Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Mimčo by mělo dohromady za den vypít 150-180 ml na kilogram své váhy, takže ve vašem případě to v celku přepapává. Ale každé dítě je originál. Jste si jistá, že je to opravdu z hladu? Nebolí jí spíše bříško? Jak dlouho takhle brečí? Kolikrát krmíte za noc? Zkoušela jste dát někdy více? Pokud ano, jak to dopadlo?
Ty jo to je strasne moc.to jsem jeste neslysela.co na to mudr??podle me nebreci z hladu ale ze ji boli brisko.to ji ani nemuzou stihat ledviny
Nekde se dokonce uvadi 130-150 g na kilo vahy
Pije tak i v noci ?
Doktor mi řekl jen ať ji dam kolik chce.. že to nevadi..
Pláče Takhle hlady už měsíc když ji dam víc tak to nevypijes ale za dvě hodky chce znovu..
v noci tak po třech hodinách ji
Některé děti jsou holt žravé no
sestřenka byla prvního půl roku jenom kojená, furt na prsu a v tom půl roce vážila 10 kg
Za chvilku už můžete od 4 měsíců dávat příkrmy… Tak třeba se to trošku zlepší ![]()
Hlavne tedy co je zvlastni tak za 2 hodiny nemuze mit tech 210 ani ztravenych.
Jinak si tak vzpomínám, že dcera měla taky takové žravější období, kdy několik dnů visela furt na prsu. Pak se to trochu zklidnilo - ale vyrostla. Asi to byl ten růstový spurt. Jak dlouho tato situace trvá?
@Anonymní píše:
Váží 8kilo a průměrně tak 1800ml @Pocahonta
Skoro 2 litry na 14tydenni decko? A uz vazi 8 kilo?
mazec, pekne prekrmujes a dite nejspis breci kvuli brisku, ale ne hladem.
Kolik je procuranych plen za den?
To bych se teda takhle doktorem odbyt nenechala.podle me to neni v poradku a jak byla zmineny vyse tak tech 210ml nemuze mit za dve hodky ani natraveny..
Jo, je to hodne. Ono je i na krabici napsane, ze pri vetsich davkach muze bolet bricho. Ale existuje i zahustovani um. Nutrilon to dela. Poptej se v lekarne. Ja byla podelana. Nedavala jsem vic, kvuli ledvinam. Nema spurt? Kolik meri?
Zdravím, mám 14ti tydeni holčičku od začátku je na UM ale přijde mi ze ji mliko nestačí.. každé dvě hodiny mi vypije 210ml mléka.. zkoušeli jsme snad všechny mléka vystřídat ale nic nepomáhá.. nevíte někdo co s tím? Jsem prvorodicka takže si moc rady nevím