M&M reality kariéra

Napsat příspěvek
Velikost písma:
468
10.6.15 19:51

@Beinhauerová94
to je rozumné, držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
10.6.15 19:54

@plošina Děkuji za radu :kytka: Moc mi to pomohlo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
10.6.15 20:11

@Beinhauerová94
ještě máš SZ, nemáš zač :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
10.6.15 20:24

Kamarádka pro ně pracovala. Za 5 měsíců si nevydělala dohromady víc než 10 tisíc. Když jsem jí říkala, proč se na to nevykašle, tak mi řekla, že to nejde :nevim: Ještě že rodinu v pohodě uživil manžel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
10.6.15 20:31

@mončatka Jo takové zkušenosti hledám… Děkuji na názor :)

@kolik No jasně no… chápu, že to naštve a rozhodně nehodlám dělat pro nějaké všiváky. Děkuji moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4596
10.6.15 20:57

@Beinhauerová94 máme s M&M reality zkušenost jen jako zákazníci a nikdy více (můžu se podělit v případě zájmu o článek). Ano, byla to i naše chyba, měli jsme smlouvu pořádně zkonzultovat s právníkem, ale i tak… Kamarádčina sestra pro ně chvíli taky dělala, takže sice zkušenost hodně zprostředkovaná, ale nadávala jak špaček. Pak přestoupila do jiné, menší realitky a prý je spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
10.6.15 21:23

@chodanda Pošlete článek prosím :) Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4596
10.6.15 22:17

@Beinhauerová94 http://www.panvief.cz/…lejednaniMaM Chybí tam konečný výsledek, poté co jsme celou záležitost lehce rozmázli v novinách, tak nám M&M vrátili polovinu peněz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4596
10.6.15 23:28

@kolik ano, exekutor z nich dostal vše. Ono jim ani nic jiného nezbylo, když všechny prodávané nemovitosti měli obestavené zástavou. Vše se táhlo přes rok, naštěstí nás to finančně až tak neomezilo a v mezidobí jsme si koupili jiné bydlení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
10.6.15 23:30

@chodanda Děkuju… Tak to je mazec noc… dneska se už opravdu nedá věřit vůbec, ale vůbec nikomu! Je to hnus co se tady všude kolem děje… No.. sice jen půlku, ale aspoň něco vám vrátili. Je to drsné, dnes už se opravdu musíte ohánět právníky a novinami, aby jste z někoho vytáhli aspoň část z toho, co vám patří..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat