Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
No tak ono těch vývodů je tam hodně, tak možné je všechno. Hlavně když teče, ne? ![]()
S tim dr. myslim nic neudela. proste jeden vyvod zabloudil do dvorce no. myslim ze to neni nic tak hroznyho.
Vývody v prsu jsou všude a bradavka je pouze místem, kde jich je nejvíce. Je to naprosto normální. Nijak to není třeba řešit, nic nenávidí a neloupej. Malá když se mi kojila, tak mi to teklo všude možné, musela jsem mít ještě kolem prsa plinku. Postuplne se to upravilo.
Taky to tak mam. Kojim s plinou, jinak bychom byli sliti oba ![]()
Presne jak pisou holky, kdyz je, tak tryska kde chce.ja to mela taky, ale uz se to zklidnilo.
Ten nadpis mě fakt pobavil. Naše holka se občas snaží vycucat mi mlíko z ruky
cumlá cumlá a ono nic ![]()
@socina píše:
Ten nadpis mě fakt pobavil. Naše holka se občas snaží vycucat mi mlíko z rukycumlá cumlá a ono nic
a při odrihavani cekam, kdy se mi prisaje na ucho, jak statecne hleda a hleda ![]()
Ok holky, jsem ráda, že jsem některé pobavila
. Tak to řešit nebudu. Jsem ráda, že to nemám jen já
.
Taky se přidávám
mě to teče hned pod levou bradavkou
, mlíko je total všude. a než jsem to zjistila, tak jsem si myslela, že to moje malý nemehlo saje a pak to spodem vypouští chuděra ven
. No jsem pako, no, než jsem na záhadu přišla.
Dneska jsem zjistila zvláštní věc, když si zmáčku levé prso, mlíko mi teče jak z bradavky, tak taky v jednom místě ze dvorce (kolem bradavky na dvorci mám menší jakoby pupínky a právě z jednoho to teče). To asi nebude úplně normální, že?
. Až půjdu k doktorovi, tak mu to řeknu, zajímá mě ale, jestli to některá máte taky tak.
Omlouvám se za primitivní popis, lépe to ale vystihnout neumím