Mladší ale bohatší

Anonymní
9.8.20 15:25

Mladší ale bohatší

Ahoj holky, jak by jste se zachovaly, pokud by se Vám naskytla možnost „osedlat“ mladšího, ale úspěšnějšího chalana? Sama vydělávám přiměřeně svým potřebám, a tak by se mi takové povyražení mohlo zalíbit.
Rozhlédněte se kolem, kolik celebrit, hereček, zpěvaček, moderátorek, ale i političek takové partnery mají. :D Ne vždy byl primární zájem, ze strany dámy o peníze (to spíš naopak), ale pokud vím, tak ty vztahy fungují dobře. :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35680
9.8.20 15:28

Tak jestli to beres jen jako povyrazeni tak proč ne. Celebrity bych si jako modelový příklad nebrala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4122
9.8.20 15:34

Záleží o kolik, ale šla bych nejspíš do toho. Za zkoušku nic nedáš :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40400
9.8.20 15:37
@Anonymní píše:
Ahoj holky, jak by jste se zachovaly, pokud by se Vám naskytla možnost „osedlat“ mladšího, ale úspěšnějšího chalana? Sama vydělávám přiměřeně svým potřebám, a tak by se mi takové povyražení mohlo zalíbit.
Rozhlédněte se kolem, kolik celebrit, hereček, zpěvaček, moderátorek, ale i političek takové partnery mají. :D Ne vždy byl primární zájem, ze strany dámy o peníze (to spíš naopak), ale pokud vím, tak ty vztahy fungují dobře. :jazyk:

Myslíš třeba starou Štikovou? :)

No zkusit to můžeš, on má vůbec zájem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.8.20 15:47
@free333 píše:
Myslíš třeba starou Štikovou? :)No zkusit to můžeš, on má vůbec zájem?

Mladší je o čtyři roky, ale problém je, že bych tím podvedla jeho bráchu :lol:, ale tak co, dám něcocza zkoušku?

• Citovat
  • Upravit
40400
9.8.20 15:51
@Anonymní píše:
Mladší je o čtyři roky, ale problém je, že bych tím podvedla jeho bráchu :lol:, ale tak co, dám něcocza zkoušku?

Tak 4 roky je žádný věkový rozdíl, ale do bráchy bych v tomhle případě osobně nešla, myslím, že heslo „co je v domě, není pro mě“ má něco do sebe… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.8.20 16:00
@free333 píše:
Tak 4 roky je žádný věkový rozdíl, ale do bráchy bych v tomhle případě osobně nešla, myslím, že heslo „co je v domě, není pro mě“ má něco do sebe… :)

Jeho brácha mě zkrátka přitahuje, jak to ale svému současnému vysvětliti…? dilema

• Citovat
  • Upravit
6419
9.8.20 16:00
@Anonymní píše:
Že bys byla taková bl.ka? A rozvrátila rodinu?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1870
9.8.20 16:01
@Anonymní píše:

Pokud jste oba dospeli, tak si delejte, co chcete. Akorat pokud je to bracha, tak pozor, mozna tim rozbijes rodinu a nikdo ti vdecnej nebude. Mozna ti pak to „zle“ ani penize nevyvazi. Tezko radit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35680
9.8.20 16:52

Jasně a jeste i tatinka by to chtělo a budete velka stastna rodinka :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
9.8.20 16:55
@Anonymní píše:
Rozhlédněte se kolem, kolik celebrit, hereček, zpěvaček, moderátorek, ale i političek takové partnery mají. :D Ne vždy byl primární zájem, ze strany dámy o peníze (to spíš naopak), ale pokud vím, tak ty vztahy fungují dobře. :jazyk:

Nechtěla bych být placenou slapkou 😁 🤣 tohle jde zcela mimo mě.. Mám asi jiné priority.. Ale je to dáno i tím, že málokterý chlap má plat jako já

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
9.8.20 17:07
@Anonymní píše:
Jeho brácha mě zkrátka přitahuje, jak to ale svému současnému vysvětliti…? dilema

A co on (myslím mladší brácha) - projevuje o tebe nějaký zájem? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
9.8.20 17:12

To tady bylo pred par dny/tydny. Ze ji pritahuje mladsi bratr, a ze je na tom lepe i financne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6017
9.8.20 17:18

Jo, to už tu bylo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
373
9.8.20 19:00

Tohle já nechápu, kamarády a partnerovi příbuzné nikdy, je to stejně zvrácený jako incest :mrgreen: Švagra mám fakt ráda, je to milej a pěknej kluk, ale prostě fuj, mám z toho úplně husinu :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová