Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nemela jsem (udajne) ovulaci (rikal doktor, ze jsem neplodna). A nesledovala jsem nic. Vlastne jsem byla s pritelem mesic (uplne novym) a nedali jsme si dostatecne pozor, dite jsem nechtela (vzhledem k delce znamosti). Sledovala jsem menstruacni kalendar a pripadnou ovulaci, kdyby nahodou no a ona prisla a uplne nahodou se zpozdila
jinak mi nefunguje jeden vajecnik, takze on to byl vlastne uplny zazrak
takze to chce cistou hlavu a nohy v teple (i kdyz me teda pritel diky tomu opustil a ja jsem s prckem zustala sama). Zivot je nevyzpytatelny.
@Cibulacka Děkuju, že ses podělila
S tou ovulaci jsme na tom stejně.. navíc jsi mi dala obrovskou dávku naděje, děkuju! A držím palečky, ať se tobě a prckovi daří a všechno je v pořádku ![]()
Dekujeme moc
i Tobe hodne stesti, drzim pesti, hlavne se zbavit stresu, ten dela hodne ![]()
@smilmar17 v době, kdy mi na to přišli, tak jsem měla I cysty.. bylo mi asi 16..pak jsem se o to upřímně moc nezajímala a říkala si že to začnu řešit až to bude aktuální a budeme chtít dítě.. No a nějak jsem to nakonec řešit nemusela..i doktor se na to díval a říkal, že to je velike štěstí.. za poslední 3 roky jsem dost zhubla, takže i to možná mělo dost vliv ![]()
Ahoj, taky sme šli do mimíska kvůli zdravotním potížím, u mě konkrétně zánět mocovych cest(ne ledajaký, já chtěla vždy při palcivych bolestech skočit z okna), ktery neustále dělal paseku i na cesty rozmnožovací, záněty, všichni doktoři, že to je pade na pade po tom otěhotnět, že mi to nikdo teď nepoví, snažili sme se tedy od září a v prosinci se zadarilo, příští týden vstupuji do druhého trimestru.
Od doby co se zadarilo, mam od zánětu klid, nevim jak je to lékařsky možné, ale je to tak.
Mladá maminka budu, bude mi čerstvých 21, partnerovi 25, v době narození už z nás budou manželé.
Chci jen říct, že ses rozhodla moc správně a moc ti držím palce, hlavně vše pořádně reš a nenech se odkoupnout, kolik já musela měnit praktiků, gynekologů i urologů!
Jinak přesně nerozumím tvemu zdravotnimu stavu, ale my už po druhém měsíci snažení sáhli po volně prodejné pomoci, gel na podporu početí ze stránky otěhotnět.cz, v měsíci úspěšném sem oak nasadila macu pro mě i partnera a pila sem pravidelně čaj plodnosti Ludmily Mojžíšové.
![]()
@Sasanka jarní
Teda gratuluju, mám z vás opravdu radost holky ![]()
No u mě začalo všechno taky zánětem močových cest. Pak zjištěný zánět dělohy, měla jsem velkou cystu na pravém vaječníku a nějakou volnou tekutinu v douglasově prostoru. Do toho bolesti při a po sexu. V lednu kvůli přetrvávajícím potížím jsem byla na diagnostické laparoskopii, aby se zjistilo víc a vyloučila se případná endometrióza. Při tomto zákroku mi udělali právě ten drilling. Po operaci chvilku klid, jen bolestivý sex zůstal a po chvilce znovu - bolesti a křeče v podbřišku, znovu zjištěný zánět dělohy, znovu antibiotika.
Já jsem před měsícem začala užívat Gynex, teď užívám týden kyselinu listovou a ještě na 5 dní mám antibiotika ![]()
Každou chvilkou bych měla dostat menstruaci (i když těžko říct, protože jsem ji měla vždycky pravidelnou a poslední cca rok si chodí jak chce DC 28-50, vždy něco mezi tím, většinou 34). No a pak jdu na kontrolu, poradím se s gynekologem co by doporučoval on:)
Jinak děkuju za typ, o gelu na podporu početí jsem nikdy neslyšela, určitě na to mrknu ![]()
@smilmar17 píše:
@Sasanka jarní
Teda gratuluju, mám z vás opravdu radost holky
No u mě začalo všechno taky zánětem močových cest. Pak zjištěný zánět dělohy, měla jsem velkou cystu na pravém vaječníku a nějakou volnou tekutinu v douglasově prostoru. Do toho bolesti při a po sexu. V lednu kvůli přetrvávajícím potížím jsem byla na diagnostické laparoskopii, aby se zjistilo víc a vyloučila se případná endometrióza. Při tomto zákroku mi udělali právě ten drilling. Po operaci chvilku klid, jen bolestivý sex zůstal a po chvilce znovu - bolesti a křeče v podbřišku, znovu zjištěný zánět dělohy, znovu antibiotika.
Já jsem před měsícem začala užívat Gynex, teď užívám týden kyselinu listovou a ještě na 5 dní mám antibiotika
Každou chvilkou bych měla dostat menstruaci (i když těžko říct, protože jsem ji měla vždycky pravidelnou a poslední cca rok si chodí jak chce DC 28-50, vždy něco mezi tím, většinou 34). No a pak jdu na kontrolu, poradím se s gynekologem co by doporučoval on:)
Jinak děkuju za typ, o gelu na podporu početí jsem nikdy neslyšela, určitě na to mrknu
Není vůbec zač!
Držím palce a myslím na Tě! ![]()