Mléko Beba sensitive - zácpa ?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
24
21.8.25 06:30

Mléko Beba sensitive - zácpa ?

Dobrý den, mám 3 měsíčních miminko je na umělém mléku nejdříve jsme měli Hipp, který ze začátku vyhovoval následně mela však tuhou stolici nemohla se vykakat, tak jsme změnili na základě kladných recenzí na mléko Beba Sensitive- proti zácpám a zažívacím obtížím - vyhovovalo nám tak 3 týdny a následně se nemůže vykakat stolice začíná být tuhá a bez rektální rourku se nevykaká, přitom je mléko určite proti zácpě - měl někdo také takto špatnou zkušenost? A co případně pomohlo? Cvičíme, mažeme bříško, dáváme Baby Calm ale nic nezabírá? A navíc jsem četla že tóro mléko je jako dietní strava tak nevim zda se muže dlouhodobě? Snažíme se ředit trosku více s vodou mléko ale ani to nepomáhá. Dekuji předem za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1840
21.8.25 08:02

Mléko dávejte v poměru vody, jak se má. Určitě neředit. Když pije um, tak něco nechá nebo to vypije? Baby calm dáváte až při té zacpě nebo už déle. Syna třeba fenykl paradoxně staví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
21.8.25 10:14

@ALIPELI Umele mléko vypije celé, někde jsem právě četla že někomu pomohlo přidat trochu více vody než je psáno. Baby calm dáváme do každého UM 5 kapiček ze začátku pomohlo, ted už nepomáhá. Fenyklový čaj si vezme po troškách. Spíše mě zajímá jestli někomu dělal Beba sensitive taky tenhle problém zda to může být mlékem nebo me napadla alergie na bílkoviny ale nevim jak se projevuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1840
21.8.25 12:09
@Edi154 píše: Více

Vyřadila bych baby calm a dělala o odmerku více. Je možné, že tělo vše spotrebuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová