Množství příkrmu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ahoj holky,
Andreo - klidně zkus malé nabídnout větší porci, buď si vezme, nebo ne
a když kojíš tak se určitě nadlábnout umí
my teda pribyňáka nedáváme ani teď, ale bílou neslazenou Activii mi doporučila Dr už v 6,5m když začaly problémy s kaděním. No a baští ji doteď a jak ráda.
Kláro - proč bys chtěla zrušit polední kojo? Když to malé taaak chutná
ale zkus ji nabídnout něco jiného (vodu,čaj) a uvidíš, je dost velká na první pořádné rozhodnutí ![]()
krásný den
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, nechci zakladat novou diskuzi tak svuj dotaz napisu sem. ![]()
Deset dni davam svemu ctyrmesicnimu chlapeckovi zeleninovy prikrm. Sni 140 g s chuti, pak uz nechce. Davala jsem mu jeste UM na dopiti ale jen si cucnul a uz nechtel. Ale za necele dve hodky uz plakal hlady, je to zroutik. Doktor mi na posledni prohlidce rikal ze po deseti dnech muzu pridat maso. Myslite ze ho to masicko vic zasyti nez ta zelenina? Pritel rikal ze zelenina moc nezasyti, tak proto ma brzy hlad. Diky za nazory
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kacikhanz U nás teda maso žádný vliv na zasycení nemělo, jedl co dvě hodiny až do 10. měsíce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kacikhanz u nas maso taky zadnej vliv nemelo…
alespon jsem si nevsimla…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kacikhanz U nás maso zafungovalo. Nechtěla jsem s masem spěchat, ale malá byla po pár týdnech po samotné zelenině nespokojená ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky dekuju na nazory. Zitra masicko dam a uvidime. Mozna ze az sni vic (150-200g) prikrmu ze ho to zasyti na delsi dobu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit