Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak jestli to beres jen jako povyrazeni tak proč ne. Celebrity bych si jako modelový příklad nebrala.
Záleží o kolik, ale šla bych nejspíš do toho. Za zkoušku nic nedáš ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky, jak by jste se zachovaly, pokud by se Vám naskytla možnost „osedlat“ mladšího, ale úspěšnějšího chalana? Sama vydělávám přiměřeně svým potřebám, a tak by se mi takové povyražení mohlo zalíbit.
Rozhlédněte se kolem, kolik celebrit, hereček, zpěvaček, moderátorek, ale i političek takové partnery mají.Ne vždy byl primární zájem, ze strany dámy o peníze (to spíš naopak), ale pokud vím, tak ty vztahy fungují dobře.
Myslíš třeba starou Štikovou? ![]()
No zkusit to můžeš, on má vůbec zájem?
@free333 píše:
Myslíš třeba starou Štikovou?No zkusit to můžeš, on má vůbec zájem?
Mladší je o čtyři roky, ale problém je, že bych tím podvedla jeho bráchu
, ale tak co, dám něcocza zkoušku?
@Anonymní píše:
Mladší je o čtyři roky, ale problém je, že bych tím podvedla jeho bráchu, ale tak co, dám něcocza zkoušku?
Tak 4 roky je žádný věkový rozdíl, ale do bráchy bych v tomhle případě osobně nešla, myslím, že heslo „co je v domě, není pro mě“ má něco do sebe… ![]()
@free333 píše:
Tak 4 roky je žádný věkový rozdíl, ale do bráchy bych v tomhle případě osobně nešla, myslím, že heslo „co je v domě, není pro mě“ má něco do sebe…
Jeho brácha mě zkrátka přitahuje, jak to ale svému současnému vysvětliti…? dilema
@Anonymní píše:Že bys byla taková bl.ka? A rozvrátila rodinu?
Mladší je o čtyři roky, ale problém je, že bych tím podvedla jeho bráchu, ale tak co, dám něcocza zkoušku?
@Anonymní píše:
Pokud jste oba dospeli, tak si delejte, co chcete. Akorat pokud je to bracha, tak pozor, mozna tim rozbijes rodinu a nikdo ti vdecnej nebude. Mozna ti pak to „zle“ ani penize nevyvazi. Tezko radit.
Jasně a jeste i tatinka by to chtělo a budete velka stastna rodinka
![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky, jak by jste se zachovaly, pokud by se Vám naskytla možnost „osedlat“ mladšího, ale úspěšnějšího chalana? Sama vydělávám přiměřeně svým potřebám, a tak by se mi takové povyražení mohlo zalíbit.
Rozhlédněte se kolem, kolik celebrit, hereček, zpěvaček, moderátorek, ale i političek takové partnery mají.Ne vždy byl primární zájem, ze strany dámy o peníze (to spíš naopak), ale pokud vím, tak ty vztahy fungují dobře.
Nechtěla bych být placenou slapkou 😁 🤣 tohle jde zcela mimo mě.. Mám asi jiné priority.. Ale je to dáno i tím, že málokterý chlap má plat jako já
@Anonymní píše:
Jeho brácha mě zkrátka přitahuje, jak to ale svému současnému vysvětliti…? dilema
A co on (myslím mladší brácha) - projevuje o tebe nějaký zájem? ![]()
To tady bylo pred par dny/tydny. Ze ji pritahuje mladsi bratr, a ze je na tom lepe i financne.
Tohle já nechápu, kamarády a partnerovi příbuzné nikdy, je to stejně zvrácený jako incest
Švagra mám fakt ráda, je to milej a pěknej kluk, ale prostě fuj, mám z toho úplně husinu ![]()
Ne vždy byl primární zájem, ze strany dámy o peníze (to spíš naopak), ale pokud vím, tak ty vztahy fungují dobře. 
Rozhlédněte se kolem, kolik celebrit, hereček, zpěvaček, moderátorek, ale i političek takové partnery mají.