Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ja taky futrovala ve velkem, ono mi to zustalo i pri kojeni. V tehotenstvi byl dost omezujici pupek, tak jsem si pri jidle stoupla, ono to kleslo niz do zaludku (sem rikala, ze to tam gravitaci napechuju), sedla a zrala jsem dal ![]()
Buď ráda, že můžeš v klidu jíst a nemáš problémy
mně malý kopal do žaludku celé poslední dva měsíce, takže jsem téměř nemohla jíst, bolel mě žaludek, pálila žáha a ten lumpík tam z toho měl legraci. I přesto jsem přibírala rychlostí blesku ![]()
Buď ráda, že se v klidu najíš, jsem ve 35tt nahoře max 8kg ale ze všeho mě pálí žáha, žádné velké porce do sebe nenacpu, kolikrát stačí že se víc napiju a jídlo už není kam dát a to nemám ani tak velké břicho jako u prvního syna..
@Kristyna.Vechtova ja jsem taky v tehotenstvi nemohla, nepribrala jsem ani tech 8 kg. Zato ted pri kojeni si to statecne vynahrazuji
A vsechny dobrutky co si koupim musim schovavat pred starsi (2,5r)…
Kazdopadne, Zakladatelko, neznam moc lidi s tak silnou vuli, aby ignorovali tehotenske chute
Zkus se aspon udrzovat ve stavu, abys se byla schopna hybat a 10 kg nechas s prehledem v porodnici ![]()
Ahoj mamky a tehulky poslední dobou žeru já nejim
všechno slané sladké atd.. zdravé to moc není nahoře mám zatím jen 10 kg má to / měla to některá podobně