Mladý ječmen a Chlorella pro dítě?

417
14.4.14 11:40

Mladý ječmen a chlorella pro dítě?

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, mohou tohle používat i děti (našemu malému jsou 3,5 roku). Četla jsem na to hodně dobré recenze. Náš malej po nástupu do školky hodně marodí, teď se zase ukázala nějaká alergie, tak bych to chtěla zkusit, pokud to mohou i takhle maličké děti. Děkuji za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16365
14.4.14 11:43

@pucinka1 urcite mohou otazka je zda to do nej dostanes. Chlorellu mi basti bez problemu ale jecmen by hadam nepozrel, ale priznam se ani jsem to nezkusila, ten mam probkem pozrit ja tak s nim nejdu na dite :lol: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
14.4.14 11:44

A jaký je rozdíl mezi tím ječmenem a chlorellou? Nikdy jsem se po tom nepídila :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
14.4.14 11:48

Syn 4 roky, jí chlorellu, ječmen do něho nedostanu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
14.4.14 11:49

Já to dvouleté dcerce občas dám, ale chutná to hrozně, tak to moc děti nechcpu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
14.4.14 11:52

Tak že bych zkusila tu chlorellu? A máte vyzkoušeno, kde nejlépe kupovat, zda v lékárně, drogerii, nebo někde v přírodní medicíně a popř. od jaké firmy, aby to bylo čistě přírodní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
14.4.14 11:56

Četla jsem, že chlorella je pro děti od 3 let, koupila bych to na netu, i když v lékárně ti to asi objednají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
14.4.14 12:05

Já dávám obojí. Ječmen jsem dávala když byla menší třeba do jídla- do špenátu a tak, kde se to skylo :)…a chlorelu dávám třeba do jogurtu s oříškama, ovocem..ani to nepostřehne. Ale tu chlorellu je třeba schopná jíst i samostatně, to rozkouše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
14.4.14 12:07
@pucinka1 píše:
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, mohou tohle používat i děti (našemu malému jsou 3,5 roku). Četla jsem na to hodně dobré recenze. Náš malej po nástupu do školky hodně marodí, teď se zase ukázala nějaká alergie, tak bych to chtěla zkusit, pokud to mohou i takhle maličké děti. Děkuji za odpovědi.

Mohou, naše dítka to užívají zhruba od roku. Ječmen není nic jiného, než rozemletá „tráva“ - zelená mladá rostlinka ječmene. Takže pokud dětem dáváte špenát, polníček či jiné „listí“, nevidím důvod, proč jim nedávat ječmen..
Chlorela jse zase pomletá řasa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
14.4.14 12:10

Jinak my kupujeme pouze od firmy GW. Byla na českém trhu historicky první, kdo sem s těmito výrobky přišel, a teprve když sama prorazila (fungují na multilevelovém prodeji, jako třeba Avon nebo Oriflame), tak po těch drahně letech se nápadu chytli i další prodejci včetně lékáren.
Takže já jsem věrná průkopníkům, a i mám dojem, že ten jejich ječmen má nejsilnější účinky podle diskuzí s lidmi, co kupují jiné značky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2527
14.4.14 12:14

Dobré je to kombinovat, jíst/pít půl hodiny před jídlem. Chlorela by měla organismus vyčistit, ječmen buňky obnovit-nebo naopak, teď nevím. Dcera (9 let) jí chlorelu, ječmen do ní nedostanu.Syn (3 roky) pije ječmen, chlorelu plive :lol: a pozor, jakou objednáš. Ono to do sebe nasaje vše z okolí a vím, že ty thajské nejsou nic moc. Moje tchýně s tchánem to jí poctivě už osm let, to tady tenkrát ještě vůbec nefrčelo..krásní, zdraví a vitální lidé, co vypadají tak o minimálně deset let míň :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2527
14.4.14 12:16

@Sluka Určitě, zajímáme se o to moc a tato značka je jednoznačně TOP, hlavně svým původem a zpracováním :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2527
14.4.14 12:19

@pucinka1 Já koupila od PA v porodnici. Mám zkušenost, že ten, kdo to pije delší dobu vypadá opravdu mladě a svěže..jde to hned poznat.Asi bych neobjednávala na netu a už vůbec ne dle ceny. Poptat se lékaře, lékárníka, atd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
14.4.14 12:33

LennaZS:Sluka: Můžu poprosit o nějaký odkaz na tuto značku, nebo obrázek? Jak přesně se ta firma jmenuje? A dělá se to formou tablet, nebo nějakého prášku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
14.4.14 12:35

@pucinka1 pocti si treba tady http://zelenepotraviny1.webnode.cz/…ch-produktu/
Jinak taky beru GW od svoji cvicitelky, myslim ze kdyz se poptas urcite nekde narazis. U nas ho maji i v lekarne ale teda drazsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková