Milka soutěž

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Hanka02
28.7.10 07:03

Není zač. A dej vědět, jak jsi dopadla. :think:

• Citovat
  • Upravit
Matla1
7.8.10 02:35

Posílám, jak jsem dopadla. Nejsem z toho vůbec nadšená…

děkujeme za e mail a zájem o naší soutěž „ Ujíždějte na Milce a vyhrajte!“.

Do soutěže byl dán pevný počet výher a byl o ně obrovský zájem. Každý den k nám chodily stovky dopisů. Zásilky s body byly zpracovávány v pořadí ve kterém k nám přišly. Vaše první zásilka s body k nám bohužel nepřišla, a v době kdy přišla na řadu ta druhá, byla již Vámi vybraná výhra lahev skoro vyčerpána. Proto se na Vás dostala láhev pouze jedna.

• Citovat
  • Upravit
Hanka02
8.8.10 21:59

:think: Napsali ti něco podobného jako mě… Škoda, těšila jsem se na ně víc než děti… :cry:

• Citovat
  • Upravit
Matla1
9.8.10 00:30

Tak to jsme na tom podobně…

• Citovat
  • Upravit
lucie1132
9.8.10 18:57

Taky jsem soutěžila a tu čokoládu jsem si koupila jen kvůli těm cenám!Pěkně si na nás namastili kapsu!Čokolády u nás byly vykoupené během chvíle.Jinak by si je nikdo nekoupil!O výherci auta ani nemluvím prostě žádný není.Jsem smířená že své ceny už neuvidím a že jich bylo. :cry:

• Citovat
  • Upravit
GLOBE
11.8.10 14:30

taky už čekám od dubna na 2 lahve a furt ni, ani řádka, natož lahve :cert:

• Citovat
  • Upravit
CZ-Milka
14.9.10 16:48

Už je dávno po soutěži, ale stejně se zapojím do debaty. V tomhle musím Milku bránit. Soutěžila jsem mnohokrát a vždy všechno proběhlo bez sebemenšího problému. Výhra dorazila tak jako v mnoha jiných soutěžích, tzn. trochu později, ale vždycky přišla. Teď naposledy jsem si přála batoh a dostala ho. Moje poslední zásilka vůbec nebyla označená, že je od Milky, tedy pokud vám někdo zásilku odcizil, nemohl vědět, co v ní je a od koho je. I odesílatel byla tuším nějaká marketingová společnost, která ty služby pro Milku vykonává. A druhá věc - mně to přišlo v krabici doporučeně, to vám nikdo sebrat nemůže a pokud ano, tak byste měli kontaktovat Milku, ať to s poštou řeší. Každopádně pokud jste od Milky dostaly odpověď, že výhry už byly vyčerpány, tak to je prostě smůla a škoda, no. Chce to kontrolovat si na webu počet zbývajících výher a případně si radši „objednat“ něco jiného, čeho zbývá víc.

• Citovat
  • Upravit
lucie1132
14.9.10 21:36

Samozřejmě,že jsem si prohlédla kolik cen ještě zůstalo a bylo jich mnoho.Mně však nedošlo nic…Ani omluva a o výherci auta ani památka.Příště se jim na to spoustu lidí vykašle akorát potřebovali vyprodat zásoby.To takové kinder vajíčko ceny ještě přivyrobilo.Nebo se aspoň omluvím,ale takové to jednání,když si vzpomenu jak lidi šíleli a kupovali čokoládu...... :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
trollik
8.10.10 18:17

Kde je soutěž?

Holky, kde je jaká soutěž s Milkou? Nikde jsem žádnou nenašla. díky :think: Romana

• Citovat
  • Upravit
iveta123
14.10.10 10:45

milka soutěž

Taky mi nic nedošlo.Poslala jsem kody a nemám nic! Dostala jsem e-mail že zacíná další soutěž.Tak nevím kde je chyba??????Taky mě to štve!!! :cert:

• Citovat
  • Upravit
teresa20
14.10.10 10:49

Děvčata, koukám, že to tu ještě žije, úplně jsem na tu diskusi zapomněla.U nás to dopadlo dobře, dozičky mi nakonec přišly. PSala jsem tam dotaz, paní se omlouvala s tím, že všechny výhry posílají až po skončení soutěže.
Takže tentokrát v tom byla pošta nevinně :think:

Teď je nová soutěž o plecháčky, určitě kody zase pošlu :palec:

• Citovat
  • Upravit
teresa20
14.10.10 10:50
  • Citovat
  • Upravit
35545
14.11.10 15:07

Jé to je super, díky za odkaz, mám doma už 2× obal od 300g, myslela jsem, že není soutěžní bez toho obrázku na obalu a je :dance: Teď dodlabu třetí a zítra dokoupím ještě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
373
4.10.12 18:31

milka soutěž 2012

Ahoj holky,
obnovuji diskuzi k soutěži Milka.
Chtěli jsme tu magnetickou tabulku na ledničku, ale už jsou rozebrané :,( Máme tedy 16 bodů a ceny, které zbyly jsou za 30 bodů. Tak jsem se chtěla zeptat, jestli by někdo nedaroval - pokud mu taky zbyly a neví co s nimi :lol: Nebo můžeme darovat my.
 L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
4.10.12 19:34

@vykyluci Ahoj, obaly teda nemám, ale hodlám si je celý rok schovávat na příští soutěž. Chtěla jsem hrnek, všechny jsem zaúkolovala, ať mi dávají obaly a než jsem to stihla odeslat, už byly hrnky rozebrané. Vybrala jsem si teda tu klíčenku nebo co to je už pěkně dávno a teď jsem se dívala, že se to pořád zpracovává. Tak snad to dojde. Takže když ti nikdo obaly nepošle, tak si to schovej jako já napřesrok :mrgreen: Chtěla jsem taky začít sbírat ještě na tabulku, ale byly rozebrané… :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová