Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky, tak já se k Vám tedy přidám, pokud to nebude vadit..
Mě je 21let a mám 2,5 roku starou holčičku.. také budu ráda když tu pokecám s nějakou tom maminkou ![]()
Ahoj maminky, oživuji diskuzi - jsou tu nějaké mladé maminky s malými dětmi?
@prcekniky je jich tu určitě spousty. Mě je 22 a mám dceru-28 M a syna 8 M ![]()
No super holky, to je fajn, že nás tu je víc
Koukám teda, že jsem z vás nejstarší ![]()
Je mi 23 a mám dcerku, které je 6 týdnů.
Holky a odkud jste?
Ahojky, můžu jsem taky? Je mi 20let ale ještě čekáme..Malá se má narodit letos v srpnu
Určitě budu potřebovat nějaké rady ![]()
Ahoj holky, nerada se vám sem moc pletu, možná jsem až příliš mladá, ale potřebovala bych malou radu ![]()
Je mi 15 let a jsem s přítelem 10 měsíců. I přes antikoncepci se mi ale podařilo otěhotnět.. Nejdříve to pro nás oba byl dost šok, ale rozhodli jsme se, že si miminko necháme (nejsem typ, co by celé noci potřeboval lítat po nočních klubech, diskotékách a barech)
Moje obavy čiší z toho, zda mi sociálka vůbec miminko nechá!
Můj přítel má dobře placenou práci, je mu 19 let, zařizujeme si byt ve městě, kam bych měla od září nastoupit na střední školu. Se školou to mám plánované tak, že bych si nechala udělat individuální plán, je to asi nejlepší možnost. Moje mamka o mém těhotenství ví, nejdřív se toho lekla, ale vůbec mi nevynadala, sama měla miminko v 17 letech. Chci se vás, jako zkušených maminek či těhulek zeptat, jak to tedy pravděpodobně bude s naším miminkem? Jsem rozhodnutá za něj bojovat do posledního dechu, cokoliv co potřebuje mu dám. A přítel to samé. Budeme potřebovat opatrovníka? Miminko se má narodit v měsíci kdy mi bude 16, tedy v tom případě bych chtěla zažádat o zplnoletnění a následnou svatbu, kterou chceme oba.. Moc děkuji za rady a omlouvám se za tu hroznou slohovku!
Pa, Lulinda ![]()
@Lulinda ahoj
pokud je tvému patrnerovi už 18 dítě vám rozhodně nechají, ale i tak, jsem ještě neslyšela o někom komu by kvůli věku nenechali dítě, neboj se ![]()
Takže mimčo bude napsané na přítele?
Jinak díky moc za bleskovou odpověď ![]()
@Lulinda také si myslím, přítel je plnoletý, takže není co řešit…já tedy taky studuju-teď maturuju a vše dá zvládnout i s prckem, hlavně je tedy pro mě důležitý rodinný zázemí.