Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
@Anonymní píše: Více
Když bys to nedala, bude spokojené, klidné a v pohodě?
No a po hodině mu nestačí jen kojení? Jestli chceš kojit, tak dávej na požádání, jsou vedra a může mít jen žízeň. Mladší dcera je v červnu, vedra byla tehdy hrozná a kojila jsem přes den i po hodině, v noci pak spala dlouho, takže to bylo dobrý. Myslím že v tom vedru měla hlavně žízeň. Jinak váhu má miminko nízké, takže bych mu mléko neomezovalo. Jestli miminko nebolí bříško a neblinká, tak určite není přejedené.
Je fakt malé, dala bych jak chce, pokud pak nezvrací a podobně.
Vždycky když má hlad nejdřív nakojit a až když to nebude stačit, tak UM, ale chce to opravdu neustále přikládat. Po mateřském mléku žádné bolení břicha nebude, tam můžeš být v klidu a kojit klidně co hodinu. Žádné počítání času, kolik stráví na prsu, prostě nabízet neomezeně
@K92 ona tam právě dlouho nevydrží ale tak si říkám ze byla o měsíc dřív tak třeba na to ještě nemá takovou sílu a bude to lepší a lepší
Odsaju třeba 40
@Anonymní píše: Více
Dávej jí, kolik potřebuje. Syn byl taky hodně malý, pouštěli nás 8.den z porodnice a vážil 1,9 kg. Narodil se na konci července a přes den často nevydržel ani hodinu. Dávala jsem, kolik chtěl. Měla jsem to stejně jako ty, kojení + UM preBeba.
Ahoj holky chci se zeptat jestli je to normální mame doma 9 denni miminko aktuálně váží 2140 g a zkoušíme kojit něco málo určitě ode mě má a dokrmujeme a to vypije třeba většinou těch 60 ale občas s epo hodine vzbudí a tak dam 20 a ua 2 hodiny vypije zase 60 mam strach aby se neprejedlo myslote ze kdyny nechtělo papat že uz to pit nebude?