Mladší milenec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14537
10.7.25 11:55
@Anonymní píše: Více
:roll:

A co si myslíš, že by se stalo. Nevěra by se vzájemně započetla a vše by bylo jako by se nic nestalo.

Něco jako krevní msta, ty jsi mi zapíchnul strýčka, tak já ti taky zapíchnu strýčka a jsme si kvit.
No krevní msta většinou dopadla tak, že jeden klan naprosto vyhladil ten druhý, aby se už neměl kdo mstít.

Pokud to bereš tak, že je to jen jeho boj. Pak váš vztah opravdu nemá smysl a rozveď se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
10.7.25 12:20
@Nihanin.1 píše: Více

Taky to nikdy nepochopím. Miluju manžela, nechci o něj a rodinu přijít přesto se vychrápu opakovaně s cizím chlapem. Naprosto úžasná logika jako říct že se nechci zranit a popálit ale přesto strčím ruku do ohně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
10.7.25 13:05

Milenecké vztahy jsou na tomto postavené. Ve chvíli, kdy jsou a neví se o nich, víc dávají, než berou. Neřeší se žádné nepříjemnosti běžných vztahů a prožívají jen hezké chvíle. Většina lidí si ale uvědomí, až prasknou, že ve finále víc vzaly, než daly. To ti ale teď nikdo nevysvětlí. U vás se to,,pokazilo,, už dávno a hranici překročil manžel první, ty vlastně už jen zabíjíš poslední hřebík do rakve.

Nikdo z nás ti neřekne, jestli se budete s manželem snažit o nápravu a jestli o ni vůbec budete stát, opět kvůli dětem a společnému majetku, ale jedno ti říct můžu. Nic hezkého vás v průběhu dalších let nečeká. Vycucá to z vás obrovské množství energie. A to i v případě, že to praskne o několik let později, kdy to pro tebe bude dávno uzavřená záležitost.

Nejspíš si oba uvědomíte, že krize a problémy v manželství, se mají řešit jinak než nevěrou a motýlkama v břiše.

Ovšem čas vrátit nelze a zodpovědnost za naše činy neseme my sami.

Radu bych pro tebe měl. Okamžitě to utni a pokus se s manželem navázat vztah, ve kterém bude dobře i tobě, což ve vaši situaci nepůjde lusknutím prstu. Pokud to nepůjde, rozveď se.

Pokud už nemáš zájem s manželem nic zkoušet, pak se rozveď hned.

To, co se děje teď, je pouze krátkodobé řešení, které jen několikanásobně zvětší problémy, které jste měli do teď.

Ať tak či tak, přeji ti spoustu sil a správnějších rozhodnutí. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.7.25 08:24
@Muž 1.2 píše: Více

Aktuálně jsem zase v zahraničí. Zítra má přiletět i manžel s dětmi, že tady zůstaneme na dovolenou. Milenec naštěstí zítra odlétá pryč. Chtěla jsem to utnout. Hodně jsem přemýšlela o tom, co jste tady psali. Začalo to už na letišti… vyšla jsem ven, chtěla si zavolat firemního taxíka a přijel pro mě on. Rozbrečela jsem se mu tam, že končím. Že si ničím život. On celou dobu mlčel. Nechal mě vést monolog, připadala jsem si jako kráva. Na hotelu jsem jen rychle vylétla z auta, vzala kufr a dělala, že tam není, abych se s ním už nemusela bavit. Jenže večer pak zaklepal na dveře s pugétem, že se moc omlouvá za stavy, co mi dělá, ale že mě MILUJE. Zase jsem se složila, čehož on využil a strávili jsme noc spolu. Achjo, já nemám tak silnou vůli.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.7.25 14:48

Nevim, ale treba ji manzel taky podvádí, kdyz s ni nechce spat, ve 33letech je chlap v nejlepších letech co bude delat v 70sati. Treba se stydí říct, ze uz ho nepritahuje v posteli, nebo se mu to taky líbí někde jinde, ono je to hrozne tezky soudit :zed:

• Citovat
  • Upravit
8131
21.7.25 15:31
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8131
21.7.25 15:47

Kdyz te tak miluje, dokazala by sis oredstavit s nim zit? Byl by dobrym partnerem? Mel by dobry vztah s tvymi detmi? Dokazal by je i vychovavat? To jsou hlavni otazky, ktery bys mela resit.
Za me rada, pust ho k vode, vyres si s manzelem vsechny krivdy minulosti, pokud manzel.nic netusi, ani mu to nerikej. Ber to tak, ze sis uzila, ze jsi to manzelovi vratila i s uroky…jste si kvit. Ted by to chtelo se zacit k sobe chovat hezky a dat vztah do poradku, i kvuli detem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí