Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky, mám dotaz. Existuje nějaká mléčná kaše, která není sladká? UM nekupuju, takže poté, co mi došly zásoby MM v mrazáku, kupuju pouze mléčné kaše a ty mi přijdou moc sladké.
Díky za vaše typy.
Známá dělá kašičky z jemných ovesných vloček a doslazuje medem nebo ovocným cukrem a dochucuje si to taky sama - prostě přidá, co ji napadne. Párkrát jsem ochutnala a je to taak dobré, že si tyto kašičky dělám dosta často i pro sebe na snídani ![]()
Inge,
taky mi mléčné kaše přišli hodně sladké takže jsem je začala dělat napůl s řýžovou kaší se zdravé výživy, nebo nějakou jinou a je to mnohem chutnější ![]()
tina
Já kupovala kaše se zdravé výživy - byly sice instatní, ale dobré, a malýmu nedělaly žádné problémy (rýžovo-kukuřičná, rýžovo-pohanková a po roce rýžovo-pšeničná).
Dělala jsem je jen z vody do jednoho roku, pak jsem zkusila udělat je z mlíka, ale to mu nejelo.
Ahojky Inge.
Taky jsem hledala kaši bez cukru,ale bez úspěchu.Jinak přesnídávky dostává Maty neslazené,tak se to snad trochu vyrovná.
Pozdravuj Honzíka.
Markéta
Inge,
taky jsem kupovala jen mléčné kaše - resp. asi jen jednu - První kaši od Milupy. Není přislazovaná, je v ní jen laktóza coby přirozený mléčný cukr.
Ondra ji do dneška (3 roky) miluje. Myslím, že když projdeš složení na krabicích, tak určitě najdeš i další vyhovující značky - já už to nesleduju, takže víc neznám.
Sylva
Ahojky,
tak já taky kupuji Milupu-první kaši (je bez cukru) a je SKVĚLÁ. Opravdu je moc chutná.
Pá Jana a Anýzka
Ahojky,
my kupujeme obyčejnou rýžovou kaši od Nestlé. A ta je taky bez cukru. Přidává se jen mléko a je bez jakékoliv příchuti.
Dcerce moc chutná.
papa Veronika Adámek a Berunka Ema
Výborné jsou kaše himmeltau z DM, ale dělám je do mléka. A teď jsem tam objevila mléčnou s banány a vločkami bez cukru přímo tu jejich značku Babylove, taky dobrá. Bertíkovi chutná.
julie a albert 16měsíců
Děkuju moc za typy. Mléka má Honzík dost, tak asi večer zkusím dát naši nemléčnou kukuřičnopohankovou jenom do vody. Třeba to bude jíst ![]()
Inge, klíďo dělej nemléčné do vody /když má mlíčka dost/ - jak už holky psaly, např. Nestlé rýžová, pak je třeba jen rýž. krupička. Já do toho přidám ovocnou přesnídávku a malej by toho snědl kilo
![]()