Nečekaný odstav, musím do nemocnice

2896
5.2.19 17:11

Zkuste kontaktovat laktační poradkyni z mamila.sk ta vám zjistí, jestli léky skutečně jsou s kojením neslučitelné nebo jestli neexistuje alternativní lék. Mají mnohem více informací než lékaři v čr, čerpají z aktuálních zahraničních výzkumů. Tady když se neví/nestudovalo tak kojení zakáží, ale kolikrát je odstav zbytečný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
48
5.2.19 17:37
@BlaZenkaB píše:
Zkuste kontaktovat laktační poradkyni z mamila.sk ta vám zjistí, jestli léky skutečně jsou s kojením neslučitelné nebo jestli neexistuje alternativní lék. Mají mnohem více informací než lékaři v čr, čerpají z aktuálních zahraničních výzkumů. Tady když se neví/nestudovalo tak kojení zakáží, ale kolikrát je odstav zbytečný.

Nicmene já leky v tuto chvili neznam. Nejsem si jista jestli když nastoupim budu mit tak rychlou reakci z mamily nehledě na to ze ještě zjistuji jak je to s pritomnosti tatinka. Ja v aktualni situaci peci fyzicky nezvladnu, necitim jednu stranu tela. Doma uz je s nami mesic, ale ja jsem se zhorsila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
5.2.19 18:01

Pokud se nechcete vzdát kojení můžete si odstříkat mlíko po dobu léčby, aby se mlíčko nepřestalo tvořit a mezitím zjistit více informací o léků a jeho vlivu. Ale určitě miminko potřebuje zdravou maminku. Takže bych léčbu neodkládala. Přeji brzké uzdravení :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12893
5.2.19 18:08

Můžeš odsávat a vylévat, a pak po vyléčení zkusit navázat s kojením.
Mezitím v nemocnici můžeš pořešit detaily.
O dítě se mezitím bude starat otec s UM, nakupte více lahviček.
Být tebou, tak nastoupím do nemocnice co nejdřív a otce nechám doma s dítětem a výživou, ono ty děti někdy vezmou na milost umelou výživu, když matka není poblíž.
Poinformuj se v nemocnici co a jak s těmi léky, zda by nešlo nějaké, u kterých lze kojit nebo alespoň za čas nějaké takové nasadit.
Pak bys mohla mít po prvotní úlevě dítě u sebe, pokud bys to zvládla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1957
5.2.19 18:35

Kupte lahvičky, které by měly co nejvíce si simulovat tok z prsu - medela calma nebo avent natural. A po hospitalizaci zkuste navázat, kdyby se v nemocnici používala odsavacka pro udržení laktace, mohlo by to jit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
7.2.19 15:40

Ja musela odstavit asi v roce a pul veku dcery, musela jsem nastoupit na neurologii a bohuzel kapacky nejsou mozne pri kojeni. Byla jsem hospitalizovana na tyden, kdy prijela moje mamka a pak na 3 tydny na kapacky, to jsme malou k nasim vezli. Takze jsme si taky uzili :( ke kojeni uz jsem se nevracela, mala ani nechtela zadne nahrazky. V rijnu mela 5 let.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová

MVDr. Anna Musilová