Mléko jí nestačí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
lolink
10.2.19 20:13
@Anonymní píše:
Při narozeni měřila 48 teď skoro 62.. @lolink

Hele, podle rustovych grafu ma nadvahu. Mrkni do prukazky nebo na netu. Ale proste se prezira a to si myslim, ze neni dobre. Porad se s dr. Ale bud bych mleko zahustovala nebo hledala pricinu place jinde. Zravost je casta u spurtu, ale to trva max 10 dnu. Si vem, ze tolik vody vypije dospely a to ma velke telo. Fakt bych se bala o ledviny.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.2.19 20:17

@lolink zhustovadlo máme a dáváme ho ale proste furt to není dost :/ už fakt jsem zoufála moje Mamka mi říkala ať ji zkusím dat třeba mrkev nebo něco ale mě přijde ze je na to moc brzo :/

• Citovat
  • Upravit
368
10.2.19 20:20

Mně to syn dělal taky. Dala jsem mu v poledne dyni a večer kaši a byl klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lolink
@Anonymní píše:
@lolink zhustovadlo máme a dáváme ho ale proste furt to není dost :/ už fakt jsem zoufála moje Mamka mi říkala ať ji zkusím dat třeba mrkev nebo něco ale mě přijde ze je na to moc brzo :/

Vubec. To az od ctyr mesicu a uz vubec bych nezacinala mrkvi. Dojdi k dr. To, ze ji nestaci zahustovane fakt neni normalni. Co na to vubec dr? Na vahu? Rikala jsi mu to?

• Citovat
  • Upravit
lolink
@Lianys píše:
Mně to syn dělal taky. Dala jsem mu v poledne dyni a večer kaši a byl klid.

Ve trech mesicich jo?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.2.19 20:21

@lolink řekl mi jen že je lepší když ji takhle než kdyby jedla málo že až bude nemocná tak když ubere tak to nebude vadit

• Citovat
  • Upravit
465
10.2.19 20:22
@Anonymní píše:
@lolink zhustovadlo máme a dáváme ho ale proste furt to není dost :/ už fakt jsem zoufála moje Mamka mi říkala ať ji zkusím dat třeba mrkev nebo něco ale mě přijde ze je na to moc brzo :/

Jinak co se týče té zmíněné sestřenky, tak ona je při chuti pořád, i když už dávno dávno není kojená. Akorát u ní se nadváha začala řešit přes odborníky až ve škole no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lolink
10.2.19 20:24

Ty jo nevim holky, me to prijde sileny. Videla jsem 11 kg pulrocni dite. Bylo tak tlusty, ze se nemohlo ani otocit na bricho. Normalne mu to zpozdilo motoricky vyvoj…

• Citovat
  • Upravit
368
10.2.19 20:25

@lolink ano, chybělo mu asi 10 dní do 4 měsíců. A rozhodne to nejedl stylem jako jedna dvě lžičky. Nebylo mu nic. Ale je teda pravda, že na bolesti bříška a prdíky nikdy netrpěl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1079
10.2.19 20:27

@lolink no ty vol.e to je mazec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lolink
10.2.19 20:28

@Lianys tak asi jo… :mrgreen: a to mel taky nadvahu dle tabulek? Ja teda kojim taky jak silena, nevim, kolik vypije za den, asi taky dost… I kdyz posledni dobou se zlepsuje a ji mene casto

• Citovat
  • Upravit
368
10.2.19 20:31

@lolink to neměl. Vždycky byl tak nějak v grafu na ideálním poměru výška/ tloušťka. Teď v 18m měl 87 Cm na 11 kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.2.19 20:32

@Lianys nás prdiky netrápili taky tak zkusím počkat ještě třeba 14 dni a pak ji zkusím udělat třeba dýni Dekuju moc

• Citovat
  • Upravit
lolink
10.2.19 20:35

Existuji od 4. Mesice kase. Tak ty muzes dat pak na noc. Ryzovy.

• Citovat
  • Upravit
lolink
10.2.19 20:36
@Calendulka píše:
Jinak co se týče té zmíněné sestřenky, tak ona je při chuti pořád, i když už dávno dávno není kojená. Akorát u ní se nadváha začala řešit přes odborníky až ve škole no…

Ten 11 kilovy to vybehal. Je statnejsi po tatovi, ale tlusty neni…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová

MVDr. Anna Musilová