Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den mám otaku mám 4 měsíční miminko a nevšimla jsem si že jsem koupila špatně balení od ukončeného 6 měsíci myslíte že to vadí když sem ji ho dávala mám docela strach
Tak kup správný mléko a tohle nech, až bude mít půl roku. Proč bys mu ho dávala?
@Janli píše: Více
Spis ji jde o to, ze ho davala a pak si toho az vsimla, tak zda se nic nestane.
Nic se nestane, kup spravny a tamto dodelej jak psala Janli.
Nic se nestane, kup si to správné a toto si nechej na později ![]()
@Naomi734 ne, nic se nestane ani kdyby sis toho nevšimla. Akorát by možná mimčo trochu méně přibrali protože to dvojkové mléko má trochu jiné složení…už se počítá s tím že začínají něco bastit i mimo. Každopádně mu to nijak neublíží a není třeba panikařit. Dokud jedničkové a do dvojkové pak zdelas až na to přijde. A jestli máš teď třeba balení čerstvé načaté a je ti to líto vyhodit tak to nabídni na nějaké místní swapovaci skupince třeba za něco jiného pro mimčo nebo za zeleninu ze zahrádky ![]()
Nenačatá balení nech ty 2 měsíce ve špajzu. K načatému bych osobně koupila i jedničkové a míchala to třeba půl napůl (pokud tedy dítě nemá problém s přibíráním), určitě bych to nevyhazovala a nevím, jak dlouho načaté balení může zůstat otevřené. 4 měsíční se po dvojkovém mléku opravdu neotráví.