M&M reality

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
28.1.14 17:55

@ka2ka Když člověk má fakt štěstí na makléře, tak si myslím, že dokážou dost pomoc s prodejem, ale tam je prostě mraky nepoužitelných lidí :roll: co chtěj jen prachy a lidem lžou šíleně :roll:.

• Citovat
  • Upravit
72725
28.1.14 17:59
@Anonymní píše:
@martina.se Já ani to ne ;), ale byla jsem tam fakt dlouho a nikdo živnosťák nechtěl za celou tu dobu :lol:. Na firemních akcí a podobně jsem zjistila, že tam 60-80% lidí nemá ŽL :D :D, prostě na to kálej :D :D. Hlavně ta uroveň. Někteří mákléři no masakr :roll:. To se pak nedivím, že si lidi stěžujou na vystupování a vzhled některých :lol:.

já bych pro ně, po zkušenostech, nedělala ani za zlaté vejce.. je to banda xindlů, nic jiného. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
28.1.14 18:00

Mám s nimi velice špatné zkuašenosti - paní mě dotlačila k podmínkám dost na hraně (je pravda, že jsem s nimi ale souhlasila), jako zaplacení prodávající zpětně čtyř „nájmů“ na pokrytí výdajů za neprodaný byt..
A bylo téměř nemožné prosadit si, že hypo si přes ně opravdu nevezmu (v té době jsem pracovala v bance a měla jsem zcela jiné podmínky, než by mi dali).. A ač nemám na hypo fixaci, tak mi po dvou nebo třech letech volali, že ví, že mi má končit fixace, a že mi zařídí lepší podmínky..
Prostě prachy, prachy, prachy a profesionalita až daleko za tím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.1.14 18:00

@martina.se Já také ne :lol: to jsme na tom stejně :lol:.. Lidi jsou pro ně jen přínos peněz. Využít, oškubat a zahodit a pak zkusit ještě jednou oškubat :D

• Citovat
  • Upravit
27584
28.1.14 18:01
@Anonymní píše:
@ka2ka Když člověk má fakt štěstí na makléře, tak si myslím, že dokážou dost pomoc s prodejem, ale tam je prostě mraky nepoužitelných lidí :roll: co chtěj jen prachy a lidem lžou šíleně :roll:.

já jsem chtěla koupit nemovitost, ale ten přístup to fakt nééééééé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.1.14 18:03

@ka2ka :) Jo někdy to stojí fakt za to :mrgreen:.

• Citovat
  • Upravit
20155
28.1.14 18:04
@Anonymní píše:
@ka2ka Když člověk má fakt štěstí na makléře, tak si myslím, že dokážou dost pomoc s prodejem, ale tam je prostě mraky nepoužitelných lidí :roll: co chtěj jen prachy a lidem lžou šíleně :roll:.

Jenomže firmu nedělá jeden kvalitní člověk na sto odpadu. Naopak, jestliže vedení firmy nedokáže nebo nechce zajistit určitou úroveň fungování svých obchodníků, tak to o mnohém vypovídá, a tím spíš je ta firma u mě na black listu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.1.14 18:11

@Damael Já tomu rozumím a souhlasím. Bohužel nemohu napsat víc, kvůli smlouvě kterou jsem jim podepsala :roll:, tak bych si nerada přivodila další problém :roll:.

• Citovat
  • Upravit
72725
28.1.14 19:26
@Damael píše:
Jenomže firmu nedělá jeden kvalitní člověk na sto odpadu. Naopak, jestliže vedení firmy nedokáže nebo nechce zajistit určitou úroveň fungování svých obchodníků, tak to o mnohém vypovídá, a tím spíš je ta firma u mě na black listu..

jj, kdyby bylo kvalitní vedení, je to o něčem jiném. Jenže tady jde pouze o zisk, vše ostatní je podružné. Takže né vždy je to v souladu atd.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.1.14 20:36

Dobrý den

Dobrý den
Moje zkušenost s firmou M&M reality Most přesněji jde o p. Makulu tel. 737944866
Podle mých vlastních zkušeností je to člověk arogantní napovídal mi něco o smlouvě, ale po přečtení smlouvy jsem zjistil že říká pravdu jen z poloviny. K otázkám se choval vyhýbavě. navíc mě překvapila provize. na domek který dávám do prodeje za který bych si představoval 450tis. si řekl o provizy 59tis. to si myslím vzhledem k tomu co nasliboval ale ve skutečnosti je to jinak je trochu moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4484
31.1.14 10:54

Naše zkušenosti s M&M byly otřesný.
Vyhlídli jsme si na jejich stránkách byt k prodeji 2kk (kousek od Průhonic) v hodnotě 3 100 000.
Jednalo se o novostavbu z roku 2011.Byt byl krásný, majitelé byli v době prohlídky ještě v bytě nastěhovaní a při prohlídce jim makléřka lezla do skřín s osobními věcmi apod. Ihned při první schůzce se nás ptala na financování bytu s tím, že by bylo možné přes jejich hypotéční centrum sjednat hypotéku. S díky jsme odmítli a i přes to nám ihned po prohlídce volala paní z hypotéčního centra s tím, že jim makléřka předala kontakt a že máme prý o jejich služby zájem :nevim:
Slušně jsem paní vysvětlila, že o nic takového nestojíme a hovor jsem ukončila.
O 10 minut později volala makléřka, jestli už nám volali z hypotečního centra :! :! Za hodinu volala znovu s tím, že po nás na prohlídce byl pár který by měl o byt velký zájem a chtějí večer složit v hotovosti zálohu za byt. A že se musíme hned teď rozhodnout :x Paní jsem zdělila, že si nebudu rozhodovat koupi nemovitosti za tři miliony pod nátlakem. Zřejmě nepochopila a volala ještě 3× :lol: :pocitac:
Ještě ten večer jsem paní napsala sms s tím, že o byt nemáme zájem a že ho klidně může prodat těm natěšeným zájemcům :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27584
31.1.14 16:50
@luffinka píše:
Naše zkušenosti s M&M byly otřesný.
Vyhlídli jsme si na jejich stránkách byt k prodeji 2kk (kousek od Průhonic) v hodnotě 3 100 000.
Jednalo se o novostavbu z roku 2011.Byt byl krásný, majitelé byli v době prohlídky ještě v bytě nastěhovaní a při prohlídce jim makléřka lezla do skřín s osobními věcmi apod. Ihned při první schůzce se nás ptala na financování bytu s tím, že by bylo možné přes jejich hypotéční centrum sjednat hypotéku. S díky jsme odmítli a i přes to nám ihned po prohlídce volala paní z hypotéčního centra s tím, že jim makléřka předala kontakt a že máme prý o jejich služby zájem :nevim:
Slušně jsem paní vysvětlila, že o nic takového nestojíme a hovor jsem ukončila.
O 10 minut později volala makléřka, jestli už nám volali z hypotečního centra :! :! Za hodinu volala znovu s tím, že po nás na prohlídce byl pár který by měl o byt velký zájem a chtějí večer složit v hotovosti zálohu za byt. A že se musíme hned teď rozhodnout :x Paní jsem zdělila, že si nebudu rozhodovat koupi nemovitosti za tři miliony pod nátlakem. Zřejmě nepochopila a volala ještě 3× :lol: :pocitac:
Ještě ten večer jsem paní napsala sms s tím, že o byt nemáme zájem a že ho klidně může prodat těm natěšeným zájemcům :palec:

pěkný mě chtěli prodávat nemovitost, :think: která už byla prodaná a strašně se tomu divili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4484
1.2.14 21:18
@ka2ka píše:
pěkný mě chtěli prodávat nemovitost, :think: která už byla prodaná a strašně se tomu divili

Ani mě to v týhle realitce neudivuje. Když vím, že tam berou každého blbečka. Přijde Vám normální, že nemovitosti prodává někdo, kdo sám má exekuce na dům a to na základě sfalšovaného podpisu druhého majitele na žádosti o hypotéku? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
26.2.14 18:31

Dobrý den.. tohle mě velice zajímá, chtěla jsem se zeptat, zda a kolik musel prodavající zaplatit realitce (bud za odstoupeni od smlouvy nebo nejakou tu pokutu nebo jak je to delane)…za odpověď předem děkuji Michková

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
25.3.14 12:58
@lucie 69 píše:
Dobrý den.. tohle mě velice zajímá, chtěla jsem se zeptat, zda a kolik musel prodavající zaplatit realitce (bud za odstoupeni od smlouvy nebo nejakou tu pokutu nebo jak je to delane)…za odpověď předem děkuji Michková

většinou jsou pokuty ve výši rezervační zálohy. každý makléř pracuje jinak ale většina je standart 50 klacků:) lidi jsou ruzný:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí