pobočku pošty, zítra to pošlu ![]()
@Ostružka píše:
@jenny.fields @Svetluska.Lulu Klííííd, už jsem to našla. V práci přímo v budově máme pobočku pošty, zítra to pošlu
No to jdi spíš uklidnit někoho, kdo čeká na dárek v diskuzi kolotoč.
@jenny.fields tak ten můj mi taky ještě nepřišel, a pokud dorazí do vánoc, tak nemám důvod plašit, ne? ![]()
Ostružku, je to možné. Minulý týden jsem prodávala přes bazar. A zmizel mi zrovna mail s adresou kupující. Určitě jsem ho nevymazala.
@Ostružka píše:
@jenny.fields tak ten můj mi taky ještě nepřišel, a pokud dorazí do vánoc, tak nemám důvod plašit, ne?
Plašit neplašit, pravděpodobnost, že dorazí se zmenšila extrémně. Normální člověk s trochou zodpovědnosti rozhodně neposílá dárek poštou v posledním týdnu ![]()
@Ostružka píše:
@jenny.fields týden předem, to dojde
Holky klid nejsme male deti
ja ten svuj posilala taky teprve pred tydnem a to jsem ho mela uz tyden zabaleny. Me osobne dosel dnes. Kazda mame svoje je toho ted vic pred vanoci. A pak neni nad to dostat darecek i po vanocich ![]()
@Ostružka píše:
@jenny.fields týden předem, to dojde
To bych se modlila. Pokud to pošleš jako doporučený dopis, s nejvyšší pravděpodobností ano. Pokud jako EMS určitě.
Pokud jako balík do ruky, modli se, ten můj poslední šel přesně 15 dní. Pokud jako doporučený balík, tak jsi hodně…no slušné slovo nemám.
Pošta nezvládá od poloviny listopadu.
@podaji Myslím si, že v tom s tebou hodně lidí nebude souhlasit. Vánoční dárek patří pod stromeček na Štědrý den.
Mě to nepálí, neúčastním se, ale tohle myšlení mi přijde hodně zcestné.
@jenny.fields hele jako, víš, já se modlím spíš za věci trochu jiného charakteru, jsem katolička, tak mám ten advent asi jinak nastavený
.