36tt nejím... já žeru!

Anonymní
12.12.18 21:38

36tt nejím ... já žeru !

Ahoj mamky a tehulky poslední dobou žeru já nejim :lol: všechno slané sladké atd.. zdravé to moc není nahoře mám zatím jen 10 kg má to / měla to některá podobně :lol:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26256
12.12.18 21:47

Ja taky futrovala ve velkem, ono mi to zustalo i pri kojeni. V tehotenstvi byl dost omezujici pupek, tak jsem si pri jidle stoupla, ono to kleslo niz do zaludku (sem rikala, ze to tam gravitaci napechuju), sedla a zrala jsem dal :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
12.12.18 21:48

Buď ráda, že můžeš v klidu jíst a nemáš problémy :D mně malý kopal do žaludku celé poslední dva měsíce, takže jsem téměř nemohla jíst, bolel mě žaludek, pálila žáha a ten lumpík tam z toho měl legraci. I přesto jsem přibírala rychlostí blesku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.12.18 21:58

Buď ráda, že se v klidu najíš, jsem ve 35tt nahoře max 8kg ale ze všeho mě pálí žáha, žádné velké porce do sebe nenacpu, kolikrát stačí že se víc napiju a jídlo už není kam dát a to nemám ani tak velké břicho jako u prvního syna..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36720
12.12.18 22:01
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
12.12.18 22:04

Já u druhé dcery taky žrala a narodil se obřík :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1908
12.12.18 22:11

@Kristyna.Vechtova ja jsem taky v tehotenstvi nemohla, nepribrala jsem ani tech 8 kg. Zato ted pri kojeni si to statecne vynahrazuji :lol: A vsechny dobrutky co si koupim musim schovavat pred starsi (2,5r)…

Kazdopadne, Zakladatelko, neznam moc lidi s tak silnou vuli, aby ignorovali tehotenske chute ;) Zkus se aspon udrzovat ve stavu, abys se byla schopna hybat a 10 kg nechas s prehledem v porodnici :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí