Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky
poradite kde sehnat mluvene pohadky na CD?
Mala i kdyz ji vecer pred spanim ctu rada posloucha pohadky,teda jednu pohadku kterou mame.
Hledala jsem i na netu a celkem nic moc vyber a z toho co jsem nasla me toho moc nezaujalo.
Mate nekdo neco a kde jste to koupily.
Dekuji
Taminko mám jich plno…ale možná spíš pro starší děti, jsou to Vénovy pohádky.Máme třeba Medvídka Pú (mluví Eben), Fimfárum (Werich), pak Kocoura Modroočka, Pejska a kočičku, Zahradu, Dášeňku, hodně večerníčků (Maxipes Fík, Rákosníček, Mach a Šebestová, …)…kupovala jsem všude možně, v levných knihách (tam to chce ale dobře vybírat, mají tam i blbosti), i přes net…večerníčky vycházely za pár korun v papírových obalech, jak se prodávají v trafice.Pokud bys něco z toho konkrétně chtěla, klidně ti to vypálím a pošlu. ![]()
Máme jich taky víc, ale Anežka má radši písničky a z těch pohádek jsou nejoblíbenější včelí medvídci (skvěle vyprávěné panem Vydrou).
Teď kupuju Disneyho pohádky, vychází každých 14 dní a prodává se jako knížka+CDčko, kde je stejná pohádka namluvená. Tak to má taky moc ráda (dá se to koupit v některé trafice, ale vždycky mají už jen maximálně to poslední číslo (tento týden vyšla devatenáctá). Zezačátku byly ty nejlepší - Sněhurka, Popelka, Lví král atp.
Judy poslala jsem ti SZ.
Hkac jj tu prvni pohadku o Snehurce mame taky,pak to zdrazilo o stovku a celkem nic moc vyber.
Správně bych to neměla asi ani psát, ale dá se půjčit v knihovně a přepálit
![]()
tami taky to řeším. tento týden jsem koupila mluvený pohádky od hrubína - špalíček pohádek. jsou veršované - červená karkulka, o nezbedných kůzlátkách, otesánek… jestli chceš, vypálím a předám. v ov budu na konci května.
Holky a kde konkrétně jste je sehnaly ? Já je taky nemůžu sehnat . Jinak Tami vzala jsi mi to téma téměř z úst. ![]()
bazka píše:
tami taky to řeším. tento týden jsem koupila mluvený pohádky od hrubína - špalíček pohádek. jsou veršované - červená karkulka, o nezbedných kůzlátkách, otesánek… jestli chceš, vypálím a předám. v ov budu na konci května.
Hoooooooooooooooooooj teta
toz urco vypal a mmch sem cekala ze se ozves uz v dubnu..Dostanes asi po dupe ![]()
pandora píše:
Jinak Tami vzala jsi mi to téma téměř z úst.
No jsem rada ze to neresim jen ja…A kdo pozde chodi.....
![]()
Krtecek na CD?Jejda a o cem se tam vyklada?Protoze co si pamatuju od Krtecka tak jen jeho „hele hele“ ![]()
tami mi v dubnu seděli doma. jsem odmítla po procestované zimě se hnout z bytu.
takže proto přijedeme až v květnu. tzn. za týden!!!!
no tak hlavne dej vedet kdy si na nas tetko s Hugiskem udelate cas jo ![]()
Ne ze to bude zase na posledni chvili
Tak na Cd by samozřejmě s hele, hele nevystačili.:-) Je tam odvyprávěný celý příběh. Jestli znáš knížky s krtkem, ne ty obrázkové, ale normálně s příběhem, tak to je ono. Je to moc hezké.
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…