Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, prosím vás, máte nekde zksuenost se strankama originalusa.cz s plavkami a pradlem Victria secret? ja si tam objednal apradlo, poslala penize, ale zbozi nejde a telefony neberou, na maily nereagujou..moc dekuju!
P. píše:
Ahoj holky, prosím vás, máte nekde zksuenost se strankama originalusa.cz s plavkami a pradlem Victria secret? ja si tam objednal apradlo, poslala penize, ale zbozi nejde a telefony neberou, na maily nereagujou..moc dekuju!
Objednala som si plavky 4. 4. 2010 s tým, že ich treba vyplatit vopred. Napriek mojim urgenciám mi ani neodpovedajú na e-mail a ani do dnešného dňa mi plavky neposlali. Je to nejaká podvodnícka firma originalusa.cz.
presne, ja si objednala pradlo 12.4., taky mi neodpovidaji na maily, jen asi dvakrat, ale ja pisu kazdy tyden, telefony nefungujou..uz nevim, co delat, taky jsem platila predem, ach jo..kdyz jsem se k nim nejakym omylem dovolala pred tydnem, rikali, ze se jim zpozdili objednavky z USA, ze budou rozesilat pozdejs, ale nevim, nevim..budes to nejak resit, zkouset je kontaktovat nebo jsi to vzdala?rikam si, kdyby to byli podvodnici, byla by na netu o tom snad nekde zminka, v nejakem foru apod..asi se jen utesuju ![]()
Ahoj holky,mám naprosto stejnej problém, peníze jsem poslala už v dubnu a stále se nic neděje. Nebylo by fajn obrátit se na obchodní komoru, nebo něco podobného?
Naprosto stejná otřesná zkušenost,zboží jsem zaplatila v půli března. Už čtyřikrát mi napsali,že zboží odeslali,samozřejmě nic nepřišlo,telefony nezvedají,na maily reagují zřídka a to lží!
holky, tak mam snad dobrou zpravu!!!ja uz byla desne naprdla a fakt je urgovala furt a vyhrozovala ČOI i policii a vcera mi penize prisly zpatky..je to desna firma, co, a ja si podle propracovansoti stranek puvodne myslela, ze jsou fajn..a na zbozi se dlouho tesila.ale ted jsem si to objednala primo z usa, pres homepage VS a bude to levnejsi..takze piste maily a penize chtejte porad dokola zpatky!drzim moc palce!zajimalo by me, jestli nekomu zbozi poslali, ale asi ne, co..
dobrý den,mám stejný problé,od minulého týdne mi píšou že mi odeslali balíček a nic mi nedošlo,telefon neberou a na mail odpovídají někdy a to nemluvím o tom že peníze jsem poslala před více než měsícem.chtěla jsem se zeptat jestli vrátily peníze i jiným,ted jsem jim psala že to dám na policii,tak čekám co bude.
Dobrý den, po více jak 70- ti dnech mi část zboží poslali a za část vrátili peníze, takže ve finále svoje závazky vyrovnali,ale platila jsem 22.3. a zboží dostala až 31.5.Děs běs .Nikda více.
ja si to po zkusenosti s nima objednala pres VS web a poslali to do 14 dnu, vsecko v poradku, bez cla, za pakatel..urcite levnejs nez pres originalusa…
Už dva měsíce urguji objednávku , za kterou jsem zaplatila předem 2 5OO.- a stále nic. Přes veškeré urgence a vyhrožování policií, téměř nekomunikují a telefony nezvedají. Teprve dnes jsem našla tyto recenze. Utvrdily mě v tom, že na tu policii opravdu půjdu.
jsem už fakt dost naštvaná!!!
ahoj, mám stejný problém, čekám na zboží již dva měsíce. v pátek mi sice napsali, že zboží odeslali, ale moc tomu nevěřím. počkám do zítra a pokud nic, na policii rozhodně půjdu!
dobrý večer,mě dnes zboží dorazilo po měsíci a půl ale musela jsem pořád psat email,telefonovat atd.na telefon jsem se dovolala teprve tento pátek,mají jiné tel. číslo.tak to zkuste znova je na jejich stránkách.
jednu objednanou věc jim budu vracet,psali že mi obratem pošlou peníze tak jsem zvědavá.
mám úplně ten stejný problém
![]()
prosím vás, jak jste to nakonec vyřešili?? poád jim volám, ale telefony neberou, a na emaily už taky neodepisují… ![]()