M&M reality kariéra

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
283
10.6.15 19:14

M&M reality Kariéra

Dobrý den,

chci se zeptat nemáte někdo zkušenosti s touto realitní kanceláří z pohledu zaměstnance? Zítra mám jít na pohovor (realitní makléř) a jsem z toho celá nervózní. Nějaká zkušenost či rada?

Děkuji mnohokrát :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27584
10.6.15 19:16

@Beinhauerová94 to jsem zvědavá :think: počkám si na reakce :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
10.6.15 19:26

@ka2ka Jestli nějaké budou… Proč jsi zvědavá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27584
10.6.15 19:28

Já s nimi mám zkušenost jen jako potencionální zákazník a to docela špatnou, prodávají nemovitosti, které jsou už dávno prodané a ani to neví :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
10.6.15 19:30

@ka2ka Ano, ano… z toho přesně mám strach. Nechci nějak škodit slušným lidem a už se mi jednou stalo, že jsem se připletla do firmy, kde jsme zákazníky okrádali.. a nerada bych tuhle zkušenost zažila znova…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27584
10.6.15 19:32

@Beinhauerová94 uvidíš, ale chování měli řeznického psa, pomalu jsem dostala vynadáno, že je barák prodaný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
10.6.15 19:33

@Beinhauerová94 Nevím jak konkrétně tady, ale v realitkách to chodí tak, že tě pozvou na pohovor, kde se dozvíš, že jde o práci na ŽL a zakázky si sháníš sama…jednou jsem taky naletěla na takový pohovor, do žádné realitky už nevlezu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
10.6.15 19:37

@Ainy Achjo… Co teď… :mrgreen:
@ka2ka Doufám, že se ozve ještě někdo další a uvidím no…

Konkrétně na tuhle realitku jsem z pohledů zákazníků nečetla žádné dobré recenze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.6.15 19:38

Tak já mám zkušenost zprostředkovanou. Brácha u nich chtěl jako makléř nastoupit. V inzerátu naslibovali hory, doly, na pohovoru to samé…no vzali ho, dali mu smlouvu…když jí přinesl domů nestačil se divit…nic z toho co slíbili tam nebylo a ještě měl platit teď nevím přesně kolik za nějaké vstupní školení, vizitky a pod…

• Citovat
  • Upravit
468
10.6.15 19:39

@Beinhauerová94 Životní rada? Nebrat

Pohovor proběhne formálně, budou ti nutit ŽL. Na hlavní pracovní poměr zapomeň.
Naslibují Ti provize z prodeje, ale když si je přepočítáš, tak zjistíš, že nevyděláš nic, jen jim děláš tu nejhorší práci-sháníš zakázky, které prodají oni, Tobě dají malou provizi.
Postupuješ podle "prodaných " nemovitostí, tím se Ti zvyšuje % provize.
Natisknou Ti letáky na roznos, cena 1 000,– Kč
Kancelář doma, telefon pouze vlastní, auto vlastní, náklady neproplácí.
Koukni na podvodné firmy, tam je toho víc.
Při výpovědi smlouvy - ukončení spolupráce, požadovali pokutu - teď už nevím přesně, ale asi 50 000,– Kč Ve smlouvě je konkurenční doložka, to je pěkný chyták.

Najdi si jinou klidnou práci u slušné firmy :* Držím palce, pak napiš jak to probíhalo. Dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
10.6.15 19:40

Ano ještě školení :) něco kolem 2 000,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
10.6.15 19:42
@Beinhauerová94 píše:
@Ainy Achjo… Co teď… :mrgreen:
@ka2ka Doufám, že se ozve ještě někdo další a uvidím no…Konkrétně na tuhle realitku jsem z pohledů zákazníků nečetla žádné dobré recenze…

Nic, běž tam, ale nic nepodepisuj, smlouvu Ti domů bez podpisu nedají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
10.6.15 19:44

@plošina Noo.. tak myslím, že mi to stačí a radši se na to vykašlu. Co budu mít z toho, že tam půjdu, když mi nakecaj blbosti… Stejně jako minule strávím strašný a stresující den pro nesmyslnou firmu a doma se budu bít do hlavy… KAšlu na to.. Děkuju moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
10.6.15 19:51

@Beinhauerová94
to je rozumné, držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
10.6.15 19:54

@plošina Děkuji za radu :kytka: Moc mi to pomohlo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat