Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím všechny maminy.
Chtěla jsem se zeptat.Jak se sundavají nastřelené naušnice? Máme je už měsíc a půl.Máme strach aby to malou nebolelo.Je lepší to sundat doma nebo jít k doktorce? Děkuji za odpovědi.Přeji všem pěkný večer a příjemnou neděli.pa
Pája
Ahojky…já to malé sundavala když usnula při kojení
..nandala naše a bylo fajn…jde to z těžka páč tam mají hluboký žlábek..budeš muset trochu zabrat…držím palečky ať dobře pořídíš
Ahoj, pokud ji neštípneš nebo nějak neskřípneš kůži, tak by ji to určitě bolet nemělo
. Dceři jsem sundávala nastřelené náušnice asi po 2 měsích a naprosto bez problémů. Rozhodně to bylo snazší, než tam navléknout místo nich klasické zlaté
a zapnout je
.
ahoj
jde to v pohode.
sundavala jsem maly po koupani a nandavala nove.
staci trosku zabrat, pripadne,pokud se ti bude mlit hlavičkou,přivolat někoho na přidržení.
chce to zabrat a pečlivě držet obě části a netahat za ucho
nedej se odradit, když to půjde špatně. Já mto zkusila tak 3×, než to povolilo. Kdyby to náhodou nešlo vůbec, doktorka to sundá - ale úplně stejně, jako ty, takže pro dítě je možná menší stres doma.
ahojky,Sylvajs!
Díky za radu,tak jsme to zkusili při kojení mi usnula,tak manžel jí je vyměnil.Já se bála pohnout aby se nezbudila.Jak bych ji položila byla by vzhůru.A v pohodě.měj se pa přejem pěkný zbytek neděle.
Ahojky maminy,
moc Vám děkuji za rady,už jsme je vyměnili.A dobrý zatím.Ani jí to nevadilo.Dělali jsme to při kojení.Akorád jsme to trochu tu umělou hmotu nastříhli.pa přejem pěkný zbytek neděle
Dobrý den já se chci jen zeptat jak mám synovi sundat naušnici protože mu to napuchlo Děkuju mockrát marek vvvv
Ja bych nesundavala, jen potirala lihem z lekarny, prip dojit k Dr pro antibiotickou mast
Vazeni rodicia dovolte mi aby som pridala radu ktora by mala tento problem vyriesit u kazdeho a aby ste uz chudatka deticky netrapili. Takze rada od zlatnika. Nastrelene nausnice nedavame dole hrubou silou. Zvacsa maju hlboky zliabok pret nejdu dole ako bezne. Vzadu maju fazetku alebo tzv. bizetu -to su take 2 do kruzkov zatocene pliesky.Do tychto plieskov zo zadu vsunieme tenke kliestiky pripadne manikurove noznicky(vyhradne ale ked dieta spi aby ste ho neporanili) noznicky alebo kliestiky pootvorime. Tymto sa uvolni bizeta ktora drzi kolicek nausnice a nausnica vypadne alebo sa zlozi lahucko.
Holky nechávala jsem dceři nastřelit naušnice z bioplastu.. MUDr řekla, že už ji tam můžeme dát naše. Nojo, ale nám za boha nejdou sundat
Jak jste je sundaly? Bioplast, ne chirurgickou ocel.. děkuju za rady