Mladé maminky z Jablonce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3959
6.1.12 20:25

mladé maminky z Jablonce

Ahoj maminy, nemám žádnou kámošku s mimčem, takže mi už tak trošku z malýho hrabe.. máte to některá taky tak?? můžem zajít na kafčo, nebo na procházku s kočárkem.. je mi 23 a mám devíti měsíčního Adámka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
weruuunka
6.1.12 20:34

Tak nejdřív tě zastřelim :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: a znova to psát rozhodně nebudu. :cert:

Ale můžem se někdy sejít v Liberci na kafčo nebo když bude lepší počasí, tak bych mohla dojet do toho jablonece. :mrgreen: A z malýho mi teda hrabe pořádně, tak na tom jsi ještě dobře. :lol:

• Citovat
  • Upravit
11689
6.1.12 20:36

kurna ajulinko přestěhuj se do humpolce, taky tu nikoho nemám a hrabe mi :cert: Jinak jsme na tom stejně mě 24 a syna 10 měsíců, to by byla parádička :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3959
6.1.12 20:40
Lastkecka píše:
kurna ajulinko přestěhuj se do humpolce, taky tu nikoho nemám a hrabe mi :cert: Jinak jsme na tom stejně mě 24 a syna 10 měsíců, to by byla parádička :potlesk:

to by bylo fajn kečupko..i zoubky nám rostou stejně.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3959
6.1.12 20:42
weruuunka píše:
Tak nejdřív tě zastřelim :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: a znova to psát rozhodně nebudu. :cert:Ale můžem se někdy sejít v Liberci na kafčo nebo když bude lepší počasí, tak bych mohla dojet do toho jablonece. :mrgreen: A z malýho mi teda hrabe pořádně, tak na tom jsi ještě dobře. :lol:

no to jsem zvědavá..si opice, než si na mě uděláš čas, tak bude jaro..v jablonci je jablíčko je to taková „školka“ pro všechny dětičky i miminka tam by to bylo fajn, chtěla bych se tam podívat, ale nechce se mi samotné.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
6.1.12 20:43
aajulinka píše:
weruuunka píše:
Tak nejdřív tě zastřelim :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: a znova to psát rozhodně nebudu. :cert:Ale můžem se někdy sejít v Liberci na kafčo nebo když bude lepší počasí, tak bych mohla dojet do toho jablonece. :mrgreen: A z malýho mi teda hrabe pořádně, tak na tom jsi ještě dobře. :lol:
no to jsem zvědavá..si opice, než si na mě uděláš čas, tak bude jaro..v jablonci je jablíčko je to taková „školka“ pro všechny dětičky i miminka tam by to bylo fajn, chtěla bych se tam podívat, ale nechce se mi samotné.. :roll:
Tak pokud se ti nechce čekat do jara, tak bych mohla v tom týdnu 23. - 27. ledna :think: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
3959
6.1.12 20:49

tak fajn Veru ještě se dohodnem…ale určitě :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
6.1.12 20:51

my ti tady z toho děláme OT :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3959
6.1.12 20:53
Lastkecka píše:
:mrgreen: :mrgreen: neva..stejnak tu nikdo nepíše..jen vy holky moje zlatý věrný..to mě štve, že jsi tak daleko kečupko.. :,(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
6.1.12 20:54
Lastkecka píše:
Já ne :lol: :lol: :lol:
  • Citovat
  • Upravit
weruuunka
6.1.12 20:54
aajulinka píše:
tak fajn Veru ještě se dohodnem…ale určitě :cert:
Ne dělám si srandu :mrgreen: To je jasný, že určitě :cert:
  • Citovat
  • Upravit
11689
6.1.12 20:55
aajulinka píše:
Lastkecka píše:
:mrgreen: :mrgreen: neva..stejnak tu nikdo nepíše..jen vy holky moje zlatý věrný..to mě štve, že jsi tak daleko kečupko.. :,(

mě taky moc, evidentně by jsme si rozuměly, tak aspon že máme emimino :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
6.1.12 20:55
aajulinka píše:
Lastkecka píše:
kurna ajulinko přestěhuj se do humpolce, taky tu nikoho nemám a hrabe mi :cert: Jinak jsme na tom stejně mě 24 a syna 10 měsíců, to by byla parádička :potlesk:
to by bylo fajn kečupko..i zoubky nám rostou stejně.. :mrgreen:

no ještě by se nám mohly synchronizovat měsíčky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3959
6.1.12 21:00
Lastkecka píše:
aajulinka píše:
Lastkecka píše:
to by bylo fajn kečupko..i zoubky nám rostou stejně.. :mrgreen:
no ještě by se nám mohly synchronizovat měsíčky :lol:

hele, to ale mám se saračkou a terkou.. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6290
6.1.12 21:03
aajulinka píše:
Ahoj maminy, nemám žádnou kámošku s mimčem, takže mi už tak trošku z malýho hrabe.. máte to některá taky tak?? můžem zajít na kafčo, nebo na procházku s kočárkem.. je mi 23 a mám devíti měsíčního Adámka ;)

Ahooooj :mavam: ,
zkusíme někdy to Jablíčko až bude trochu líp, co ty na to??? A kdyby bylo hodně líp, tak se můžem jít někde tady cournout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová