Mléčná kaše bez cukru?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
11329
20.7.06 08:41

Mléčná kaše bez cukru?

Holky, mám dotaz. Existuje nějaká mléčná kaše, která není sladká? UM nekupuju, takže poté, co mi došly zásoby MM v mrazáku, kupuju pouze mléčné kaše a ty mi přijdou moc sladké.

Díky za vaše typy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1679
20.7.06 08:44

Známá dělá kašičky z jemných ovesných vloček a doslazuje medem nebo ovocným cukrem a dochucuje si to taky sama - prostě přidá, co ji napadne. Párkrát jsem ochutnala a je to taak dobré, že si tyto kašičky dělám dosta často i pro sebe na snídani :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
499
20.7.06 09:29

Inge,

taky mi mléčné kaše přišli hodně sladké takže jsem je začala dělat napůl s řýžovou kaší se zdravé výživy, nebo nějakou jinou a je to mnohem chutnější :)

tina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
250
20.7.06 10:23

Já kupovala kaše se zdravé výživy - byly sice instatní, ale dobré, a malýmu nedělaly žádné problémy (rýžovo-kukuřičná, rýžovo-pohanková a po roce rýžovo-pšeničná).

Dělala jsem je jen z vody do jednoho roku, pak jsem zkusila udělat je z mlíka, ale to mu nejelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
20.7.06 10:24

Ahojky Inge.
Taky jsem hledala kaši bez cukru,ale bez úspěchu.Jinak přesnídávky dostává Maty neslazené,tak se to snad trochu vyrovná.
Pozdravuj Honzíka.
Markéta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2133
20.7.06 10:25

Inge,
taky jsem kupovala jen mléčné kaše - resp. asi jen jednu - První kaši od Milupy. Není přislazovaná, je v ní jen laktóza coby přirozený mléčný cukr.
Ondra ji do dneška (3 roky) miluje. Myslím, že když projdeš složení na krabicích, tak určitě najdeš i další vyhovující značky - já už to nesleduju, takže víc neznám.
 Sylva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
20.7.06 11:14

Ahojky,
tak já taky kupuji Milupu-první kaši (je bez cukru) a je SKVĚLÁ. Opravdu je moc chutná.
Pá Jana a Anýzka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3624
20.7.06 12:26

Mléčná kaše bez cukru

Ahojky,

my kupujeme obyčejnou rýžovou kaši od Nestlé. A ta je taky bez cukru. Přidává se jen mléko a je bez jakékoliv příchuti.

Dcerce moc chutná.

papa Veronika Adámek a Berunka Ema

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1168
20.7.06 13:00

Výborné jsou kaše himmeltau z DM, ale dělám je do mléka. A teď jsem tam objevila mléčnou s banány a vločkami bez cukru přímo tu jejich značku Babylove, taky dobrá. Bertíkovi chutná.

julie a albert 16měsíců

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11329
20.7.06 13:24

Děkuju moc za typy. Mléka má Honzík dost, tak asi večer zkusím dát naši nemléčnou kukuřičnopohankovou jenom do vody. Třeba to bude jíst :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
20.7.06 13:28

Inge, klíďo dělej nemléčné do vody /když má mlíčka dost/ - jak už holky psaly, např. Nestlé rýžová, pak je třeba jen rýž. krupička. Já do toho přidám ovocnou přesnídávku a malej by toho snědl kilo :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová