Mladé maminky

Anonymní
13.12.18 08:52

Mladá maminky

Ahojky chci se zeptat kolik vás tu je v mladém věku maminek a nebo čeká…
Např v 17 letech co škola jak to funguje s přerušením studia…+ Ty co se mu stalo něco podobného a nepomyslel na potrat děkuju ????????

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
13.12.18 09:01
@Anonymní píše:
Ahojky chci se zeptat kolik vás tu je v mladém věku maminek a nebo čeká…
Např v 17 letech co škola jak to funguje s přerušením studia…+ Ty co se mu stalo něco podobného a nepomyslel na potrat děkuju ????????

Ahoj já jsem čekala miminko v 17letech. Přítel na to reagoval i přes větu svojí mámy (nemusíš s ní být ale platit na dítě budeš muset). Tak že mě miluje a pokud si já to dítě chci nechat tak on to chce taky a zůstaneme spolu. Byl to šok. Sestěhovali jsme se spolu k jeho rodičům. První dvě návštěvy u lékaře byli naprosto v pořádku..na další nám řekli že srdíčko nebije i když by už mělo. Těhotenský hormon klesal než aby se zvedal. Musela jsem na potrat, protože jsem prodělala zamlklé těhotenství. Takže potom co jsme se oba podle toho nějak zařídili..už jsme se těšili..přišel další šok. A po potratu to zamávalo s psychikou nás oběma. Hlavně teda tou mojí. Přítel byl v poslední třídě maturitního ročníku a já v půlce třeťáku. Školu jsem si měla v plánu dodělat. Nemusíš přerušovat..stačí si domluvit individuální studium, které ti s klidem dají kdyý bude maminka :) . Každopádně se nestresuj to je to nejhorší! A ať ti vše dobře dopadne! :hug: Mě je 20let…s přítelem už bydlíme..oba pracujeme..máme pejska..a čekáme další miminko :mavam: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.12.18 09:15

Ahoj. Ja otehotnela v 15 letech :oops: sla jsem na potrat a musim rict ze dodnes nemohu rict ze to bylo spravne rozhodnuti. Moc me to trapilo, mela jsem psychicke problemy radu let. Uz to bude 15 let a i kdyz miminko mame, stejne to porad boli :,(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.12.18 09:34

Já otěhotněla v čerstvých 19, ve 4. ročníku na střední. Ale já tedy tou dobou už bydlela s přítelem a přivydělávala si na brigádách. Školu jsem přerušila, dodělávala jsem ten poslední rok dálkově s ročním prckem, svatbu jsme taky zvládli tou dobou. Dneska už je kluk na zakladce a má i mladšího bráchu :) .

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.12.18 10:04

Otehotnela jsem v 18, dcerku si samozrejme nechala.. ale kdyby sel vratit cas, sla bych na potrat a studovala a cestovala dal.. a hlavne mela lepsiho chlapa..

• Citovat
  • Upravit
763
13.12.18 10:22

Ja jsem otehotnela v 18. Dcera se narodila v mych 19 ve ctvrtaku. Odmaturovala jsem, kdyz mela 6m. Mamka hlidala a ja jsem chodila na denni studium. Ucitele mi vysli hodne vstric. Dnes ma tri roky, rozhodnuti nelituji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.12.18 17:27

Já otěhotněla v 19 letech, bydlela jsem s přítelem. Školu jsem přerušila a za rok dodělala:)

• Citovat
  • Upravit
98
7.3.19 23:48

Plánované těhu

Holky mně je 20, s přítelem jsme se rozhodli pro miminko. Oba už máme dávno ukončenou školu a pracujeme. Bohužel vůbec nevím, jak to bude dlouho trvat, mám PCOS, v lednu tohoto roku jsem byla na drillingu vaječníků, koncem minulého roku zánět dělohy, teď další antibiotika, protože se mi zánět vrátil + mě čeká nejspíš další laparoskopie, uvidím podle další prohlídky.
Pro tyto a další problémy mi gynekolog doporučil otěhotnět co nejdřív, dokud to jde… Každopádně pak chci mít ještě chvilku na očistu těla před otěhotněním, aby dítě přišlo do připraveného:)
Tak snad se k vám, mladým maminkám, brzo přidám:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
8.3.19 04:01

@smilmar17 ahoj:) moc ti drzim pesti:) a verim, ze se ti to povede:) ja taky planovala mimco s pritelem a rikali jsme si, jak dlouho to asi bude trvat… no a pak jsem odmaturovala a ze to zkusime:) no, my meli stesti a vyslo to hned:) ted jsem ve 32tt a nemuzeme se dockat:) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3800
8.3.19 06:39

@smilmar17 ahoj, take mám PCOS, zároveň velmi nepravidelnou MS, byli jsme připraveni jak se budeme dlouho snažit a kdovo jestli se přirozeně Zadari.. No zacli jsme v lednu a v únoru už mrska nepřišla :mrgreen: nyní jsem v 9 tt :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
8.3.19 06:53

@Adula99 Gratuluju :kytka: A tajně ti závidím, u nás to bude asi trvat:/

@Senaida Taky gratuluju! :* U mě stejný problém - PCOS a nepravidelná MS. Mám bohužel potvrzené anovulační cykly, doktor mi říkal, že až se rozhodnu pro dítě, budeme to muset nějak podpořit. Teď teda čekám, až se uzdravím, protože jsem četla, že zánět v těhu dokáže udělat pěknou paseku, ale za 2 týdny (po MS) jdu na kontrolu, tak se s ním domluvím:)
Jak jsi to měla s ovulací? Popř. měla jsi i cysty? Na ty bohužel taky hodně trpím:/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
8.3.19 07:09

Ahoj, taky mam PCOS a dlouho jsem nemohla otehotnet. Jakmile jsem se s tim smirila, ze to bude problem, prestala jsem to resit a neustale se sledovat, otehotnela jsem… Hlavne neklesat na mysli a snazit se s tim netrapit. Mozna mi pomohlo shodit 20 kg ze sve nadvahy a zacit lepe jist+do toho Femigard. Nejhorsi je cist ty pribehy, jak to nejde a nejde, to silene stresuje, tehdy jsem to utla… s PCOS otehotnet jde, i kdyz hur. Drzim palce! :) :* :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
8.3.19 07:25

@Cibulacka To máš pravdu, ten stres hraje zásadní roli. Já si držím váhu ideální, i když jsem teď docela přibrala, pořád se nedá mluvit o nadváze… ale ten stres, strach, že to nepůjde:/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
8.3.19 07:27

@smilmar17 Psychika je nekdy desna, vim, o cem mluvis, ale i tak bych neklesala na mysli. Kazda z nas je individualni a ma to jinak, nezbyva, nez verit :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
8.3.19 07:28

@Cibulacka jinak přestala jsi sledovat všechno? Nechali jste tomu volný průběh, nebo jsi kontrolovala ovulku? Měla jsi problémy s ovulací?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí