Beba Sensitive vs Beba Pro

19015
24.6.13 16:02

Beba Sensitive vs Beba Pro

Ahoj holky, nevíte někdo náhodou jaký je mezi těmito dvěma UM rozdíl? Respektive pokud budu do Beby Pro sypat laktobacilíky bude to stejné jako Sensitive? Už dva měsíce používám Sensitive a kromě toho že mě štve to malé balení tak je taky HA a teď jsem četla, že HA není moc dobré a dokonce může alergie i vyvolat.

Na doporučení Mudry dávám HA, přítel alergii nemá, já mám na kočky a moje maminka na pyl. Jinak nic.

Tak teď nevím jestli radši přestat brát HA UM a brát normální…

Má někdo zkušenost? Děkuji za jakoukoliv radu nebo připomínku i ohledně HA, moc se v tom nevyznám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
45716
24.6.13 16:11

No ja nevím, ja používám Beba PRO a tam prave ty probiotika tedy laktobacily jsou.
A to Sensitive je HA ne? Bez laktobacilu asi, ale to nevím jistě. Na HA bych se vybodla, dnes uz jsou ma to nazory zas jine, jak píšeš, ze to muže alergie i vyvolat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2642
24.6.13 16:26

.

Příspěvek upraven 22.02.14 v 00:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19015
24.6.13 17:18

@kjhui Ano, já vím že je HA ale právě nevím jestli je to dobře že máme HA. Potřebovala bych něco jako Sensitive ale bez HA. Jinak Sensitive se jiná než 400 nedělá a malá ji slupne za 2 dny. Takže pořád lítám do lékárny jako pako…

Mudra to doporučila, má těsně před důchodem a moc o tom asi neví. Trochu mě ta dnešní studie o HA nahlodala, jestli jí tím spíš ještě alergii nepřidělám.

Takže mi nezbyde nic jiného než zkusit Pro co to udělá? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45716
24.6.13 17:26

HA je proste hypoalergenni a Beba tomu říká Sensitive, jakože pro citlivé jedince. Takže Sensitive bez HA je nesmysl. PRO je normální uměle mléko s laktobacilama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2642
24.6.13 17:31

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19015
24.6.13 17:32

@veria Sensitive je pro bolavá bříška, zácpy a průjmy. To je tam přímo napsané… Je ještě samostatně BEBA HA.

A tvoje mimčo je po BEBA Pro v pohodě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19015
24.6.13 17:35

@kjhui Ta sensitive je i HA. Je to prostě dohromady, HA + něco na bolavé bříška.

Ta studie je tady někde v diskuzi ohledně příkrmů. A tam jsem to náhodou zahlédla. Že dokonce po mlíku HA je větší výskyt alergií než po normálním. Tu alergii na kočky mám až někdy tak od 20ti roků. Jako malá jsem neměla nic. Myslím že to Mudra předepsala spíš tak trochu preventivně, ale nevím…

Cenu neřeším i když je to teda mega pálka. Andulka vypije 5× 180…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45716
24.6.13 17:47
@Luisiana píše:
@veria Sensitive je pro bolavá bříška, zácpy a průjmy. To je tam přímo napsané… Je ještě samostatně BEBA HA.A tvoje mimčo je po BEBA Pro v pohodě?

Aha… Tak to jsem trochu mimo, ja vždy viděla bud HA nebo PRO. Jo, moje děcko je po PRO v pohode. Ma otce alergika ale HA jsem nikdy nedavala nikdo mi to neřekl a ja se v tom neorientovala ale ted jsem rada on ten vliv neni nijak prokázány a navíc ted přišla ta studie ze to muže alergie i způsobit…a pry se to HA stejne týkalo jen alergii potravinových ne na pyl nebo na kočku :nevim: ale to nevím zda je pravda.
No a dřív jsem dávala Hipp Combiotic to ma tez probiotika a taky bez problému.
Porad se s lékařkou ale radši s nějakou mladší pokud mozno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2642
24.6.13 17:47

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45716
24.6.13 17:55

Jenže podle novych studii je to hypoalergenni okénko uz mezi 4-6 měsícem, proto se nejnověji doporučuje začít s příkrmy uz od 4 mesice a dát dítěti ochutnat všechno včetně mořské ryby! No mazec, meni se to každého pul roku. I lepek se nyní doporučuje zavést mezi 4-6 mes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19015
24.6.13 20:12

http://www.alergieimunita.cz/…genna-mlaka/

Tady je ta studie, dost mě to dostalo. Asi se na to vyprdnu a zkusím BEBU pro

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45716
24.6.13 20:48

Tak tam navíc pisou ze HA se mělo podávat stejne jen do 4 měsíců, takže uz fakt můžeš asi přestoupit na normální. Myslím ze ta Beba nebo Hipp jsou fakt dobre protože maji ty probiotika. Hipp je navíc v bio kvalitě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19015
24.6.13 20:53

@veria Já bych klidně šla do Hippu i když na bio moc nevěřím ale zase si říkám že Beba jako Beba, že by ten přechod nebyl tak velký. Díky za rady, nakonec jsme to dali nějak dohromady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2642
24.6.13 22:31

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie