Mluvene pohadky na CD

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
13503
13.5.10 19:50

Mluvene pohadky na CD

Ahoj holky
poradite kde sehnat mluvene pohadky na CD?
Mala i kdyz ji vecer pred spanim ctu rada posloucha pohadky,teda jednu pohadku kterou mame.
Hledala jsem i na netu a celkem nic moc vyber a z toho co jsem nasla me toho moc nezaujalo.
Mate nekdo neco a kde jste to koupily.
 Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5021
13.5.10 20:15

Taminko mám jich plno…ale možná spíš pro starší děti, jsou to Vénovy pohádky.Máme třeba Medvídka Pú (mluví Eben), Fimfárum (Werich), pak Kocoura Modroočka, Pejska a kočičku, Zahradu, Dášeňku, hodně večerníčků (Maxipes Fík, Rákosníček, Mach a Šebestová, …)…kupovala jsem všude možně, v levných knihách (tam to chce ale dobře vybírat, mají tam i blbosti), i přes net…večerníčky vycházely za pár korun v papírových obalech, jak se prodávají v trafice.Pokud bys něco z toho konkrétně chtěla, klidně ti to vypálím a pošlu. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
13.5.10 20:39

Máme jich taky víc, ale Anežka má radši písničky a z těch pohádek jsou nejoblíbenější včelí medvídci (skvěle vyprávěné panem Vydrou).

Teď kupuju Disneyho pohádky, vychází každých 14 dní a prodává se jako knížka+CDčko, kde je stejná pohádka namluvená. Tak to má taky moc ráda (dá se to koupit v některé trafice, ale vždycky mají už jen maximálně to poslední číslo (tento týden vyšla devatenáctá). Zezačátku byly ty nejlepší - Sněhurka, Popelka, Lví král atp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
13.5.10 20:57

Judy poslala jsem ti SZ.

Hkac jj tu prvni pohadku o Snehurce mame taky,pak to zdrazilo o stovku a celkem nic moc vyber.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
13.5.10 21:50

Správně bych to neměla asi ani psát, ale dá se půjčit v knihovně a přepálit :oops: :oops: :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3804
13.5.10 22:06

tami taky to řeším. tento týden jsem koupila mluvený pohádky od hrubína - špalíček pohádek. jsou veršované - červená karkulka, o nezbedných kůzlátkách, otesánek… jestli chceš, vypálím a předám. v ov budu na konci května.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
13.5.10 22:13

Holky a kde konkrétně jste je sehnaly ? Já je taky nemůžu sehnat . Jinak Tami vzala jsi mi to téma téměř z úst. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
13.5.10 22:36
bazka píše:
tami taky to řeším. tento týden jsem koupila mluvený pohádky od hrubína - špalíček pohádek. jsou veršované - červená karkulka, o nezbedných kůzlátkách, otesánek… jestli chceš, vypálím a předám. v ov budu na konci května.

Hoooooooooooooooooooj teta
toz urco vypal a mmch sem cekala ze se ozves uz v dubnu..Dostanes asi po dupe :wink:

pandora píše:
Jinak Tami vzala jsi mi to téma téměř z úst. :mrgreen:

No jsem rada ze to neresim jen ja…A kdo pozde chodi..... :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6414
13.5.10 22:37

Doporučuju Krtečka na CD, vyšlo několik dílů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
13.5.10 22:39

Krtecek na CD?Jejda a o cem se tam vyklada?Protoze co si pamatuju od Krtecka tak jen jeho „hele hele“ :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3804
13.5.10 22:52

tami mi v dubnu seděli doma. jsem odmítla po procestované zimě se hnout z bytu. :mrgreen: takže proto přijedeme až v květnu. tzn. za týden!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
13.5.10 22:54

no tak hlavne dej vedet kdy si na nas tetko s Hugiskem udelate cas jo :wink:
Ne ze to bude zase na posledni chvili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3804
13.5.10 22:55

tami, písni mi sz nebo sms, jak budete doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6414
14.5.10 13:13

Tak na Cd by samozřejmě s hele, hele nevystačili.:-) Je tam odvyprávěný celý příběh. Jestli znáš knížky s krtkem, ne ty obrázkové, ale normálně s příběhem, tak to je ono. Je to moc hezké.
 http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.8.10 12:26

CD pohádky

Judycum,bylo by možné nějaké to cd vypálit? Díky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...