Victoria secret - originalusa.cz?

P.
2302
13.5.10 19:23

Victoria secret - originalusa.cz?????

Ahoj holky, prosím vás, máte nekde zksuenost se strankama originalusa.cz s plavkami a pradlem Victria secret? ja si tam objednal apradlo, poslala penize, ale zbozi nejde a telefony neberou, na maily nereagujou..moc dekuju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
lkoiuk
21.5.10 11:38

mna tiež oklamali

P. píše:
Ahoj holky, prosím vás, máte nekde zksuenost se strankama originalusa.cz s plavkami a pradlem Victria secret? ja si tam objednal apradlo, poslala penize, ale zbozi nejde a telefony neberou, na maily nereagujou..moc dekuju!
  • Citovat
  • Upravit
lkoiuk
21.5.10 11:40

Mňa tiež oklamali

Objednala som si plavky 4. 4. 2010 s tým, že ich treba vyplatit vopred. Napriek mojim urgenciám mi ani neodpovedajú na e-mail a ani do dnešného dňa mi plavky neposlali. Je to nejaká podvodnícka firma originalusa.cz.

• Citovat
  • Upravit
P.
2302
21.5.10 19:13

presne, ja si objednala pradlo 12.4., taky mi neodpovidaji na maily, jen asi dvakrat, ale ja pisu kazdy tyden, telefony nefungujou..uz nevim, co delat, taky jsem platila predem, ach jo..kdyz jsem se k nim nejakym omylem dovolala pred tydnem, rikali, ze se jim zpozdili objednavky z USA, ze budou rozesilat pozdejs, ale nevim, nevim..budes to nejak resit, zkouset je kontaktovat nebo jsi to vzdala?rikam si, kdyby to byli podvodnici, byla by na netu o tom snad nekde zminka, v nejakem foru apod..asi se jen utesuju :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
slides
25.5.10 13:16

Victoria secret - originalusa

Ahoj holky,mám naprosto stejnej problém, peníze jsem poslala už v dubnu a stále se nic neděje. Nebylo by fajn obrátit se na obchodní komoru, nebo něco podobného?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.5.10 20:43

Naprosto stejná otřesná zkušenost,zboží jsem zaplatila v půli března. Už čtyřikrát mi napsali,že zboží odeslali,samozřejmě nic nepřišlo,telefony nezvedají,na maily reagují zřídka a to lží!

• Citovat
  • Upravit
P.
2302
27.5.10 21:39

holky, tak mam snad dobrou zpravu!!!ja uz byla desne naprdla a fakt je urgovala furt a vyhrozovala ČOI i policii a vcera mi penize prisly zpatky..je to desna firma, co, a ja si podle propracovansoti stranek puvodne myslela, ze jsou fajn..a na zbozi se dlouho tesila.ale ted jsem si to objednala primo z usa, pres homepage VS a bude to levnejsi..takze piste maily a penize chtejte porad dokola zpatky!drzim moc palce!zajimalo by me, jestli nekomu zbozi poslali, ale asi ne, co..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
evolot
2.6.10 11:30

usa

dobrý den,mám stejný problé,od minulého týdne mi píšou že mi odeslali balíček a nic mi nedošlo,telefon neberou a na mail odpovídají někdy a to nemluvím o tom že peníze jsem poslala před více než měsícem.chtěla jsem se zeptat jestli vrátily peníze i jiným,ted jsem jim psala že to dám na policii,tak čekám co bude.

• Citovat
  • Upravit
1
2.6.10 14:09

Dobrý den, po více jak 70- ti dnech mi část zboží poslali a za část vrátili peníze, takže ve finále svoje závazky vyrovnali,ale platila jsem 22.3. a zboží dostala až 31.5.Děs běs .Nikda více.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
P.
2302
6.6.10 19:24

ja si to po zkusenosti s nima objednala pres VS web a poslali to do 14 dnu, vsecko v poradku, bez cla, za pakatel..urcite levnejs nez pres originalusa…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dolezalova11
7.6.10 22:31

Toho jsem se obávala:-(

Už dva měsíce urguji objednávku , za kterou jsem zaplatila předem 2 5OO.- a stále nic. Přes veškeré urgence a vyhrožování policií, téměř nekomunikují a telefony nezvedají. Teprve dnes jsem našla tyto recenze. Utvrdily mě v tom, že na tu policii opravdu půjdu. :evil: jsem už fakt dost naštvaná!!!

• Citovat
  • Upravit
dolezalova11
7.6.10 22:33

ahoj, mám stejný problém, čekám na zboží již dva měsíce. v pátek mi sice napsali, že zboží odeslali, ale moc tomu nevěřím. počkám do zítra a pokud nic, na policii rozhodně půjdu!

• Citovat
  • Upravit
evolot
7.6.10 23:03

dobrý večer,mě dnes zboží dorazilo po měsíci a půl ale musela jsem pořád psat email,telefonovat atd.na telefon jsem se dovolala teprve tento pátek,mají jiné tel. číslo.tak to zkuste znova je na jejich stránkách.

• Citovat
  • Upravit
evolot
7.6.10 23:10

jednu objednanou věc jim budu vracet,psali že mi obratem pošlou peníze tak jsem zvědavá.

• Citovat
  • Upravit
3
17.6.10 20:42

mám úplně ten stejný problém :cry: :cry: :cry:

prosím vás, jak jste to nakonec vyřešili?? poád jim volám, ale telefony neberou, a na emaily už taky neodepisují… :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová