Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
@lolink zhustovadlo máme a dáváme ho ale proste furt to není dost :/ už fakt jsem zoufála moje Mamka mi říkala ať ji zkusím dat třeba mrkev nebo něco ale mě přijde ze je na to moc brzo :/
Mně to syn dělal taky. Dala jsem mu v poledne dyni a večer kaši a byl klid.
@Anonymní píše:
@lolink zhustovadlo máme a dáváme ho ale proste furt to není dost :/ už fakt jsem zoufála moje Mamka mi říkala ať ji zkusím dat třeba mrkev nebo něco ale mě přijde ze je na to moc brzo :/
Vubec. To az od ctyr mesicu a uz vubec bych nezacinala mrkvi. Dojdi k dr. To, ze ji nestaci zahustovane fakt neni normalni. Co na to vubec dr? Na vahu? Rikala jsi mu to?
@Lianys píše:
Mně to syn dělal taky. Dala jsem mu v poledne dyni a večer kaši a byl klid.
Ve trech mesicich jo?
@lolink řekl mi jen že je lepší když ji takhle než kdyby jedla málo že až bude nemocná tak když ubere tak to nebude vadit
@Anonymní píše:
Jinak co se týče té zmíněné sestřenky, tak ona je při chuti pořád, i když už dávno dávno není kojená. Akorát u ní se nadváha začala řešit přes odborníky až ve škole no…
Ty jo nevim holky, me to prijde sileny. Videla jsem 11 kg pulrocni dite. Bylo tak tlusty, ze se nemohlo ani otocit na bricho. Normalne mu to zpozdilo motoricky vyvoj…
@lolink ano, chybělo mu asi 10 dní do 4 měsíců. A rozhodne to nejedl stylem jako jedna dvě lžičky. Nebylo mu nic. Ale je teda pravda, že na bolesti bříška a prdíky nikdy netrpěl.
@Lianys tak asi jo…
a to mel taky nadvahu dle tabulek? Ja teda kojim taky jak silena, nevim, kolik vypije za den, asi taky dost… I kdyz posledni dobou se zlepsuje a ji mene casto
@lolink to neměl. Vždycky byl tak nějak v grafu na ideálním poměru výška/ tloušťka. Teď v 18m měl 87 Cm na 11 kg.
@Lianys nás prdiky netrápili taky tak zkusím počkat ještě třeba 14 dni a pak ji zkusím udělat třeba dýni Dekuju moc
Existuji od 4. Mesice kase. Tak ty muzes dat pak na noc. Ryzovy.
@Calendulka píše:
Jinak co se týče té zmíněné sestřenky, tak ona je při chuti pořád, i když už dávno dávno není kojená. Akorát u ní se nadváha začala řešit přes odborníky až ve škole no…
Ten 11 kilovy to vybehal. Je statnejsi po tatovi, ale tlusty neni…
Hele, podle rustovych grafu ma nadvahu. Mrkni do prukazky nebo na netu. Ale proste se prezira a to si myslim, ze neni dobre. Porad se s dr. Ale bud bych mleko zahustovala nebo hledala pricinu place jinde. Zravost je casta u spurtu, ale to trva max 10 dnu. Si vem, ze tolik vody vypije dospely a to ma velke telo. Fakt bych se bala o ledviny.