Mléko po císaři

84
10.8.21 10:39

Mleko po císaři

Dobrý den, jsem 3 dny po predcastnem císařském řezu, a je to 3 den co se mi ještě nespustilo mleko bohužel ani kapka :( jen bych chtel vědět jak na to? Stimulace ke to dělám od porodu bradavky stuhlé a prsa trochu větší může mi někdo porodit? Jak na to. Děkuji :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9148
10.8.21 10:49

Mimco prikladat, nestresovat se, ono se mliko spusti ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6178
10.8.21 10:52

Nejpodstatnější je klid! Stresem ho nepřivoláš :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
10.8.21 11:02

Co nejcasteji miminko prikladat, kvalitne jist, hodne pit a nestresovat se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vesmírná drůbež
10.8.21 11:02

Odsáváš v noci?

• Citovat
  • Upravit
Capelucia
10.8.21 11:25

Nestresuj, jenom pravidelně přikládej mimčo. Mě se po císaři spustilo až na 6 den. Pak ale prsa byli jak balóny. Medikace to holt někdy posune. Jenom ho mezitím nenechávej hladovět :hug:.

• Citovat
  • Upravit
mackA159
10.8.21 11:31

Výše zmíněné rady. A já jen dodám že pokud to nepujde, svět se nezbori. Spokojene, stastne a zdravé miminko můžeš mít i bez kojení. ;) :hug:

• Citovat
  • Upravit
703
10.8.21 11:57

Po císaři je naprosto běžné, že se mléko spouští až 6. - 7. den.
Je to úplně normální. Já to tak také měla. Porod v pondělí a v sobotu prsa jak balóny.
Máš ještě čas, nestresuj se a vydrž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
703
10.8.21 11:58

Ještě dodám, že někdy je nutné do té doby mimča dokrmovat. Pokud je to cizí ošetřenou mateřinou, jinak než z lahve, není to žádný problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
10.8.21 12:33

Ano, je zasadni, aby miminko nosili na kojeni a aby ho predtim nedokrmovali!! Pokud dokrm, tak az po kojeni, ne z flasky a idealne MM od jinych maminek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9215
10.8.21 12:56

Z těch věcí co tu nezazněly ještě doporučím na rozjetí laktace kojící čaj a odsávačku. A je to úplně normální, my císařovny to v tomhle máme na pytel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
703
10.8.21 16:00

@Lucie_Sx Normální novorozenec 6 - 7 dní bez dokrmu nevydrží!!!
Je to cesta do pekel. Nenajedené dítě = unavené apatické dítě, které už u prsu nemá sílu tahat. Po čase už se ani nehlásí o jídlo. Neříkám novorozence cpát dokrmem hned po porodu, ale tak dlouho to také nejde. Ta hranice je +- 3 dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
11.8.21 00:41
@azalia píše:
@Lucie_Sx Normální novorozenec 6 - 7 dní bez dokrmu nevydrží!!!
Je to cesta do pekel. Nenajedené dítě = unavené apatické dítě, které už u prsu nemá sílu tahat. Po čase už se ani nehlásí o jídlo. Neříkám novorozence cpát dokrmem hned po porodu, ale tak dlouho to také nejde. Ta hranice je +- 3 dny.

Ale ja nic takoveho nepisu.
Pisu, ze ma miminko prikladat, at saje (neco v prsou prece jen uz je) a teprve potom pripadne dokrmit, ale ne flaskou, ale treba pres malicek.

Bohuzel ve spouste porodnic je praxe takova, ze hladove miminko neprinesou na kojeni, ale rovnou ho dokrmi, ono usne, nesaje a pak tu laktaci jaksi nerozjede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3440
11.8.21 01:01

Vše co bylo psané vydržet a nestresovat se :srdce: už je to sice 6let malý se narodil akutní sekci neměla jsem ho u sebe a ani to nešlo přikládat nic paní primářka mi řekla do očí že ho nikdy kojit nebudu ať si rovnou koupím um :oops: ale já to nevzdala 3 den se mlíčko ukázalo odstrikavala jsem a nosila mu ho na jipku a od 5dne byl plně kojeny do roka…posílám podporu a držím palečky :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
11.8.21 14:27

Dotaz

Mlíčko se nam rozjelo dnes. Odsávám takže díky bohu mám prsa jak balóny:D bolení natekle a mlíčko nám jde stačí nám aby se malá napapala v tu danou chvíli kdy potřebuje. Každým dnem je ro lepší, a lepší… :* :srdce: dík za rady ženy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí