Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Máme s realitkou M&M velmi špatné zkušenosti! podvodně od nás nalákali podpis a my jsme se pak divili! málem jsme přišli o byt. úmyslně prodej zdržovali, abysme pořád platili nájem a když se dostanete do finačních potíží, tak vám nabídnou váš byt k odkupu za nejnižší cenu.jsou to šmejdi!!!jednu paní připravili o byt a ona se z toho psychicky zhroutila, byla to starší paní důchodkyně. jedná se o realitku z karviné, šéfem je ing. vaše JANA
Příspěvek upraven 31.03.15 v 16:01
Je to strašné! a nikdo je nemůže zastavit, dělají za hranou zákona. kdo se nebojí zvítězí, ale bude ho to stát nervy a i peníze, jana
DVĚ M&M SPOJUJE AMPRESAND ČI ET, VE SPOJENÍ TO ŠMEJD, TEN NEJVÝKONNĚJŠÍ ZE ŠMEJDŮ JMÉNEM VÁCLAVEK, VE STOVĚŽATÉM SÍDLE JE AMPRESAND ŠMEJDY SPOJUJE
My jsme kupovali pred 2,5 lety a nemuzu teda rict jedine slovo proti. Koupi predchazely tri navstevy, vsechny s maklerem a majitelem. Nebyl problem s upravou smlouvy podle nasich pripominek, notarskou uschovou. Ze strany maklere naprosta profesionalita a velice vstricne jednani. Vyjednali nam i hypoteku, vyhodnejsi nez nam nabidla banka.
To je fakt strašný
Radši se jim obloukem vyhnout a zkusit prodat sami na inzerát…
Když ono je to těžký, když stojíme o tenhle konkrétní dum. Majitelka ma s nimi smlouvu. Ma na dome exekuci a oni to za ni vyřeší. Mám z toho obavy, ale zatím vše proběhlo OK, makléř odpovídal na moje záludné otázky pravdivé (mela jsem nactene správne informace). Zatím jsme ale jen mluvili, uvidime, az předložen nějakej papír.
@Izzz píše:
Když ono je to těžký, když stojíme o tenhle konkretni dum. Majitelka ma s nimi smlouvu. Ma na dome exekuci a oni to za ni vyřeší. Mám z toho obavy, ale zatím vše proběhlo OK, makléř odpovídal na moje záludné otázky pravdivé (mela jsem nactene správne informace). Zatím jsme ale jen mluvili, uvidime, az předložen nějakej papír.
Drzim palce, ja jsem to psala uz vys, u nas bylo vsechno naprosto bez problemu. Zalezi na koho narazis.