Milka soutěž

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
teresa20
10.5.10 07:35

Milka soutěž

Ahoj holky,

prosím účastnila jste se některá téhle soutěže?
Kdy Vám přišla výhra?

Kódy jsem posílala zhruba před měsícem, před 14 dny mi od nich přišel mail, že vyhrávám to, co jsem si zaškrtla, nicméně od té doby nic nepřišlo :nevim:

Psala jsem jim mail, odpověď žádná. Doufám, že v tom nemá prsty Česká pošta, že to tam někdo jednodušše nesbalil :cert:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17715
10.5.10 07:56

s milkou jsem jednou soutěžila a jsem max.spokojená…poslala jsem 5 obalů a pak jsem na to zapoměla…pak mi zčistajasna došli papuče milka:-)no a pak jsem po termínu poslala znovu, a ještě mi poslali i druhý papuče, takže milce bych věřila, jinak jsme soutěýila s ramou že každej dostane box na svačinu a nic:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
10.5.10 07:58

Copak o to, Milce bych i věřila, ale České poště ne :mrgreen:

Jde mi o to, jestli Milka posílá ty výhry průběžně, nebo prostě čeká, až budou vyčerpané všechny (jako že už jsou) a pak to posílá všem hromadně.

• Citovat
  • Upravit
17715
10.5.10 08:02

jejda tak to už nevím, já jsme to poslala jen tak, že jsem furt baštila čokoládu a zrovna tam byla soutěž, ale asi to posílaj průběžně, protože mi to došlo jednou, a pak jsem poslala ještě znovu 5 obalů a došlo to zase…jinak české poště taky nevěřím, já jednou naháněla doporuč. :zed: dopis po všech čertech :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
10.5.10 08:05

Viky, já právě sbírala kody všude možně, bylo jich třeba na výhru hodně, takže mě to teď docela mrzí.

Si říkám, že někdo na poště o téhle soutěži věděl a viděl balíček od Milky, který určo posílají normálně a ne doporučeně, no a sbalil ho. To už pak nikdo nedohledá :cert:

• Citovat
  • Upravit
16291
10.5.10 10:57

Mi na poště takhle sbalili čaje od Sunaru…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
10.5.10 13:40

No, super :cert: :cert:

• Citovat
  • Upravit
Domiiiniiika
9.7.10 19:42

Milka

Já sem taky hrálá a zbírala kody a poslala jsem je aby mi poslali tu lahev od milky a jedna pani na poště mi jí šlohla a ted chodí s tou mojí lahví jeden z jejích synů :-(

• Citovat
  • Upravit
Hanka02
13.7.10 07:28

Bodíky z čokošky

Ahoj holky, tak hledám, jak se dozvím, jestli mi výhru (taky lahve a hned dvě!) Milka poslala, či se na mě vykašlala. To co jsem si tu přečetla mě nadneslo! To přece není možné, že to na poště kradou!? Měla jsem pocit, že se toto mohlo stát jen za „komančů“!? Já tady kupuju schválně čokolády a někdo mi to vyfoukne pod rukama?!?! :cert:

• Citovat
  • Upravit
Matla1
22.7.10 05:08

Milka soutěž

Já rovněž musím souhlasit s tím, že jsem s posíláním na soutěže Milka neměla problém. Dorazila cestovní taška i papuče pro mé sestřenice a bratrance - celkem 4×…
Tentokrát jsem posílala hned na začátku soutěže a přímo přes překážku na poště a vcelku jsem se podivila. Měl dorazit batůžek, sada na čokoládu a lahev. Později jsem posílala ještě na 2 lahve zase přímo přes poštu. A co myslíte že dorazilo? Jedna lahev… Trochu zvláštní… Velmi mě zklamali…

• Citovat
  • Upravit
Hanka02
22.7.10 10:16

Z Milky mi vcelku rychle odepsali, že už dárky vyčerpali, takže se nemám zlobit...... :roll:

• Citovat
  • Upravit
Matla1
22.7.10 20:37

Mohla bych poprosit o kontakt na ně? Já to totiž posílala hned na začátku, cca 14.den soutěže…

• Citovat
  • Upravit
Hanka02
23.7.10 14:36

kontakt

Jasně, tu je: ZakaznickyServis@krafteurope.com.
Hezké odpoledne!

• Citovat
  • Upravit
valovnica
24.7.10 20:35

milka soutěž

ahoj, došla vám někomu už výhra z Milky? já měla dostat 2 polštáře, ale zatím nic a nevím kam si napsat kdy mi to pošlou.Monika

• Citovat
  • Upravit
Matla1
26.7.10 07:56

Moc děkuji :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky