Milka soutěž

Napsat příspěvek
Velikost písma:
373
5.10.12 08:29

Já si taky obaly sbírala-objednali jsme pouzdro a tyhle nám zbyly. Kódy už se posílat nemůžou. My máme těch 16 bodů u nich, na tom účtu, ale než je na něho připsali (do 10 dnů po jejich doručení), bylo to už pryč. Tak si musíme udělat na příští soutěž větší zásobu:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
5.10.12 14:37

@vykyluci aha, tak to je škoda… Tak teda příští rok 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Podzim
16.10.12 10:35

Soutěž Milka

:( :( Ahojky, teď asi čtu, že soutěž skončila od Milky???Měla jsem dříve se podívat. Je to tak???Děkuji za odpověď. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
373
16.10.12 11:07

No, už se neposílají kódy obálkou, ale ještě se dají posílat body mezi sebou. Jen asi nikdo žádné nemá :lol: Tak někdy příště :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
16.10.12 14:45

Přišel mi konečně ten penál Milka bez jedné nohy. Takže máme doma třínohou krávu :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4569
21.9.13 11:07

Ahoj nesoutěžíte některá s Milkou? Chybí mi dva bodíky tak jsem se chtěla zeptat jestli náhodou někomu nenadbyly. Než to stihnu dokoupit tak výhry nebudou, nějak jsem to špatně spočítala :zed: Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2674
21.9.13 12:07

@Haňulík - mám pár bodů navíc, tak ti klidně dva dám, já už jsem objednala povlečení a už mi i přišlo, ještě jsme chtěli bačkorky, ale na ty mi chybí moc bodů a vše mizí tak rychle, že už nebudu dokupovat čokolády, to se mezitím vyprodají. Nevím jak se to posílá, ale klidně mi napiš SZ a domluvíme se :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4569
21.9.13 12:25

@náhradní maminka Děkuji!! Napsala jsem SZ ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kiloka
21.9.13 13:01

@náhradní maminka já jsem ho taky chtěla, ale než jsem stihla objednat tak není. Tak jsem si objednala 2 misky. Jaké je to povlečení?

• Citovat
  • Upravit
2674
21.9.13 21:38

Povlečení vypadá moc hezky, já jsem ho nechtěla vybalovat, protože ho mám jako vánoční dárek pro dceru. Ale mělo by být na zip, to se jí bude líbit, žádné knoflíky. Je to dost tmavo fialová barva, na obrázku vypadá že by mělo mít i někde logo Milky. Jsem moc ráda že to s ním vyšlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
29.10.14 17:44

soutěž pro primitivy

Bohužel jsem se Milka soutěží také několikrát zúčastnila a cena mi i došla, možná to trvalo déle ale došla. Po několika dalších soutěžích se ovšem ceny, ještě k tomu ve velmi omezeném počtu, pokud aspoň trochu za něco stály, začaly čím dál více podobat dárkům na úrovni zrcátek či nožíků s malovanou střenkou. Nevím jestli někdo z vás viděl obdobné soutěže v Rakousku, Německu či Švýcarsku, ale kvalita cen je nesrovnatelná (auto, notebook, apod.). Navíc nemá ani smysl obaly sbírat neboť pro další soutěž oznámí firma že sbírá jen vybrané marže. Takže se soutěžemi Milka jsme definitivně skončili a existuje i řada jiných, neméně kvalitních, čokolád. M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1609
29.10.14 18:50

Já už nějak asi kašlu na všechno, sbírala jsem loga Sedita, vždycky byla soutěž každý druhý rok, vloni celý rok na jejich stránkách, že letos koncem roku, nakonec, že není ani se nechystá, nebo Jihlavanka, ta mě vypekla uplně, střádala jsem body z obalů a usekly soutěž doslova ze dne na den, nenechali už ani nasbíráné body poslat. Takže jsem krabici obalů vyhodila, ať si to všechno nechají, stejně jsou to laciné cetky, jako by si člověk nemohl koupit hrneček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mi24
29.10.14 19:35

@alun-ka s jihlavankou mám podobnou zkušenost poslali jsme kody oni nam napsali že jsme místo nich měli poslat čarový kod ( nebo naopak ted už nevím) tak jsme je požadali o poslani zpět..jj pošleme a nic dodnes nemáme

• Citovat
  • Upravit
25.2.19 13:15
@teresa20 píše:
Ahoj holky,

prosím účastnila jste se některá téhle soutěže?
Kdy Vám přišla výhra?

Kódy jsem posílala zhruba před měsícem, před 14 dny mi od nich přišel mail, že vyhrávám to, co jsem si zaškrtla, nicméně od té doby nic nepřišlo :nevim:

Psala jsem jim mail, odpověď žádná. Doufám, že v tom nemá prsty Česká pošta, že to tam někdo jednodušše nesbalil :cert:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.2.19 13:17

Milka

Soutezite nekdo s milkou o termosky? mně to furt hlasi ze davam spatne bkp kod jak se to ma tedy spravne zadat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová