Prosím o radu s odsávačkou

Anonymní
6.2.19 16:08

Prosím o radu s odsávačkou

Ahojky, řeším jakou objednat ELEKTRICKOU odsávačku… dočetla jsem se chválu na Medelu a Avent, ale říkám si jak jsou na tom ty levnejší? Popravdě se mi 4 tisíce za ní dávat nechtějí, ale aby ty levnejší nebyly zas úplný aušus :think:… měla jsem dřív manuální Avent a to teda bylo šillený :roll:

Canpol Babies Elektrická odsávačka mateřského mléka EasyStart

https://m.alza.cz/…d4026456.htm?o=6

Nemáte zkušenost s takovýma?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26747
6.2.19 16:11

Nemáš půjčovnu na tu Medelu? Cena je tam 300 měsíčně a věř, že víc než pár měsíců to nedáš ;) pokud to máš na občasné, pak ta nedela je asi zbytečná :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1818
6.2.19 16:11

Mám Medelu, koupila jsem ji na bazaru za 500. Vysterilizovala a jak frčí… :nevim: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
6.2.19 16:13

Měla jsem pákovou za 700 a pak ji ještě za 300 prodala a byla jsem spokojená ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.2.19 16:17

Ja to prave potrebuji tak na rok, protoze chodim obcasne do prace i od mrnouse a predtim jsem kojila 14 mesicu, coz doufam ze i ted budu, takze to by se mi ta medela vyplatila rovnou nova :think:

• Citovat
  • Upravit
362
6.2.19 16:37
@Anonymní píše:
Ja to prave potrebuji tak na rok, protoze chodim obcasne do prace i od mrnouse a predtim jsem kojila 14 mesicu, coz doufam ze i ted budu, takze to by se mi ta medela vyplatila rovnou nova :think:

Tak v tomto případě bych volila Medela swing MAXI- mám ji doma, ušetří hooodne času, já už naštěstí nevyužiju :mrgreen: kdybyste měla zájem, pisnete mi prosím soukromou zprávu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2978
6.2.19 16:46

Sama jsem měla medelu swing, ale vypůjčenou od laktační poradkyně. Cena byla 30,– na den a ve finále jsem ji potřebovala jen zlomek času, kdy jsem ji měla doma. Nová přijde na hrozné peníze a třeba moje pojišťovna nepřispívá na odsávačku ani ťuk. zkusila bych proto zvážit, zda si ji nepůjčit od laktační poradkyně (já hledala přes stránky www.kojeni.cz) nebo nějaké kamarádky. Popř. pokud se bez ní neobejdeš, tak zkusit bazarovou.
Jinak kamarádka si zase chválila ten avent, má tuším pogumovaný lem toho nástavce, takže to na prsu drželo příjemněji. Nejlepší by bylo to ozkoušet, ale jinak než od laktační mne to nenapadá + záleží samozřejmě na tom, jakými odsávačkami disponuje. Každopádně elektrická je rozhodně pohodlnější než pumpovací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
8.2.19 10:42

Můžu potvrdit že ta medela je skvělá. Já jsem se na novou ale vyprdla a koupila si ji použitou od kamarádky. Vše jsem vydesinfikovala a bylo. Zase tak moc jsem ji nevyužila, takže koupit si novou za plnou cenu by se mně nevyplatilo, když to teď vidím zpětně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová