Mléko jí nestačí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
368
10.2.19 20:38
@Anonymní píše:
@Lianys nás prdiky netrápili taky tak zkusím počkat ještě třeba 14 dni a pak ji zkusím udělat třeba dýni Dekuju moc

Nz :) A kolik mimču teda přesně je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.2.19 20:40

@Lianys 14 týdnu

• Citovat
  • Upravit
1429
10.2.19 20:41

A jste si jistá, že to není opravdu bříško? Ještě mě napadlo, jestli by nemohla mít třeba žízeň, zkusit jí udělat třeba fenyklový čajík či dát převařenou kojeneckou vodu… Ty první kaše jsou od 4 měsíců… Zkusila bych třeba dát na noc jednu odměrku do UM, to mlíčko to malinko zahustí… Jen chci ale upozornit, že pokud dáte na noc kašičku (dle návodu), tak některá mimča reagují tím, že se spaní ještě zhorší (obecně kaše jsou těžší a doporučují se dávat spíše dopoledne). Ale jak u kterého miminka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.2.19 20:49

@Pocahonta ano jsem bříško má měkké nevzpira se nic jen pláče dam ji flašku s klukem a je to čajik pije asi 80ml za den vypije..
nevíte od jaké značky jsou ty kaše?

• Citovat
  • Upravit
1429
10.2.19 20:52

Co je to flaška s klukem? Já dělala kaše od Nutrilonu (dávala jsem Nutrilon i jako UM). Ale jsou i další značky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4622
10.2.19 21:29

Ja mam taky zrave holky obe, prvni v pul roce 9 kilo a 71 cm, jedla furt ve dne v noci sileny. Dnes je z ni 5 leta hubena holka, mladsi ma pul roku a ma skoro 9 kilo a 70 cm. Neji tak silene, v noci vubec, ale narodila se s 4,260. Kolik mela tvoje? Ja bych se snazila intervaly mezi krmenim pomallucku protahovat a mozna i nejakou tu zeleninku, u starsi jsme taky zacala o par dni driv. Pac se to s ni nedalo vydrzet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.2.19 21:49

@scentini my měli při narození 3100 asi začnu vážně se to nedá vydržet už 😀 jsem nevyspalá nervózní z toho že takhle hodně ji

• Citovat
  • Upravit
4622
10.2.19 23:07
@Anonymní píše:
@scentini my měli při narození 3100 asi začnu vážně se to nedá vydržet už 😀 jsem nevyspalá nervózní z toho že takhle hodně ji

Je to dost, v pul roce by mela mit dvojnasobek sve porodni vahy, divim se ze dr nic nerikal. Nasemu by se to nelibilo. Jinak me se prvni dcera budila na mliko do 10 mesicu co 3 hodiny a pak to roku 2 krat za noc, prikrmy to nezlepsily. Ale prislo mi, ze tolik nekynula. V roce mela 13 kilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1074
11.2.19 00:10

Ve 14ti tydnech jsem malemu delala 120ml, pak postupne 150ml - ji cxa 3hodiny. Ted jsou mu 4 mesice a vazi pres 6 kilo, porodni vaha byla 2 kg. Neco se mi na tom nezda ze by mala potrebovala 210ml co dve hodinky. Nenechala bych se u doktora odbyt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
11.2.19 07:09

Hele viz příkrmy.. moje Gabi je bohužel od 2,5 měsíce na UM po dohodě s pediatrem, že začneme lehce příkrmy od ukončeného 4. měsíce. počkala jsem ještě týden a začala dýní. Jak bylo psáno první den 2 lžičky druhý den 2 lčičky a další den zbytek.. zbaštila to krásně a tvářila se že by si dala i víc. A celé odpoledně měla bolení bříška. ne nějaký extrém jako v šesinedělí koliky, ale pořád tlačila a pobrekávala nohy co nejvíc k hlavě. Takže jako jo příkrmy jsou fajn, ale minimálně zpočátku zase mohou být jiné problémy.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová

MVDr. Anna Musilová