mléko Hipp

464
15.8.05 10:42

mléko Hipp

Ahoj, chystám se v blízké budoucnosti na nějaký typ UM pro mou berušku. Často tu čtu o zkušenostech s různými typy UM, ale zatím jsem příliš nenarazila na zkušenost s UM od Hippu. Má být Bio, tak proto mě zaujalo. Co o tom soudíte? Díky, Ziza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
132
15.8.05 11:59

Ahoj, já používám jen mléko Nutrilon, je sice dražší,ale prý nejlepší. Jednou jsem koupila Hipp (chytla mě šetřivá :lol: ) a dopadlo to tak, že jsem ho nakonec vyhodila. Mléko nešlo vůbec rozmíchat, to nerozpuštěné se usazovalo v dudlíku… no hrůza, malý ječel tak jsem to po pár pokusech vzdala, abych to ještě mixovala, to si myslím, že je lepší si trochu připlatit a mít klid. To je má zkušenost, možná ho někdo bude chválit, ale já rozhodně ne !!!
 Beruna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
15.8.05 12:22

Ahoj Zizo,
UM Hipp bylo dlouho jedinné,co byl ochotný můj brouček vypít.Možná,že tvoje miminko to vybere samo :wink: .Vyzkoušeli jsme jich více,tohle se mi zdá nejméně sladké.Je fakt,že se blběji rozmíchává,větší dávky musím míchat nadvakrát,jinak se vytváří hrudky.Ale tohle je pro mě zanedbatelná komplikace. :) Začínali jsme s kaší Nutrilon,kterou malý zbožňoval,ale mlíko po pár minutách strašně „nevonělo“,takže si k lahvi jen čichl,ani se nenapil a konec!ty ostatní aspoň ochutnal 8) ,než je vyplivl.Ted mu zachutnal Sunar banánový(16m)Mnoho zdaru a spokojené mimčo přeje Katty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
16.8.05 08:56

Ahojky, já ,když jsem přestala kojit tak první co jsem koupila na radu lékárnice byl rávě HIPP-je to mlíčko ,které by mělo být hipoalergení..takže by dítě mělo být více chráněno proti alergiím..nevím,ale jak psala maminka předemnou,že je levnější…já myslím,že bylo nejdražší..chtěla jsem to nej pro malou. Dneska jsem na Bebě.Hipp je opravdu mlíčko které se srazí do dudáku a krom toho (i když vím,že dětem je to jedno) tak má nejhorší chuť ze všech co jsem zkusila…Malá pak měla Nutrilon,po tom mi blinkala a nakonec hamá Bebu a ta je bez problému.Je to ,ale individuální,každé miminko je jiné..Budeš muset vyzkušet to sama.Někdy mají doktorky u sebe vzorky a tak třeba něbudeš muset kupovat celé krabice. Nancy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí