Mladým se do montérek nechce - učni
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@wendy píše:
@Mar__tanka1983 To je ale prece strasne smutnej nazor. Ano, pokud nekdo nema jaksi mentalni schopnosti a je sikovny manualne, at jde na ucnak. Ale pokud ma touhu se vzdelavat, tak je temer muceni takove moznosti nevyuzit. Vzdyt to je jakasi prirozena touha cloveka vedet a znat, rozsirovat si obzory, zajimat se o veci kolem sebe. Je prece hrozne, pokud skutecne jak v onom filmu pak ani nevi, kdo byl Salvator Dali a nebo M. C.Sklodowska…takovej clovek ma pak prece strasne sedivej zivot - a rozhodne to nemusi byt jen rentier ci knezi. Za me je snaha vest deti vsemi prostredky k lasce k vedeni a poznani asi jedna z nejdulezitejsich veci, co jim mohu dat.
pochopily jsme se jinak
Já nikomu neberu touhu po vědění, a pokud budu mít kluka šikovnějšího na hlavu než na ruce, tak mu samozřejmě nebudu bránit jít studovat (nebudu mu bránit ani tak ani tak, samozřejmě). Myslela jsem to tak, že chodit do školy jen pro to vědění (a né pro následné uplatnění) si můžou dovolit jen rentiéři a kněží, protože je sice krásné vystudovat pět vysokých škol humanitního zaměření, ale to mi na chleba nevydělá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@blobfish píše:
Kdo by se nad těmi výdělky měl zamyslet? Cenu práce neurčuje Ježíšek. Pokud si někdo v soukromém sektoru vydělá málo peněz, znamená to, že po jeho práci holt není taková poptávka (takže se to asi nebude týkat těch oborů, kde, máme-li věřit článku, chybí lidé).(jinak 15 tisíc čistého není v některých regionech zas tak špatný příjem)
promin ale setkal jsem se s mnoho lidma majitelama firem ktery me rekli ze videlavat treba 80 kc na hodinu v tezkem prumyslu je uplne ubohe a trapne a v lehkem je to nizka mzda a na dnesni dobu je to uplne smesne
- načítám...
- Citovat
- Zmínit