Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj maminy, nemám žádnou kámošku s mimčem, takže mi už tak trošku z malýho hrabe.. máte to některá taky tak?? můžem zajít na kafčo, nebo na procházku s kočárkem.. je mi 23 a mám devíti měsíčního Adámka ![]()
Tak nejdřív tě zastřelim
a znova to psát rozhodně nebudu. ![]()
Ale můžem se někdy sejít v Liberci na kafčo nebo když bude lepší počasí, tak bych mohla dojet do toho jablonece.
A z malýho mi teda hrabe pořádně, tak na tom jsi ještě dobře. ![]()
kurna ajulinko přestěhuj se do humpolce, taky tu nikoho nemám a hrabe mi
Jinak jsme na tom stejně mě 24 a syna 10 měsíců, to by byla parádička ![]()
Lastkecka píše:
kurna ajulinko přestěhuj se do humpolce, taky tu nikoho nemám a hrabe miJinak jsme na tom stejně mě 24 a syna 10 měsíců, to by byla parádička
to by bylo fajn kečupko..i zoubky nám rostou stejně.. ![]()
weruuunka píše:
Tak nejdřív tě zastřelim![]()
![]()
![]()
![]()
a znova to psát rozhodně nebudu.
Ale můžem se někdy sejít v Liberci na kafčo nebo když bude lepší počasí, tak bych mohla dojet do toho jablonece.
A z malýho mi teda hrabe pořádně, tak na tom jsi ještě dobře.
no to jsem zvědavá..si opice, než si na mě uděláš čas, tak bude jaro..v jablonci je jablíčko je to taková „školka“ pro všechny dětičky i miminka tam by to bylo fajn, chtěla bych se tam podívat, ale nechce se mi samotné.. ![]()
aajulinka píše:Tak pokud se ti nechce čekat do jara, tak bych mohla v tom týdnu 23. - 27. lednaweruuunka píše:no to jsem zvědavá..si opice, než si na mě uděláš čas, tak bude jaro..v jablonci je jablíčko je to taková „školka“ pro všechny dětičky i miminka tam by to bylo fajn, chtěla bych se tam podívat, ale nechce se mi samotné..
Tak nejdřív tě zastřelim![]()
![]()
![]()
![]()
a znova to psát rozhodně nebudu.
A z malýho mi teda hrabe pořádně, tak na tom jsi ještě dobře.
Lastkecka píše:
my ti tady z toho děláme OT
aajulinka píše:Ne dělám si srandu
tak fajn Veru ještě se dohodnem…ale určitě
aajulinka píše:Lastkecka píše:
my ti tady z toho děláme OT![]()
neva..stejnak tu nikdo nepíše..jen vy holky moje zlatý věrný..to mě štve, že jsi tak daleko kečupko..
mě taky moc, evidentně by jsme si rozuměly, tak aspon že máme emimino ![]()
aajulinka píše:Lastkecka píše:to by bylo fajn kečupko..i zoubky nám rostou stejně..
kurna ajulinko přestěhuj se do humpolce, taky tu nikoho nemám a hrabe miJinak jsme na tom stejně mě 24 a syna 10 měsíců, to by byla parádička
no ještě by se nám mohly synchronizovat měsíčky ![]()
Lastkecka píše:aajulinka píše:no ještě by se nám mohly synchronizovat měsíčkyLastkecka píše:to by bylo fajn kečupko..i zoubky nám rostou stejně..
hele, to ale mám se saračkou a terkou..
![]()
aajulinka píše:
Ahoj maminy, nemám žádnou kámošku s mimčem, takže mi už tak trošku z malýho hrabe.. máte to některá taky tak?? můžem zajít na kafčo, nebo na procházku s kočárkem.. je mi 23 a mám devíti měsíčního Adámka
Ahooooj
,
zkusíme někdy to Jablíčko až bude trochu líp, co ty na to??? A kdyby bylo hodně líp, tak se můžem jít někde tady cournout